89

Така е ..

преди 4 години

Права е Нинова. Проблемите на БСП идват от ГЕРБ и Борисов. Работят здраво и бутат държавата напред.

88

Tt

преди 4 години

Глупости ,за какво се здрависа с американският ни посланик, подготвя си почвата да емигрира при синчето си

87

Анонимен

преди 4 години

Познавам читави хора от Крушовица......но тази сви нкЯ е отврат.

86

Анонимен

преди 4 години

Аз я подкрепям колкото повече стой толкова по бързо бсп ще пукне ...

85

Анонимен

преди 4 години

От *** маз и от комунист власт се взимат само по един начин с дpaнe

84

Анонимен

преди 4 години

Нинова не се отказвала от власт? Бре, открихме топлата вода. Че то това на всеки е ясно. За нея нямаше никакви спирачки,що зор видя,що ортаци надъни за да се докопа до нея, как така с лека ръка ще я даде на друг? Тази жена е абсолютно безскрупулна и ще загроби БСП. Поне да свърши нещо полезно. Само я вижте как изглежда, повече не ви трябва. И физиономията й ме отблъсква, дори с външния си вид ме дразни. Но явно и от такива може да има полза. БСП- в историята! Нинова дерзай!

83

Анонимен

преди 4 години

Благодаря на другарката Нинова,че ме прие в БСП.Благодаря и на нашите другари и другарки,че ме подкрепиха и ми дадоха опование.Вярата ми в БСП .....и като се събудих осъзнах,че може би полудявам,защото сънувам такива гадни сънища!

82

Стар партиен член

преди 4 години

Е как да не си проблем за партията бе,Нинове ?! Такова еднооко ръководство на партията не е имало никога! Говориш за Борисов ,а ти в много по-голяма степен от него си узурпи-рала властта в партията и сакън да не се чуе гласът на другите?! Що за лидер си ти ?! Сти гна до там ,че всички се отвращаваме от теб,а ти си знаеш твоето :"Аз съм най-хубава! " Дрън-дрън ! За бунището си!!!

81

Ludoto Lenche

преди 4 години

.Ha ha ha ha aaaaa prava e gospoja -drugarkata !!!Post I vlast ei taka za ednata chest ,ne se davat !!! Pone v Balgaria niamae takava tradicia sega !!!V istoriata si imame mnogo primeri za chest I dostoinstvo ,no ne I v novata si istoria !!!Vsichko sega e izrodeno ,krivo I gnusno !!! Niama nikakva razlika mejdu Ninova I Borisov ! Mejdu BSP I GERB !!! Pazlikata e samo v ochite na 80%-incite za ,koito govoreshe professor I. Hristov !!!

80

ХАХАХХАХА

преди 4 години

БСП спечели единствените некупени избори за президент. Щото е представителна фигура и няма реална власт. Мафията си купува другите избори. Защо нямаше купени избори като нямаше интегрална бюлетина. Царя дървар я донесе, заедно с маймунджилъците на Кобурготските Макиавелисти. Сега слугата му управлява и все ще му вземе царските имоти и все не му остава време за тях.

79

Ала-Бала

преди 4 години

Проблемът на БСП е джендъра Станишев. Той назначи Пеевски и провали управлвнието на БСП. Той желае коалиция с Борисов. Не трябваше да го включват в европейската листа за евродепотат. Най-добре да го изгонят от БСП. Обикновен мазник.

78

Ала_Бала

преди 4 години

Пвскироблемът на БСП е джендъра Станишев. Онзи , който назначи Пеевски и натиска за Истанбулската конвенция и много желае алиция с Борисов. Изгонете го от БСП.

77

Да допълня...

преди 4 години

До Русофил 78 Ааа, не така. Та нали с тази партия Станишев и Гергов станаха милионери.Те са родени за партията и без нея не могат.

76

histryreminder

преди 4 години

Герб, старите лафове на нов глас, ... да не повтарям собствените ви лафове отпреди, че ще стане малко обидно

75

Анонимен

преди 4 години

БСП,Мечти до небостъргачите, но изоборите пак загубени

74

Анонимен

преди 4 години

Ако БСП са българска партия, защо управлението е африканско диктаторско и кой и защо гласува за него?

73

Нинофил

преди 4 години

Браво Нинова, дръж здраво положението. Целия Български народ е с теб. Само така демократичното правителство може да продължава да управлява. Гражданите само като видят , че алтернативата е г-жа Нинова и веднага гласуват за герб и коалиция.

72

Русофил

преди 4 години

Изгонете старата шайка крадци начело с Станишев и Гергов и останалите,това е почистване.

71

Паисий

преди 4 години

До Анонимен 65Да не би да си гледал къщата на Масларова в полите на Витоша която е като обсерватория и да си помислил, че е на Горанов?

70

Шефа

преди 4 години

Нинова е права , това е изборна длъжност и задълженията се изпълняват докато изберат друг!За сега се справя по-добре от Станишев , въпреки че той съска като пепелянка!Яд го е че джендърската му конвенцшия бе внесена от Нинова в Конституциония Съд и там я отхвърлиха категорично!