127

Анонимен

преди 4 години

Хо-хо-хо,Боко и компания се сетиха, че няма кой да им работи и да им пълни гушите. Ромовете не дават, а само искат, държавните служители си служат на... И така останахме един милион работещи на три милиона роми и служители. Вижте сега скъпи служители, измислете програма да останем поне този един милион тук и ни раздайте по некой лев и на нас, защото и ний знаем къде са терминалите и как се купува еднопосочен билет.

126

БГ ЛУДНИЦА

преди 4 години

Има хора които не са имигрирали само заради доходите. На 1-во място е здравната ни система, 2-ро съдебната с-***, бюрокрацията, банковата ни с-***, образуванието ни е пълна катастрофа пък и да завършиш ако щеш и с отличие от шуробажинащината неможеш се оправи на работа, да не говорим за цените с какво темпо се качват а заплатите са замразени. Тия 1200 лв. на фона на това безобразие в цените са нищожни. А за КАРТЕЛА, ЕРП-та да не говорим, не само за пари става на въпрос.

125

Коко

преди 4 години

До Хойо5100 Евра в Холандия чисти е сигурно към 100k годишна брутна заплата. Това са доходи на ниво мениджмънт доста над средното ниво. За подобни позиции и в България се изкарват подобни чисти пари, че и повече може. Тези 1200 лева са помощ за нископлатени професии. Теб никой не те кара да се връщаш по тази програма. Ако си примерно CFO на някоя холандска компания с опит едни 20 годинки, можеш да дойдеш в София и за 20к чисти. Явно само си приказваш, без да имаш и най-малко понятие.

124

Бай Дан

преди 4 години

А на нас, дето вече сме си тука, ще дадат ли, та да останем?

123

Бай Ганю

преди 4 години

За тия пари които предлагат никой българин няма да се върне. Единствените които може да се върнат са ***, дето тъкмо се отървахме от тях като се пръснаха по Европата и сега ще вземем да ги завърнем отново да се циганизираме съвсем. Луда работа измислена от безмозъчни същества. А има и друго нещо, за много от нашите имигранти парите не са вече единствената причина да са навън. Да живеят в уредена държава, с добро образование и мед. грижи сред нормално общество и по-добро бъдеще за децата ..

122

Бай Ганю

преди 4 години

А да питам аз що до 54 години ?! Значи другите кучета ги яли. Да се оправят както могат по света. У БГ никой не ги иска вече ... Така ли?! Тия са за европейския съд заради дискриминация по възраст. Кой и защо определи това ограничение до 54г ? Значи ако си в БГ няма проблеми , способен си и можеш да работиш наравно с 30 ги долните ама ако си решил да се върнеш от чужбина -отиваш в ъгъла. Браво бе , ашкоусум. Поредната пунта Мара на оскотелите от алчност управляващи.

121

Анонимен

преди 4 години

Бълг.политици разрушиха това което имахме като предприятия всичко беше на готово само трябваше да стартира правилно за да просперираме -но уви всичко се разруши и сега да се започне от нулата -няма лошо стига да са изчезнали тези политици но те не са те са там за да спират просперитета на българина платени от някой от другаде.Ако в Чехия се вдигат срещу политиците си разбрали че ги продават за жълти стотинки далитова ще повлече и нас Съмнявам се ние все още сме в дрямката на ЕС

120

NSDAP

преди 4 години

Германия, 2019г. 3 деца х 204? на дете= 612? само детски ....

119

Хойо

преди 4 години

Значи в момента в Холандия взимам 5100 евро след данъците. На 44 съм. Казвате, да се върна, да работя за 600 в България, а? Ей сега, връщам се, само да се загащя.

118

Браво бе

преди 4 години

Това е тотална подигравка.... 1200 лв. От 3000 евро на 600. Като цените в Бг не са по-ниски от тези в западна европа.

117

Смирен депутат

преди 4 години

Какви 1200лв,на българина 560лв минимална заплата-436 чисто му стига

116

Гретхен

преди 4 години

Те в чужбина си ги вземат двойно и тройно тия пари. За мизерни 1200левчета няма да ви се хванат на въдицата. И дори за тия пари пак лъжат,щото условието е до1200,значи някои ще получат трохи, други малко повече.. И всичкото това, тъпата им идея е нищо повече от рибарска кукичка с мижаво червейче 😠

115

Тодор Живков

преди 4 години

А за тези, които са си тука? На тях кога ще им се дадат стимули? Това е дискриминация. Значи аз работя министър-председател и взимам сто хиляди лева заплата и идва един хайма, дето е ходил по света, и му дават още 1200 лева отгоре на месец? Време е Борисов да се иходи. Няма визия за бъдещето и ни унищожава!

114

До 41

преди 4 години

Ти *** ли си бе? София е пълна клоака, градската среда е по-зле и от провинциален град в България. В София се търсят само балъци с чужди езици за кол центровете. Ама за тази работа не се изисква висше, камо ли от добър унивеситет. Тоест Пенчо може да в брал едно лято портокали в Испания и да знае криво-ляво испански и да взема повече в София от свой връстник завършил финанси в Англия, знаещ само английски и работещ в банка в България. Сами си правете изводите - просто това се аутсорсва...

113

Ситуация

преди 4 години

През последните 10 години успешно изнесохме в ЕС 50 000 наши черни римляни.Сега като се върнат, какво правим?

112

Анонимен

преди 4 години

Туй нещо само нагъл герберазин може да го роди.

111

балама

преди 4 години

Ами да идват. Да се връщат . Че ние да отиваме. Да захлебим малко и ние . Стига ние Баламите сме опъвали каиша.

110

до 80

преди 4 години

временно да, има няма от 50 години и повечеаре у лево!

109

Анонимен

преди 4 години

A на бедните семейства в България, който работят на пълен работен ден, често с квалификации и стаж, но едвам взимат общо по 1500 след таксите, ще има ли помощ?

108

Пешко

преди 4 години

Най-малката минимална заплата в ЕС е по-голяма от 1200 лв. На всичкото отгоре, никъде в ЕС няма такива високи цени както тук. Което ще рече, че тия 1200 лв са още пи-малко във вид на продукти. ГРОБ загроби България!