23

Анонимен

преди 4 години

Къде остана демокрацията? Един човек сам решава какво ще прави с армията явно. Демокрация, чушки.

22

Анонимен

преди 4 години

Сирия не е държава а територия оградена с молив върху военна карта от французи и англичани.

21

Анонимен

преди 4 години

"Та какъв демократ искаш да дойде в тези кризисни региони, в които кризите са предизвикани от демократите?" - очевидно те са толкова демократи колкото аз съм ро'м.

20

Гост+

преди 4 години

Асад, разбира се, е Герой и всички сирийски патриоти гледат с почит на него като такъв! Той не само не избяга от страната си в най-критичния момент, но съумя да намери сили и съюзници с които да разгроми международната терористична интервенция. Противно на хулите и обидите от демагози и лицемери, за Асад ще бъде отредено светло място в Историята на Сирия един ден.

19

До АнонимеН

преди 4 години

Доколкото си спомням, демократите предизвикаха всичките кризи, които споменаваш. Та какъв демократ искаш да дойде в тези кризисни региони, в които кризите са предизвикани от демократите? Някакъв такъв, безкризисен? Еми, няма такъв.

18

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИЗБИ 1000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В СИРИЯ!!!НО ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ ДЕМОКРАТ НА ВЛАСТ ВЪВ ФАЩ И ТО НЕ СТРАХЛИВЕЦ И В СИРИЯ И В УКРАЙНА И ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ПРОБЛЕМИТЕ НЯМА ДА СЕ РЕШАТ!БАШАР АСАД Е ГОВОРИТЕЛЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА СИРИЯ СЪЩИЯ Е КАТО ЯНУКОВИЧ ГОВОРИТЕЛЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА УКРАЙНА!

17

Анонимен

преди 4 години

Партизанската война продължава и в Афганистан.

16

Бате Гойко

преди 4 години

А пък ние ги викаме у нас, даже им плащаме.

15

Бай Иван

преди 4 години

Плювката и демократичната опозиция, дето режат демократично глави и ядат вътрешности, са се изприщили от тази новина ;) !!!

14

Анонимен

преди 4 години

Ayde de chakame s neturpenie da voyuvash s teroristite na amerikancite kyurdskite teroristi te sa armiyata na amerikancite v Siriya koito ti vzeha petrolnite kladenci

13

лъв

преди 4 години

Достоен президент на своята страна не избяга а остана с народа си и се бори с терористите и сащ заедно с Иран и Русия....

12

Анонимен

преди 4 години

Хората в Сирия са вдигнали ръце от Хамериканска държава.

11

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТО"Благодарение на американците всичко на изток от Ефрат е изчистено."Защо тогава само на изток от ефрат има остатъци от ИД?нефта е само предтекст. Американците иската да останат в сирия за да продължат да защитават ИД. Без тях ИД отдавна щеше да е изметена от цяла сирия също както е изметена от териториите под контрола на Асад.

10

бай ганю

преди 4 години

четейки повечето от нас се чудят има ли страна във този спор и конфликт на която най много да симпатизираме?3-4-5 държави и сякаш е трудно да се заеме страна поне на една от тяхно едно е сигурно че в името на това един диктатор да остане на власт бяха избити стотици хиляди хора а последиците по възтановяването на дървата сирия ще се усещат и след 100 год

9

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТО"Преди това американците удряха от въздуха ИД"Глупости. Американците удряха позиции на сирийската армия в подкрепа на офанзиви на ИД. Американците подкрепяха дирекно ИД с въздушни удари и индиректно със въоражение и финансиране.

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТе отидоха там да свалят Асад защото Нетаняху така искаше. Обаче не успяха и остават само заради петрола.

7

Анонимен

преди 4 години

Да не стане така, че него да го прогонят набърже от Сирия! Верно че с този оранжев клоун станаха много импотентни, но все още имат огромен потенциал.

6

Сата НАТО

преди 4 години

Американците влязоха в Сирия По суша след руснаците. Преди това американците удряха от въздуха ИД, а след това пратиха и спецчасти, които да помагат на СДС. Благодарение на американците всичко на изток от Ефрат е изчистено. Ако не бяха американците, руските дъбили никога нямаше да се справят с ИД. Руските дъбили даже нямаха достатъчно кораби за логистика.

5

Поп Андрей

преди 4 години

До Сата НАТО Никой не ги е канил да го спасяват чадо, ФАЩ са там за петрола.............

4

Тинтири Минтири

преди 4 години

До Сата НАТОАмериканците спасили от ИД? На какви хапчета си, брат?Американците първо никой не ги е викал в Сирия (най-малко сирийците). Второ, те са там от 8+ години, през първата половина от които ИД се зароди, разрастна и процъфтя. През втората дойдоха руснаците.