24

Дърт комунист

преди 4 години

Важното е голфа да върви напред иначе,че ходят потни на кой му дреме.

23

Т.Шак

преди 4 години

В Добрич си имаме един Тодор Гикински, който тъкмо освободи поста шеф на ВиК-Добрич. Халал да ви е на Перничани!

22

Кра-Кра

преди 4 години

Интересно, като изгонят шефа на ВиК-то, водата ще текне ли?И защо не го остявят този шеф да си блъска главата, да докара вода, а ще набутат някой друг да оправя на тоя бакиите!

21

;-)

преди 4 години

Червен кмет и вот вам резултать

20

iii

преди 4 години

Преди 25 години мултигруп източиха за производство на ток яз. Искър и София също беше на режим. Тук, ако случаят е подобен, с коя фирма е сключен договор за ток?

19

АнонимеН

преди 4 години

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ КМЕТОВЕТЕ И ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ НА ГЕРБ!

18

Гашо

преди 4 години

Нали искаха промяна. За тях промяната започва с режим н а водата. Следва и н тока

17

Чудесен пример...

преди 4 години

... ЗА ТОВА КАКВА Е ГРИЖАТА И ЕФЕКТИВНОСТТА НА " ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ" СЪС "СОЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ"!!!ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ И АКТИВНО ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ РЕСУРСИ!РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Вода няма, защото от вода файда няма. Водата се прави на ток и се продава и има файда.Като няма вода, има ток.

15

АнонимеН

преди 4 години

РЕЗИВИЗИЯ!!!ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ ЯЗОВИРА БИЛ УМИШЛЕНО ИЗТОЧЕН С ЕДНА ТРЕТА ЗА 5 МЕСЕЦА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ЗАРАДИ ВЕЦА ИЛИ Е ЗАРАДИ РЕМОНТИ ОТГОВОРНОСТТА Е НА ВИК УПРАВИТЕЛЯ ТОЙ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА Е УВОЛНЕН!!А РЕВИЗИЯ ДА СЕ НАПРАВИ НА ТЕЗИ 4.2 МИЛИОНА ЛЕВА ДЕТО ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ОТ ГЕРБ РАЗРЕШАВА ДА СЕ ОТПУСНАТ НА ВИК ПЕРНИК НАПЪЛНО НЕНУЖЕН ЗАЕМ ИЗТОЧЕН !! ЕТО ТУК ТРЯБВА РЕВИЗИЯ И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ВИК УПРАВИТЕЛЯ!

14

Анонимен

преди 4 години

Вождовете казаха, че един язовир се изплащал за 300 години. Язовирите и водопроводите са част от социалните придобивки и индустриализацията от социализма, които навредили на селския и земеделски народ. Така рекоха келбечевите.Отнеха от красотата на картини на моми с менци, които да радват минаващите буржоа софиянци на път за почивка в Гърция."Развалиха го този народ" - рекоха Петър Стоянов и Келбечевите.

13

АнонимеН

преди 4 години

САМО ОСТАВКАТА ЛИ!!!ТО ДРУЖЕСТВОТО Е ИЗТОЧЕНО И КАТО ВОДА И КАТО ПАРИ!И ДА Я ПОЛУЧИТЕ ОСТАВКАТА ВСЕ ТАЯ ТОЙ ПАРИТЕ ГИ ПРИБРА ВЕЧЕ!!!РЕВИЗИЯ ТРЯБВА И ТО СЕРИОЗНА НЕ САМО ОСТАВКА!

12

Анонимен

преди 4 години

Другари, да внесем вода от Марс. Тия от ВиК-то от скука ни правят режим. Може ли толкова елементарен народ у нас, нелепост пълна.ВиК-то доставя вода до всеки дом. Оттам нататък се иска сиво вещество, кой колко да ползва и се иска държавническо мислене от цялото общество. Ами като няма вода, няма. Внесете си от Румъния.

11

селянин

преди 4 години

до 10вик перник е строена при бай Тошо ся след 30 години демократия не може едни тръби да се сменят а да питам може ли да се построи един нов язовир студена??????70% загуби я ако съм шеф на вик ке се удавим у язовиро ако въобще е останала капка вода

10

Анонимен

преди 4 години

На снимката се виждат5,6 човека които протестират,тоест перничани нямат нищо против режима на водата.

9

Каква оставка?

преди 4 години

70% Загуби на водопреносната мрежа - Съд за безхаберие!

8

Анонимен

преди 4 години

"Причината за това е, че след въвеждането на режима разходът на вода не е намален."Като пълните бидоните до горе, как ще е намален...

7

Синоптик

преди 4 години

Перник ще го закриват като град.Всичко ще се бута ще правят вятърни турбини.

6

Хахахааааа.

преди 4 години

ТИПИЧНОТО СОЦ-БЕЗХАБЕРИЕ, МЪРЗЕЛ И НЕПУКИЗЪМ ЗА СЪДБИТЕ НА НАРОДА!ВиК---МЯСТО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ, А НЕ ЗА РАБОТА В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВИТО!ЕТО ВИ ГО И РЕЗУЛТАТА..... ХАХАХААААА

5

Анонимен

преди 4 години

Нито вода пиете нито се къпете ама вода искате!