18

до 8

преди 4 години

Да това са нормални хора ,които се радват на деца не на *** . ТОВА СС ХОРАТ КОИТО ЦЯЛТО ОБЩШЕСТВО ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯ ЗАЩОТО ТЕ СЪЗДАВАТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ ЕГОИСТИТЕ БЕЗ ДЕЦА ИЛИ С ЕДНО.

17

Некъф

преди 4 години

Трябва да им се помогне. Дайте банбкови сметки и адреси!На джингитата помагаме, а на тези хора също трябва да помогнем!

16

Анонимен

преди 4 години

Това показва, че не наличието на пари и условия са определящи за това да имаш деца. Оставете хората без ток, забавления, превърнете живота им в почти животинско оцеляване и ще им остане само секса. Ако ще й да живеят в дупка пак ще раждат.

15

шматка

преди 4 години

Нещо пак на малката булка ми прилича тази история.Прав ли съм.

14

Анонимен

преди 4 години

може и грозно да ви прозвучи, но за произвеждане на деца още не е измислена заплата. по-евтино е след 3-тото дете да се сложи една спирала, ако някой не може да си контролира нагона и не може да разсъди, че всяко дете има нужда от храна, дрехи, играчки,лекарства...ха да спрат малко машината, а ? други семейства работят и имат по 2, и не получават детски, за да могат да хранят техните. няма нужда да се създават гладни и босички нещастничета !

13

Еврей

преди 4 години

Отвратително!!!! значи за пришалци от арабски страни пари има за анти социални римляни пари има а за българи няма!!!!!

12

Цензор

преди 4 години

В България на ГЕРБ мизерия няма и не може да има. Клатите стабилността Му с такива статии.

11

Българка

преди 4 години

Да попитам защо държавните органи не си свършат работата и да подпомогнат семейството, а чакаме на Лео? Тези деца са утрешните данъкоплатци, ако същата държава не ги прогони, де...

10

Анонимен

преди 4 години

така е, който пести пари от презервативи после му излизат сметките през носа.

9

Бай Тошо

преди 4 години

Боже хора не видяхте ли къде се върнахме бре . Неща ,които забравени преди 30г неща които онова "ЛОШОТО" общество беше премахнало се завърнаха със страшна сила... Понеже тука някой говориха за "лошите комунисти".По време на тези лошите многодетните семейства имаха право на частна дейност ....и още тогава имаше хора с частни закусвални итн... Да не говрим че всичко за децата беше безпалтно.

8

R

преди 4 години

"... Семейството има две пълнолетни деца едното живее в София, а другото в Ихтиман. Пет от децата са непълнолетни и ходят на училище...", т.е децата са 5, а не седем, заглавието подвежда.

7

нормални хора ?

преди 4 години

Как така семейство с 7 деца бе и 600 лв заплата на бащата, тия хора не са ли си правили сметката кой какво образование има и колко може да изкара като заплата, за да се решат на следващо дете, като децата са станали 3 или 4 ?

6

Анонимен

преди 4 години

e ama nali schte se vyoryjavame qko vij drugata statiq

5

fakt

преди 4 години

takava svoboda ot sredstva za jiveene i v tursko nee bila

4

Анонимен

преди 4 години

pri kapitalizma si svoboden da si bolen gladen i bezdomen pylna svoboda

3

600???

преди 4 години

Какви 600лв. заплата бе тоя не знае ли, че (според парапитека от Банкя) в България за под 1200лв. работа няма? А догодина ще е 1600лв., по-добре да излезе в болнични до догодина (докато още ги плащат) и тогава като дръпне икономиката още малко, да се хване на 1500-1600лв.

2

Анонимен

преди 4 години

Заплатите в България хич не са лоши, каза шефа на финансовия надзор и се разписа на фиша за 13 848 лева.

1

Амчъмдейвис

преди 4 години

Мизерията е майкa на стимула в България всъщност България трябва да си смени името на СЪРВАЙВЪР или на Гoли и Уплашени по добре!