79

Потърпевш

преди 4 години

До Между друготоНай-малкото като видиш дете в критично състояние, по служебен ред се обаждаш на бърза помощ и свикваш спешно персонал, който да му окаже първа помощ, поне докато дойде линейка, за да го откарат в Пирогов. Отделно, можеш със собствен на Педиатрията автомобил да свършиш тази работа. Има начини, когато искаш и знаеш. Тая по телевизията ми се държеше като някоя ощипана мома.

78

Потърпевш

преди 4 години

Гледах въпросната докторка в предаването "Лице в лице" и ми направи впечатление, че е много агресивна и самоуверена. От мои премеждия в детската Педиатрия ще кажа само, че там трябва да мине голямата метла. Отвратително отношение. След като закарах детето си там, ни пренасочиха към друга болница, а оттам към трета. В третата болница ни питаха защо не сме отишли в Педиатрията. Е, такива неща стават. В Педиатрията никой не ти обръща внимание, трябва да чукаш по кабинетите, за да се появи някой.

77

ДПП

преди 4 години

Така ще е , докато няма един осъден лекар, както и един осъден политик! Ще си мрем и сърбаме това, за което търпим!

76

Идиотска държава!

преди 4 години

При първото посещение в тази болница, детето не е прието, защото леглото било резервно!? Разкарват го по други болници докато здравето му се съвсем влоши и тогава го поставят на това легло, но вече късно. Не са ли ***? А щом и лекарите са ***, каква е държавата?

75

За това трябва

преди 4 години

До Между друготода се РАЗСТРЕЛВА !!!алчните, корумпирани и мързеливи гадини наричаши себе си лекари затворили спешното отделение че да останат повече пари за лапане и сега ни обясняват че нямало спешно отделение !!!!!!ние за кво плашаме пари да ви хрантутим бе гадове некадърни и алчни - за да се подигравате с нас ли !?

74

В САЩ

преди 4 години

ако минеш само с 2 часа чакане си късметлия

73

Анонимен

преди 4 години

Болен, не болен - чака се с часове пред всеки кабинет ! И то не защото има много пациенти, а защото докториците са заети да обсъдят поредната клюка !!!Всеки път съм свидетел на такова безхаберно отношение ! Да не говорим, че се отнасят все едно си животно, а НЕ човек, въпреки че си плащаш като поп всеки месец от фиша за заплата !ЗА КАКВО питам аз, за какво ми вървят кървавите пари робски труд !!!???

72

Между другото

преди 4 години

Дали някой си направи труда да чуе единия от лекарите в детската болница, който обясни, че при тях спешно отделение и спешен кабинет НЯМА. Този кабинет е консултативен и след 16:00 дори не работи. Сбъркана е системата. Там са били сигурно 20 деца и за всеки родител неговото дете е по-неотложно от другите. Как пък само един свидетел от пълна болница се появи?

71

Анонимен

преди 4 години

От *** народ - толкова.

70

До 58

преди 4 години

Естествено ще те изгонят с дете болно от шарка. Кой знае колко деца си изпозаразила с твоето. Не знаеш ли, че не се води в обикновена, а в инфекциозна болница, ако случаят е сериозен. Иначе при подозрения за шарка седиш вкъщи с детето и викаш лекар !Е...ти невежата. Заради тебе други страдат.

69

Доктор

преди 4 години

Рано или късно всички ще ми паднете в ръчичките, плюйте сега ама после ще ревете.

68

До Драгомир Станчев

преди 4 години

Веднъж сте имали късмет да ви обслужат бързо в Германия (и ви е обслужила сестра, а не лекар!)Аз години наред плащах държавна здравна осигуровка от 860? на месец и за специалист се взаписваш няколко месеца предварително или чакаш 3-5 часа в болницата. И лекарите масово точат здравната каса с ненужни процедури защото иначе касата им плаща мизерно. Съпоставено с бюджета който имат на разположение, здравеопазването в Германия е пълен ***. По-добро е отколкото в България само защото имат пари.

67

Анонимен

преди 4 години

Направете проверки в Добрич. Изпратете по болниците журналисти под прикритие и вижте,запишете, снимайте. Не се правете на интересни да поднасяте новини от чуждия печат а се пораздвижете. Кой го е грижа снега в Канада и панделката на ***.

66

Анонимен

преди 4 години

Бог да ни пази!

65

От Германия

преди 4 години

Ако си в Спешното, бременни и малки деца са с предимство! В Мутроландия само един етнос е с предимство, защото бие. А българите, ако нямат кеш да платят да умират.

64

До 44

преди 4 години

Това, че здравната система, както и цялата държава,не функционира правилно е факт и е следствие на балканският ни тарикатлък! Ако мина, ама защо аз и т. н.Всичко с връзки става, само шуробаджанащина, мила родна соц картинка!!!

63

До 44

преди 4 години

Ти си е***и фашиста, честно!!! Основен принцип на демокрацията-не ти харесва нещо-махаш се!Кви пачки, кви пет лева!?!

62

От Берлин

преди 4 години

Снощи, в Берлин бе намушкан с нож и убит един главен лекар( син на бивш президент на Германия). Аз съм почти сигурен, че става въпрос за отмъщение, поради умрял пациент и отричане на вина... Възмездието идва понякога много бързо! Ще ви информирам за развитието, и дали съм имал право...

61

кофти хора станахме

преди 4 години

Няма как лекарите ни да са по-различни от изродената за 20 години маса. Тъкмо минавах покрай Медицинска академия, гледах излизащите от лекции групи индийци/пакистанци и си мислех, че в тях сигурно има повече човечност, та дано някои останат да практикуват тук. Старата генерация бяха великолепни диагностици и истински Човеци, но беше друг морал. Днешните може да са специализирали 100 години, но сърцата им са чалга, а мозъците сметачни машини. Сами трябва да се лекуваме вече, за по-безопасно.

60

Анонимен

преди 4 години

В Ирландия също се чака дълго, но Децата Винаги са с предимство!Ако пък имаш и застраховка става още по-бързо!Но, както казах в началото - и тук са доста са муднички.