12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Добро или лошо,в момента няма нищо по-добро от ЕС"Глупости. Много неща са по-добри от ЕС. Например турското робство и черната чума са за предпочитане от ЕС.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Истината е,че обикновените англичани не искат да излизат от ЕС"Глупости. Това вече го лгасуваха на референдум и резултата е ясен. Обикновените англичани искат брексит. Политиците им обаче са пълни *** също като нашите и с удоволствие бих продали станата и народа си на брюкселските болшевики.

10

Референ..дум-дум-дум

преди 4 години

Британците сами си надянаха този квадратния и сега тъпчат на едно място.Новичок, а...

9

Ром"с

преди 4 години

Тези резултатите показват още веднъж,че Британия е разделена наполовината-едните за напускане с лек преднина и половина -не искат да напуснат ЕС,но 51 % си е 51 и е по голям от 49%.

8

Анонимен

преди 4 години

Расистите Излизат от европа защото ще излезе наяве че чорапите им са най миризливи от всички на света като започнем от панама памперс:)

7

Прави впечатление

преди 4 години

РЕДОВНИТЕ резултати от "стъкмистиката" на социалогическите проучвания - 51% на 49% ... Така хем "победителя" се радва че е спечелил , хем и "загубилия" се утешава че не е паднал с много . И ДВЕТЕ страни плащат солидно на Цоциолозите за хубавите резултати . С малки вариации от 2-3 % НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И У НАС .

6

Анонимен

преди 4 години

Латино американските държави имат съвсем друга история .Европа е съвсем отделно нещо .Не виждам какво лошо ще стане ако няма ЕС.Пак ще си върви търговията .........Глобалната финансова система отдавна е създадена ,военно също Европа е защитна. ЕС е някаква утопия не мислите ли ?И за какво ? Да запазим спомена за социализма .

5

Анонимен

преди 4 години

Добро или лошо,в момента няма нищо по-добро от ЕС,бъдете сигурни в това,а най-доброто отдавна го няма - социалистическите държави се разпаднаха.Ако го няма ЕС,страните ще се превърнат в държави от Латиноамерикански тип и ще сте още по-зле и много зле,а не по-добре,бъдете сигурни в това!

4

Анонимен

преди 4 години

Всъщност ЕС се е разпаднал ,защото така или иначе никога не е се е получил .В такъв смисъл как да се разпадне ,ЕС така и не се случи .Има само национални лидери насам натам ,а т нар евро институции са уникален фалш .Погледнете какви хора са в т нар ЕП и ЕК.

3

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че обикновените англичани не искат да излизат от ЕС,дори се страхуват да излязат от ЕС,за да не загубят окончателно независимостта си! Или за да не им сервират такива разрушители и грабители като Тачър.Ноооо,тяхна си работа,в крайна сметка техните политици трябва да решават съдбата на народа си.

2

Анонимен

преди 4 години

ЕС никога няма да е империя ,камо ли обща държава, защото държавите ,нациите и демокрацията вече съществуват на стария континент .Колкото ЕС по бързо си отиде толкова по добре ...Нищо уникално лошо няма да стане ..Разпада на такива образувания в историята колкото искате.

1

Анонимен

преди 4 години

БоЖо обещава по-големи глупости и от нашия премиерин, видяхме го колко може. Беше се изцепил: "На 31 предпочитам да съм мъртъв в канавката отколкото да приема разсрочване". Мина срока, прие разсрочване па и наново се кандидатира. Евала, братко.