105

Значи

преди 4 години

Да се разберем: щом всичко друго се увеличава, а заплатите не (или поне не със същия %), то реално само заплатите падат. За пенсии даже не ми се говори...това си е почти контролиран обир.

104

The joker

преди 4 години

Отвращават ми тиа министри , председатели , кметове , президенти и други откачалки на Народното събрание в София ! Постоянно връткат цените нагоре за храни , ремонтни работи , строежи, жилища, возила, облекла, обувки,инсталации както и най- откачените сметки в цяла България .Непрекъснато сме бедни, безработни ,бездомни и гладни всяка година, и пак продължават.Министрите , президентите и кметовете на България , получават най- много огромни заплати и пенсии. Правят ни БЪЛГАРИЯ много " БЕДНА " .

103

Ами така е..

преди 4 години

НАПРАВЕТЕ СИ ЧАСТНО ТКЗС, ТА ДА ВИ Е ЕВТИНО И ДА ИМА ОТ КЪДЕ ДА СИ КРАДЕТЕЗЕЛЕНЧУЦИ !!!АМА, НАМЕРЕТЕ И РОБИ, ЗА ДА ВИ РАБОТЯТ ЗА "БЕЗ ПАРИ"!!!!

102

Пфф

преди 4 години

И какво е тръгнало нагоре, цените на доматите през Ноември? Не ви ли се струва да е нормално сезонните плодове и зеленчуци да са по скъпи извън сезона? Пак някакви ДС-арски новини да всяват смут сред опърпания народ, дето е израсъл с мисълта все да няма по магазините...

101

OMG_Lucker

преди 4 години

Всъщност цените не са спирали да растат. Да, на някои сезонни продукти цената пада за месец - два, нормално, после обаче тренда за покачване на цените се възстановява.Кой каквото ще да ми говори, каквото и да показва статистиката- аз вярвам на това, което показват цените на пазара и в магазина. И те винаги са нагоре. Заплатите от друга страна разбира се, са застинали и мърдат доста бавно.

100

Анонимен

преди 4 години

До ДО КОГАОвцете сакат овчар. Кат се яви друг, може и да притичат под неговата гега...

99

Анонимен

преди 4 години

Важното е че сме стабилни и че материалът за пореден път си избра Шайката.

98

ЖороПърви

преди 4 години

Мисля, че това е инсинуация! Под мъдрото управление на ГЕРБ и ръководство на Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов, това няма как да стане.....каза и.д.иота *** от "Под игото".

97

Анонимен

преди 4 години

Ще поскъпва бе!Щом има внос а няма българско всичко ще поскъпва!

96

ДО КОГА

преди 4 години

ще търпин евреиските спекуланти да ни съдират по 10 кожи !!!!до кога ще търпиш *** народе !?

95

МНЕНИЕ

преди 4 години

Започва Пробиването на Валутния Борд от Домувчиев - Трябва да се Узаконят Откраднатите Пари от Прехода , това е условие за приемането на Еврото .За критиците - На световните борси храните бележат спад от 10% .

94

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAОтиди на село да произвеждаш . :) Стига агитация !

93

Русия

преди 4 години

Вожда с Жипката изби прасетата на хората за да мой да внася с тирове от ФАЩ!

92

Мен

преди 4 години

Произвеждайте, хора. Консервирайте за зимата. Чиста, натурална и вкусна храна. Не да купувате *** на безбожни цени. Ако нямате възможност, купувайте от бабите по пазарите.

91

Факт

преди 4 години

Цените поскъпват ПОСТОЯННО . Но новините за поскъпването са веднъж на половин година . Що така ? Сигурно да не се стресира народонаселението . .... и да не иска постоянно увеличаване на мизерните си заплати.

90

america123

преди 4 години

Много *** пишат фейкове и простотии . Храната в световен мащаб ще поскъпва поради простата причина, че паплачта се увеличава а производството си е същото , даже спада за някои продукти - поради различни глобални играчи /свинска чума, птичи грип, луда крава /. Поздрави от америка

89

Анонимен

преди 4 години

Аааааа...... за суджука ли ме питате? Амииии...... 30-40 лева за килограм.п.с. Цената не важи за герб суджуците.

88

до вожда наШ

преди 4 години

Бойкооо, как може да вдигаш цената и на СуджуКа? Това преди Коледа си е светотатство!! Бог да те накаже!! Амин!!От заблелите български овчици(народЪт)

87

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Всичко поскъпна тази есен. Медиите мълчат. Те са верни на управляващата хунта, получават петцифрени заплати и предпочитат да ни занимават с второстепенни световни новини, отколкото да казват истината за нещата в България.От друга страна журналистите се страхуват да не последват съдбата на русенската журналистка Виктория ...Така че, колкото и да потъва България по медиите няма нито да чуем, нито да видим за това.

86

ГРАБ

преди 4 години

Видими резултати !Работа,работа,работа..