10

Страхил

преди 4 години

Ако ще на директорския им стол на тези пладнешки разбойницида назначат "Братя Галеви" това вече въобще не ме интересува !Защото вече успяхме да прекъснем тръбите на Топлофикация-Софиякъм сградата в която живея !Вие му мислете . . .

9

Анонимен

преди 4 години

За да начисляват такси, пуснаха парното на 20 -22 градуса в София

8

Анонимен

преди 4 години

Топлофикация продължава да е Крадец и Лъжец номер 1. Според 3- те изравнителни фактури трябваше да ни върнат 180лв, после 60лв и накрая се оказа, че има да даваме 150 лв!

7

до 2-ри

преди 4 години

Виж си изкарай главата от .... пясъка и спри да приказваш лъжи. Скоро имаше епизод по "Дискавъри" за АКТУАЛНОТО централно парно в един от големите американски градове. Имат система която разнася пара до небостъргачи и до кварталното "Химическо чистене".

6

Анонимен

преди 4 години

!? 150 млн, през летния сезон - нещо не ми се връзва

5

Плати за да светиш!

преди 4 години

Мога да сравня лично енергопотреблението на 2 обитаемости,защото са на климатик едното и на газ другото.Не мога да ги сравня с 3-тото,което е на "Топлофикация".Киловатчаси,кубически метра газ(хората и графика ми дават и то вярна), с "дялово разпределение",съседски кражби и загуби.Топломери,рефрактомери,радиотелескопи са уреди,за заблуда на тъпите и непукизъм на богатите!Разход 2018 г. зима:45 м2-ел.ен.,климатик-150 лв./мес.;120 м2-газ,котле 90 лв.;120 м2 - "Топло"-480 лв.-2 от 3 стаи!

4

Анонимен

преди 4 години

От заглавието, човек ще си помисли, че изпълнителния директор е работил и в двата ТЕЦ-а и че ако не е той няма да има парно.За това си има работници. Този само е прибирал парите и ги е отчитал на Фандъкова, а тя на Шкембесия полуграмотник.

3

Анонимен

преди 4 години

Да увеличат заплатите - работниците не могат да вземат и 800 лв чисти.

2

УМ ЦАРУВА УМ РОБУВА

преди 4 години

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ШЕФА - ПРОБЛЕМЪТ Е В КОНЦЕПЦИЯТА НА ТОПЛОФИЦИРАНЕАМЕРИКАНЦИТЕ СА ПОСТРОИЛИ ПЪРВАТА ГРАДСКАТОПЛОФИКАЦИЯ В 1914АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ГРАДСКА ТОПЛФИКАЦИЯ В 1927АМЕРИКАНЦИТЕ СА БОГАТИ ПОНЕЖЕ СА УМНИНИЕ СМЕ БЕДНИ ПОНЕЖЕ СМЕ ПРОСТИЗА ДА ПОВЯРВАТЕ:Основните задължения на "Топлофикация" остават към Булгаргаз. А само през последните 8 месеца са натрупани нови 150 млн. лвЧУЛИ ЛИ СТЕ ЗА: ПАРИЖКА ИЛИ ЛОНДОНСКА ТОПЛОФИКАЦИИ-НЯМА ТАКИВАУМ ЦАРУВА,УМ РОБУВА,УМ ПАТКИ ПАСЕ

1

брех

преди 4 години

Защо да има проблем, лично вече бившият шеф ли е надувал топлото по тръбите?!