61

Sssfsfsfddffs

преди 4 години

До СвиняМомчето изобщо не е свястно. Живея осем къщи след него и много добре го познавам. Той е един нагъл, безотговорен ***, който само се прави на жертва и се чуди как да се измъкне от отговорност за грешките си. Така че изобщо не вярвайте на тоя *** и тъпата му рода.

60

Анонимен

преди 4 години

А и един жокер. И след 20 год. Турция и 150млн. да стане, доколкото си спомням Русия има европейска част за разлика от Турция, казваш това са подробности. За най-силната държава в европа няма какво да говорим няма да хваля братята руснаци, ама дерзай, като станете 500млн. може и да стане това което казваш.

59

До Осман

преди 4 години

Ердоган какво да го коментирам. Поздрави за добрия български език - владееш го.

58

Бай Иван

преди 4 години

Понеже младежът не е от правилния етнос, другарят милиционер се прави на отворен, в друга ситуация ще реве, че са му ударили брадва в главата представителите на електората ;) !!!

57

Анонимен

преди 4 години

Младежът има медицинско - Не се е самонабил! Милиционерчето създава лош имидж за българската полиция!

56

Анонимен

преди 4 години

Verno li e 4e rasledvat sa danazi tn isvesnata familia naidenovi hasartina bos stefan naidenov i sinovete mu patniori s vasil bojkov miliardera i graka kokeres v vesnik trud pischeha sa fam naidenovi isvesnia zekata stefan naidenov saschto dnes i dr vesnozi ne pischat sa milionnerite naidenovi sami vesnik trud pische v sofia ima na vs agal kasina vobschte v bg palno a kasina obirat horata tapite deto igrajat i se nadavat da spe4elat da ama ne napischete sa fam naidenovi verno li e

55

Анонимен

преди 4 години

Събраха отпадъка на обществото за милиционери, това ще е резултата. В Румъния имаше тестове и преназначения на ушеви, затова Румънците дръпнаха. Ушев си мисли, че е силен пред деца, в махала козирува и на ромчетата.

54

Осман

преди 4 години

До До ОсманТака е другите 99,9 се тричате вътре у семействата си колко останахте сега 5 млн ли сте вече. Дерзай другарю сигурно пак Ердоган е виновен. Вас политиците ви добрe ви тричат, напъвай се още скоро от много величие ще се съберете под сянката на една круша. Турция след 20 год ще е 130-150 млн човека, най-силната държава в Европа.

53

69970

преди 4 години

И да бъдем още по-точни 99.99+% не тричат кучета и не боядисват котки, пии си хапчетата.

52

До Осман

преди 4 години

Мирно Османе, мирно. Стой си кротко. Турция може да е по-силна държава, но това теб не те грее - армията не влиза тук по твоя команда и за да запазим добрия тон, 99.9% от нас българите не тричат кучета, смешно е.

51

The Valley of unrest

преди 4 години

Във колата е имало две жрици, двама непълнолетни клиенти и техният сводник, който бясно и отчаяно се e опитвал да се измъкне от патрулката. След 400 метра патрулката го настига.. клиентите успяват да избягат след известна съпротива от страна на сводника полицаите успяват да го озаптят и по чудо няма тежко пострадали

50

Осман

преди 4 години

До Анонимен 57Защо измъчвате кучета и и проявавате жестокост към животните, не сте светци уважаеми. По всичко изглежда, че можете да живеете само със вила на врата. Кажи ми що за хора боядисват котки и тричат кучета ? Когато ми отговориш на този въпрос тогава ще продължим разговора.

49

Анонимен

преди 4 години

До 44Д а и ми е номерът? Какъв ми е номерът? Представям видео материали, взеит от личната ми собственост, как срещу мен се извършва престъпление? Това не са скрити камери, който съм без, заповед от съдия, сложил в апартамента ти, та съда да ги отрече, като доказателство.Ако това тия "номер" минава, значи държава и съда са абдикирал от оригиналните си отговор ости и трябва да се спасяване от тях.

48

Мечо

преди 4 години

Да дойдат в махалата и да се правят на мъже де ще ги изядем с парцалите

47

Анонимен

преди 4 години

До 50Няма значение какво с аправили, къде са го правили и защо са го правили, щом не е било нещо изискващи насилие, да защити нечие здраве или живот. Ако с били с наркотици и са искали д а правят оргия на открито, това е работа на съда, да прецени и дав наказания, а не на някой дебел полицай, който нямаше гъм да каже, ако се возиха в ново,, BMW и бяха накичени със злата и бащите и бяха в общината.

46

Анонимен

преди 4 години

До османПрихипеските проблеми с които аз има проблем, са тези, който сте набили в главата на хората. При нас може да е зле, ама поне не е диктатура, с един откачалник, който опандизи десетки хиляди несъгласни с него, след изцениран преврат и сега отчая и се опитва, да направи "Турция велика, отново", като се готви за кръвопролитни войни, в същото време не осъзнава, че такива нещо, като изцяло независима страна, не съществува.

45

Анонимен

преди 4 години

До 56Ти сериозно ли си милсиш, че хората които правят това им пука за един полицай? И ще се за имавар? Хахахха! Та на тях им пука, да вземат някакъв изгода от теб. Да ти източат паричките, да те наклепат пред властта, да разберат политическите наклонности на някой с позиция.... Ако им оукале, нямаше да и а и 1/4 от сегашната престъпност. Някой убил някого. Пука им...

44

Анонимен

преди 4 години

Дано не ви се случи, да имате вземане даване със само забравил се на държавна служба, който си мисли, че има мандат от народа, да тормози случайни хора.Тогава ще видите, какви недоразумения има и как си жестоко прецака , ако не си паралия, политик или поне на някого човек.

43

Анонимен

преди 4 години

Бай *** в цялата му прелест!!! Ще палнел колата на ченгето... ми като намерят за половин час по IP тези на които се гласиш да палиш колите и като се напикаш в гащите, какви обяснения ще даваш, че си правиш майтап или, че си самоумствено изостанал?!?!

42

Осман

преди 4 години

Така като гледам при вас точно това важи, но щом твърдиш обратното това са си твои психически проблеми. Кой съм аз изстаналият Ориенталец да ти се бъркам във нещата, тричай си там кучето няма проблеми.