315

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Ама, Боко... Кво става?1. Не подкрепи Гешев.2. Сега, изведнъж помисли за истински болните и нуждаещи се хора3. Като за капак искаш наказание на лекаря, който е бездействал и не е спасил болното ции..ганче+Ама, това не е част от САТАНИНСКИЯ план. И кви са тия "пчелички"... Започваш да дразниш САТАНА. Разбери, Бойко... Сатаната знае за твоя ПИАР. Знае, какво ти нашепва в ухото. В един момент ще разкриеш истинското си лице. Тогава ще бъде ПИР с твоята крръв. ПИАРА ще СТАНЕ ПИР!!!

314

и рече БОГ...

преди 4 години

ББ отново целият в бяло.

313

Дръндер

преди 4 години

Крачка назад, Борисов твърд - в едно изречение? Най-големия виц! Когато си твърд не правиш крачка назад! А и Борисов и твърд в едно изречение си е виц само по себе си!

312

Анонимен

преди 4 години

Че то за кое нововъведение управляващите имат топки, да го доведат до край? Каквото и да се преложи, дори и от тях, самите, като им скръцнат със зъби хората, веднага дават на заден. Стига да не става въпрос за поръчка на западните им господари.

311

Анонимен

преди 4 години

добър ученик на лениндве напред една назад-идеалния комунист- само дето борците против комунизма в българия са негови мекерета

310

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупост,изречена от вожда.

309

Тангото на разБойко

преди 4 години

Две напред и една назад - девиза на НЭП-маните...................

308

ХХХ

преди 4 години

Непрекъснато се отмята като фурнаджииска лопата е.Ясно е че нито едно решение не се взема без неговата благословия.Щом види дебели край идва краля слънце и го отмена. Ето вжте аз мисля за хората. Номера вече се изтърка но и никой не реагира.

307

Анонимен

преди 4 години

..............българите са най-големите християни - винаги са готови да си подложат втората буза

306

Анонимен

преди 4 години

До 323 от 321Не става дума да се наказват истински болните. Решението не беше добро, но това не променя факта, че решени трябва да се намери. Не само за болничните. Потресаващ е факта как масово се крадат парите на данъкоплатцете, а самите те нехаят. Не помня у нас да е имало протест срещу стотиците хиляди фалшиви телкове. После нямало пари за това и онова...ами няма да има, докато кражбата е норма и се толерира повсеместно.

305

До 321

преди 4 години

Ти можеш да се "реформираш"след като излезеш болнични,откажи заплащането от работодателя си!

304

АК-47

преди 4 години

Всички министри, депутати играят лошото ченге... И ето излезна падишахът, влезе в ролята на доброто ченге и ги посече. И това е държава..., да живее Северна Корея.

303

Анонимен

преди 4 години

Ей това е цялото управление на Герб. Тотална липса на воля за някакви смислени реформи. В цялата държава се краде като за световно. Като започнеш от болничните, фалшиви телкове, детски, парите за пътища и т.н. Краденето е национален спорт, и никой не вижда нищо нередно...ама никой не иска да внася, всеки гледа да гепи. Реформи на нас не ни трябват, така сме си супер...вземете още пари от богаташите, те имат.После питаме защо сме на това дередже! Държава от Андрешковци!

302

Анонимен

преди 4 години

Тия номера се изтъркаха вече.Пуска се димка за да не се говори за бюджета и липсващите реформи.Колко е великодушен само а?Ето няма да се внася,било само предложение.Пак вдигна бухалката,замахна и се отказа демек ето вижте колко съм добър и справедлив!Всички останали държави от бившия соц вървят напред само ние тъпчем на място.Бойко отивай си вече не ставаш!А тоя Горанов как го държиш още не е ясно?!

301

Анонимен

преди 4 години

Как се направи на ощипан за болничните уж не беше чувал затова а цяла лекция изнесе не знаел за стачки, синдикатите били доволни.

300

Анонимен

преди 4 години

До ЯниПо-скоро ще се превърнем в Сирия, отколкото това да се случи, ама мечта си за "смели и бирбени българи"

299

Яни

преди 4 години

До Бай Ставри 309 : Първата се ската някъде и не я знаем къде е . Втората е на яслата на ГЕРБ и е вярна до гроб на Борисов -както и 70% от СЕДЕСАРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1992 г. ! Всички си изплакнаха лицата и сега са чисти , като утринна роса ! *** РАБОТА -ОСВЕН ИМЕТО НА ПАРТИЯТА СИ ,СМЕНИХА И ПРЕЗИМЕНАТА СИ ! Народът ,обаче помни и си е приготвил по здрав тупаник от първия ,когато ги прати на *** !

298

Банев

преди 4 години

До Анонимен 314 : "Браво , Бойко , добавяме ти -10 в рейтинга за поредния тарикатлък и демагогия ! Така оставаш с 4 % рейтинг ,от такива тарикатлъци години наред ! Отнема ти се и длъжността БОГ НА ГЕРБ !

297

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко!

296

Анонимен

преди 4 години

УЖ беше либерализъм, а се оказа капитализъм