41

Анонимен

преди 4 години

Готви се дясна диктатура на бялото малцинство над индианците в Боливия.Ще бъде подкрепена от всички евроатлантици и менте-демократи.

40

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът води до опашки, дефицит, глад и болести.

39

Гробокопач

преди 4 години

Най-накрая на индианците ще се наложи да отхвърлят белият начин на живот и да се завърнат към корените си. Готвенето на дърва е първата стъпка. Животът на белият човек е вреден, прави те зависим от един имагинерен социум контролиран от един богат плондир на върха му. Затова вигвамът, свеюеният огън и бизонът. Това е. Срамота е, индианец да се моли за храна!

38

Анонимен

преди 4 години

Социализма винаги довежда до опашки за храна и гориво. Това си е закономерен етап и краен стадий на т.н. социализъм. Достигайки този стадий от тук насетне единствено с насилие и терор може да бъде съхранен т.н. най-справедлив строй социализма.

37

Анонимен

преди 4 години

Купените полиция и армия предадоха Ево Моралес, но народът е с него и продължава да се бори за своето бъдеще и бъдещето на децата си.

36

Обикновен

преди 4 години

Комунизъм, Сър!

35

И в Украйна

преди 4 години

народа се реди на опашки за храна и горивопо улиците на Украйна почти не останаха автомобили а по селските райони масово карат 20 годишни таралясници с газ генератори в багажниците - като по времето на Ленин Град-ската блокадапо малките градове и селата масово се отопляват със самоделни пчеки на отработено машинно масло .... от де мине "демокрацията" трева не никне

34

Ами...

преди 4 години

Като допускат да ги управляват социалисти, така е.

33

Гост+

преди 4 години

Няма страшно. Самообявилата се Президенка на Боливия ще намери решение на възникналите проблеми.

32

Анонимен

преди 4 години

До До язеТочно затова краварите ще прилапат и богатствата наЧили ти какво мислиш че великия американец ще тръгне да плаща на индианците Великият американец тоя Литий и петрол ще го плати със мъниста, а местните ще идат в резерватите. Случайно да знаеш къде и как са изчезнали индианците от Сев Америка ?.

31

Анонимен

преди 4 години

Народът ?!Как само звучи, а?Много меладраматично.

30

Факт

преди 4 години

Венецуела пойска помощ от Русия и Китай и за сега грабежа и преврата се отлага но Боливия закасня и ето какво стана...

29

Анонимен

преди 4 години

Компаниите за литии ще плащат 0,5 % като на територията за златото. Робите са роби навсякъде по света.

28

Анонимен

преди 4 години

Путин?

27

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО НА КАДАФИ, ЧЕ НЕ ПРЕДАДЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ДЪРЖАВАТА СИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!КАДАФИ ЯВНО Е БИЛ ПАТРИОТ ЗА РАЗЛИКА ОТ МАДУРО И БАШАР АСАД!

26

(-_-)

преди 4 години

Какво е общото между тези 4 държави:- Венецуела- Либия - Сирия - Боливия1. Имат бая природни ресурси ;2. Не си ги дават за жълти стотинки. Следват демократични промени чрез разни цветни революцийки, а ако това не помогне идват и военните да помагат...

25

Анонимен

преди 4 години

Където има комунизъм хората са бедни обаче няма войни, дойде ли демокрацията започват и граждански войни и болести и бедността остава на заден план. От америкнската демокрация дето е минала спасението е само през летището.

24

До язе

преди 4 години

Чили не е държава от третия свят, а най-богатата в латинска америка и една от най-развитите страни в света. Вземете се ограмотете малко. За Боливия иначе съм съгласен.

23

АнонимеН

преди 4 години

ИРАК Е 2 МИЛИОНА ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ФАЩ ОТКОЛКОТО Е СИРИЯ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА БЕЗБОЖНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЯК СЛУГА НА САТАНАТА!

22

Анонимен

преди 4 години

В Боливия наскоро откриха големи залежи от газ там наблизо са и Чили и Внецуела. САЩ правят преврати искат цяла Южна Америка за себе си и да печелят Дори в Сирия окупираха петролните кладенци със войските си.