57

наркоманска история

преди 4 години

...и един мармот завива шоколад в станиол...

56

сара

преди 4 години

Значи единият първо се качил до върха, а после вече се е поинтересувал от приятеля си. Вълча солидарност .

55

до 46

преди 4 години

Явно си гледал много фирми с вълци, а и сигурно и приказки са ти разказвали с вълци като малък , но очевидно не си прочел нищо което е научно обосновано и реално,ако все пак решиш да го направиш започни с поведение по сезони. Спокойно не си единствения ето и нашите герой горе също знаят много за вълците от приказките които мама и тате са им чели.

54

Ха-ха

преди 4 години

Това ми напомня за историята на Тартарен Тарасконски и приятелят му Бомпар,които изкачват Монблан вързани с въже.В един момент двамата са от различни страни на билото,въжето се опъва и...бива срязано и от двете страни!После всеки се прибира по различен път, а и версиите за случката са различни.

53

хм

преди 4 години

Напушляци някакви, срещнали вълци и се разбягали в разни посоки... единия се сетил после за другия след известно време...

52

бай Тъпчо

преди 4 години

И ний тъй един път с бажанака в гората дръва брахме и нещеш ли мечка с мечето насреща и ний-айде на най-близкото дръво отгоре.Онуй малкото обаче на надуши и са спря отдоле и вика: Мамо ***, тия ша ги ядем ли, или ша ги оставим кат ония другите, дето каза, че ако ги изядем, ша са разболеем от алкохолизъм...пък тя на поогледа отдоле и му рече: И тия са от същото село-остави ги! Ейййй отървахме са бе

51

Швестер Велко

преди 4 години

Оле, майна... Направо съ изпотих... То кът Холивуд в Балкана!

50

Анонимен

преди 4 години

Аххххх....Много вълнуващо!

49

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

Да се направи филм!

48

Анонимен

преди 4 години

Преди доста години имаше случай пак там около Калофер,вълци бяха изяли една ученичка която тръгнала сама да се прибира от училище във виелица.Било е студена зима тогава.Има много истории за вълци и мечки които са изяли хора в онзи край.

47

анонимен

преди 4 години

При нас е пълно с вълци под формата на бездомни кучета.Те са не по-малко опасни от вълците в планините.

46

Анонимен

преди 4 години

На бегом да изкачиш вр.Ботев е за мъж на годината.

45

Анонимен

преди 4 години

потеглили от град Калофер към връх Ботев в мъгла, влага и вятър ... вълците са доста по-умни от тях.

44

Бай Иван

преди 4 години

Ауу, Ами ние сме сред природата, те къде да ходят вълците!? Когато ходиш там където не познаваш терена, първо го проучи: Сега имате интернет, някога беше просто да попиташ в селото.

43

Ник

преди 4 години

Вълците са много важни животни в системата. Мисля, че не нападат хора ей така си.Образовайте се.

42

Анонимен

преди 4 години

може да са видели ония бизони, дето щяха да ги разселват в Родопите

41

Анонимен

преди 4 години

До Много силен и смелВълците обикновено се движат в глутница и са много хитри животни,нападат жертвата си по план от няколко страни,човек не може да се справи в такава ситуация ако няма някакво оръжие,ако избият всички вълци,няма да липсват на никого тези хищници, досътатъчни са чакалите и лисиците по планината.Мечките също са много опасни и трябва да се съкратят

40

Много силен и смел

преди 4 години

Аз ако бех там на тия вълченца с по два шута щях ги пратя при Хелзинския комитет да пишат жалби. После Боко Тиквата ще ми реве за истамбулски конвенцйи. Аман от ***, съсипаха я тая държава ей.

39

Тръгване към...

преди 4 години

...връх Ботев "около обяд"? Във ветровито и "мъгливо", влажно време? При край на светлата част от деня някъде около 17:00?Смелчаги! Мало.умни смелчаги! Чийто мало.умен подвиг е отразен от мало.умна репортерка...Добре, че им се е разминало, това за вълците, най-вероятно, е партенка!

38

Цура

преди 4 години

Изгубени са два пекинеза - Шуши и Пипи. Големи сладури, тоест много са сладки, иначе нямат и три кила с мокри дрехи. Забелязани са последно край трафопост по пътеката от Калофер към заслон "Маринка". Дъщеричките ми много тъжат за тях, постоянно им обличаха розови рокли и фльонги.