173

Анонимен

преди 4 години

Е ето че имате отговор за болничните -политическо решение т.е политическо отсъствие от всяка соц.дейност-и аз като лекар ще ви кажа тези които получават добри заплати имат осигурен отпуск ползват болнични само в краен случай за да не им падне заплатата -всичко друго е сива икономика .Като се избавим от тази сива икономика ще се избавим и от тези болнични

172

Анонимен

преди 4 години

мазен технолог

171

Hhhh

преди 4 години

Гласувах за ОП на последните парламентарни избори. Крайно разочарован съм от тях. Нещастници!!!

170

БОЕЦ

преди 4 години

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ ПРАВАТА НА РАБОТНИЦИТЕ--ТАКА ФАШИЗМЪТ ПРЕДИ 9 --ТИ СЕПТЕМРИ УНИЩОЖИ ПРАВАТА НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА В БЪЛГАРИЯ НЕСЛУЧАЙНО ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР БЕ ИЗБРАН ГЕШЕВ---ВНУК НА ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В СОФИЯ---ГЕШЕВ

169

Цвента Ц

преди 4 години

Проклет да е и дано го стигне всичко.

168

анонимен

преди 4 години

Има проблеми с болничните, това е ясно! Ако ти не си взимал често болнични и си съвестен, твои познати или колеги злоупотребяват! Но, никой не казва за тези, които издават фалшиви болнични и то срещу заплащане! От това всички губим, само лекарите са на печалба! Нищо лично към лекарите, уважавам ги, но има лекари и лекари!

167

Гаргарогавробластер

преди 4 години

*** съединители. По една голяма пришка на *** да ви излезе дано за глупостите които творите с копи/пейст решенията и технологиите дето са в празните ви глави.

166

Петър Дънов

преди 4 години

Когато бузите са по широки от челото означава, че свинското в теб е надделяло

165

В пакет

преди 4 години

Ще си отиде преждевременно и управляващата коалиция.

164

Анонимен

преди 4 години

КОЙ, КОЙ, КОЙ????????

163

Анонимен

преди 4 години

брей много умен тоя бай *** партийни, кога ще дойде времето историята да се повтори и това недоразумение съставено от чалгаджии да изчезне от картата отново, то е въпрос на време и без това

162

Ludoto Lenche

преди 4 години

Naroden Sad za vsichki uchastvali v razrushenieto I razgrabvaneto na Balgaria ! Vsichki te triabva da badat sadeni I za genicit nad balgarskoto naselenie !!! Niama po- barzo topiashto se naselenie v svetoven mashtab ot balgarite !!! Tova e rezultata ot dnesnia "civlizacionen " izbor nalojen ni ot zapada !!!

161

Анонимен

преди 4 години

Кой го е излъгал свищовския счетоводител,че става за министър?!

160

kirasirrav

преди 4 години

за мен нещата изглеждат така: от около година-две се измислят всевъзможни начини за събиране на пари и за закърпване на бюджета (нови данъци, такси, вдигане на цени, удари по разни ,,наши и ваши бизнесмени" и др.) причини за нямането са - кражби и далавери, изнасяне на капитали в чужбина, измислени производства както и в малък обем като цяло, и хвърляне на пари по изборите които трябва да се избиват, неговото изказване е оправдание и замазване на случващото се (преди и сега)

159

Ванката

преди 4 години

До Анонимен 169Защото си скаран с математиката, дори и да ти обясни. ДЗПО е 5% но от заплатата, а не от осигуровките - от тях е към 20%. Понататък си смятай сам.

158

Анонимен

преди 4 години

малее какви бузки е отгледал

157

Анонимен

преди 4 години

Наглеца обяви за ''нетна операция''глобата на НАП,демек с прости думи НАП се самоглобява,като мeсти няколко милиона от едната си сметка в другата.Сега това било ''технология'' и ние мжиме за да ни лъже тоя тарикат,а дефакто краде от вноските ни.Абсолютен крадец!Всичко е по закон обаче уж?!

156

Спеца

преди 4 години

При тия от ГЕРБ всичко е технология:да фалшифицират избори , да изтупат брашняния чувал - беднотията , да откраднат от еврофондовете/ я от магистралки , я от саниране , я от къщи за гости .../Като марокански скакалци са - опоскаха страната и прогониха децата ни!

155

Еди

преди 4 години

Признай си Пинокио, признай !!!Много ти порасна носа.

154

Анонимен

преди 4 години

Кой го държи във властта тоя алчен некадърник?Оставка бе момче!!!!