14

Чоки...

преди 4 години

Вторият поп,от дясно на Радев е Деса.Маскирана .Само да е и тя там.

13

Диагноза

преди 4 години

Какъв цирк ! Комунистът Радеф сред брадатите руски агенти от Синода !!! Колко показателно е състоянието му ! Колко жалка фигура на прецедент си имаме ! Дори смешният Плевнелиев не беше толкова жалък !

12

Анонимен

преди 4 години

Как може за тилкова време да не се отучи да стои като ***, тоя *** ...

11

Щерю

преди 4 години

От Москва му наредиха на Злорадев да дърпа православната струна, та дано Русия, чрез употреба на Православната църква да запази влиянието си на Балканите...

10

Пешо

преди 4 години

Непрекъснато се натяква, че Борисов е бивш член на БКП. Ако пренебрегнем факта, че това го правят други бивши членове на БКП, то как тази критика ще се отнесе към нароченият за президент Радев? Той също е бивш член на БКП, но и настоящ президент на преименуваното БКП в БСП, че и на КГБ. На тази основа той да говори за религия и супер гнусно, противно, двулично и гадно! Защо журналистите не го попитат как се отнасял към религията преди 1990 г????

9

Хейтър

преди 4 години

Типичен червен лицемер. Много набожен стана, а едно време съпартийците му бяха обявили за престъпление да имаш църковен брак или да направиш кръщене на детето си.

8

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо по хубаво от православни, много набожни комунисти!

7

Православен

преди 4 години

Браво на президента истински българин и родолюбец сърдечни поздрави г-н президент да Ви дава Господ мъдрост и здраве да управлявате още един мандат.

6

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-н Радев е един мъдър, вярващ човек. Той също така често прелита на голяма височина над Света Гора със своя свръхзвуков Грипен и така се доближава до Всевишния горе на небесата! Ето защо всички попове много обичат и уважават г-н Радев. Също така те му дават писмени послания, които г-н Радев прочита в изтребителя си когато прелита над Света Гора. Защото така на небесата получават человешките послания почти без закъснение! Слава г-н Радев! На вас и на БСП! Победа!

5

Трагедия !

преди 4 години

Какво разбира комунистът Радев от Православие ?! Може би са го изучавали в Горна Митрополия при занятията по политикономика .......

4

Анонимен

преди 4 години

Има ли Боце нужда от нов самолет?

3

ехее

преди 4 години

верно бе къде е генералшата с нейните топ рокли и неповторимият си чар , сигур се е изяла с парцалите дет не я пускат на света гора

2

Анонимен

преди 4 години

Ха, една екскурзия без Деси благодарение на това, че в Света гора няма ботици ?

1

Анонимен

преди 4 години

Гешев чака да бъде назначен за да работи срещу корупцията .Света гора няма вкара червените бандити окрали народа .