6

Анонимен

преди 4 години

Такава "тесла" е наточена че представа си нямаме. Младите семейства с деца ги чака живот изпълнен с ежедневни страхове за отнемане на децата им по съвсем измислени поводи. Властите ще нахлуват в домовете, ще ровят, ще връзват, ще отнемат. И никъде не можеш да се оплачеш. Социализма ще ни се вижда като рай. Хората ще плачат, но нищо няма да се върне.

5

Анонимен

преди 4 години

държавата и нпо-тата искат власт над семейството,не трябва да има автономна среда,където хората да се чувстват свободни и сигурни,независимостта от системата е неприемлива,май демокрацията ще се окаже по-тоталитарна от социализма

4

Анонимен

преди 4 години

Точно така,какво подкрепят.Женица оттакава организация се опита да каже,ченещо сме сбъркали и да подкрепимстамбулската прос,то,тия и много пазели децата.Обиди се ,че им викалисороски.Поне си призна завалийката откъде блажи.Как няколко човека извънправния дух на държавата ще определятнейния дневен ред.Това е измяна къмРодината.Да престанат.

3

1234

преди 4 години

" Неправителствени организации също отрекоха и се обявиха в подкрепа на промените."- Като няма такова нещо, какво подкрепят?!

2

Анонимен

преди 4 години

до 2 Да въпросът ми е как още ги търпим?

1

Анонимен

преди 4 години

В България се правят все по -големи глупости с всяка изминала година.