10

Анонимен

преди 4 години

А щото революцията в БФС направо даде резултат, сега и в волейбола.А като има клубове без дейност, в първа точка се гласува изключването им, и после се избира нов УС.И защо никой не казва колко са клубовете с право на глас (изключвайки тези прмерно 20).Щото волейбола, не са само най популярните изброени, а пъти повече не толкоз знайни, за които в момента има подкрепа от федерацията.А големите ако обичат да си търсят големи спонсори, а не само да са на врата на федерацията.

9

до 9

преди 4 години

Освен като лакей ще бъде запомнен и като предател. Сега когато Данчо Лазаров, не че ми е любимец де, изпадна в немилост пред Цар Тиква, Владо веднага се отрече от него и му заби нож в гърба.Ще бъде голяма грешка ако той стане новия Шеф на федерацията.Има много по-стойностнин момчета. Честни и с достойнство.Владо отдавна е показал, че тези категории са му чужди.

8

Анонимен

преди 4 години

Владо, Владо, много се изложи.Хората ще те запомнят като лакей на Данчо Лазаров.Каквото и да правиш оттук нататък.

7

Анонимен

преди 4 години

Айде само националната предателка Матея Казийска да не ми я давате за пример, а? Владо е 1000 пъти повече мъжкар от нея!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1не, просто реши да остане да прави това което може - да играе волейбол, за България

5

наззздраве

преди 4 години

При ГЕРБ всичко върви нагоре - и футбола, и волейбола, и олимпийците...нагоре с краката

4

ЮЛЕН

преди 4 години

Владо явно се точи за поста му, но няма да го огрее. Лазаров е личен приятл на Банкянския Тлъстак. Едва ли ще го жертва. Още повече Цветелина е бизнес партньор на Лазаров в съсипването на Пампорово и Банско.

3

Щерю

преди 4 години

- Ама той не е ли от несменяемите комунисти на власт, докато е жив?!?

2

Анонимен

преди 4 години

Абе, той се беше цанил, да ни обяснява от телевизора, колко е хубава и добра #ЖИРАРДЕЛИБАНК, та на Индж. Данчо за далаверите няма да се закачи... Айде, молА ви се

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя Тиквен ли зач, навремето не подкрепи Радо и Матей, а остана на топло под крилото на Тиквата и Инжинер Данчо.Сега явно е свършил парите и ламти за стока му.