9

Анонимен

преди 2 години

Ушко и зъбчо под шипковия храст,а Козела сорос им дърпа ушите и опашките.

8

Анонимен

преди 4 години

До 334Не продава нищо,захранват го НПО-та,и те му дават и награди. Съвместният им проект с този ушев също не е изненада,те имат едни работодатели.

7

334

преди 4 години

Господинов наложи чужд на литературната ни традиция калъп. Просто тарикатът намери рецептата да се продава - но не и рецептата да си талантлив български писател, щото такава няма. Може и да е наивно, но предпочитам да препрочитам Дядо Вазов, отколкото да чета нещо от рода на "Химия на радостта". Снобизмът добре се пласира.

6

Физика на парата

преди 4 години

Господинов е един много глуповат човек.Смело се нарежда до другите ***,Стефчо Цанев ,Дончев и куп търговци в храма на литературата.Тези хора убиха литературата и я превърнаха в печалбарство .

5

Въпрос

преди 4 години

Как се казва репортерката?

4

Анонимен

преди 4 години

За малко да изпусна премиерата. По трийдесет и пет пъти на ден всички телевии напомнят за това природно чудо. Жалко че центъра на света е София и никъде другаде не се интересуват от този световно значим феномен.

3

Анонимен

преди 4 години

До заклетЗащо просто не си забиваш клечки под ноктите, свършиха ли се книгите

2

заклет читател

преди 4 години

Опитах се да чета романа Физика на тъгата - абсолютно налудничава книга. Сякаш е писана от човек с психични отклонения или от тарикат, който иска да се прави на нещо си... шашкайки читателя с дивотиите си.

1

Анонимен

преди 4 години

Всичко ми е наред, та да взема да отида, та да се подепресирам малко, а!? Психари