56

Анонимен

преди 4 години

В Саудитска Арабия, Оман, Катар и ОАЕ е пълно със земи за усвояване и липсва работна ръка. Къде са хукнали в лошата християнска Европа?Там и климатът и вярата им съответстват, чий го дирят тук?Споразумение с ислямският арабски полуостров за реадмисия, Европа не е Татко Барба.Вън всички недоволни ислямски елементи!

55

нахалство

преди 4 години

Група ислямски натрапници от Сомалия, Судан, Конго, Ирак и Сирия нахлули от Турция в Гърция,отказали да останат в Порецкия манастир в Пелопонес заради неподходящите според тях условия.Не ги устройвало,че в манастира е студено,а и той се намирал на разстояние от населени места.Лагерите по гръцките острови са препълнени,нашествениците настояват да бъдат преместени от островите и да бъдат изпратени в Европа.

54

муспи

преди 4 години

Природен закон - ако се допреш до дивак ставаш дивак, а не той бял. Използва се е от дявола Йхве, който е *** както своите избрани.

53

.,.,.,.

преди 4 години

Хотелите на Дубай,Абу Даби,Риад и лично младия широ скроен крад на Саудитска Арабия ги очакват да ядат и пият на корем на хубави места ,а те се заврели у Босна.Объркали са посоката.Към Арабският полуостров да поемат.

52

Анонимен

преди 4 години

ДА ОТИВАТ В ЛОНДОН ПРИ ТЕХНИЯ КМЕТ..

51

анонимен

преди 4 години

Трябват ни условия, за да живеем, спим, ядем и пием! Е, това правят животните!

50

Анонимен

преди 4 години

Този *** около палатките от правителството ли ви го хвърли там или просто сте си такива мизерници? Много ми напомня на ромските махали....

49

Наблюдател

преди 4 години

Като не им харесва, пътя и обратно. Да идат при камиларите, там е топло и няма кал.

48

Анонимен

преди 4 години

защо обиждат животните

47

Гледайте в тубата

преди 4 години

With open gate -няколко филма са...

46

Toto

преди 4 години

Абе друго си е при баба Меркел, и хапване и пийване и парички, пък и някоя друга германка за доонождане. Ама германката не била искала, ми кой я пита, нали е неверница.

45

Очите

преди 4 години

*** - натовска зелка. С голямо съчувствие говориш за тая човешка кал. Кой ви плаща за тия индо-пакистански драми да пишете?! Добре, че на балканите има все още тежка непоносимост към подобни навлеци, щото иначе новата римска империя отдавна да е рухнала под натиска на варварите.

44

Анонимен

преди 4 години

Никой не води статистика,за тези хора и деца. Ако някой изчезне,никой няма и да разбере. Кой знае какво се случва с някой от тях. Сигурно биват убивани, изтезавани от садисти, вадят им органите, изнасилват ги. В Западна Европа е пълно със садисти, педофили и всякакви жестоки хора.

43

Saki

преди 4 години

В Босна нали са мюсюлмани? Защо се отнасят така ,към своите братя по религия от Пакистан?

42

Анонимен

преди 4 години

пращайте ги на баба меркел да ги храни а те да *** по улиците

41

Йемшир

преди 4 години

Най ми е кефГа ям га спа и га ***

40

X

преди 4 години

Афганистан, Пакистан, Ирак и Иран не получават статут на бежанци в ЕС. А докато им се разглеждат документите в зависимост от държавата живеят така

39

Анонимен

преди 4 години

Защо искат да достигнат до Западна Европа. Аааа, сетих се, за да точат социални помощи, продават наркотици, просят, изнасилват и се взривяват на коледните пазари. Еми тогава в калта и мръсотията. А либерастите които са ги поканили да бъдат така добри да ги натирят обратно.

38

Мда

преди 4 години

Чета коментарите и съм сигурен,че България има повече бъдеще от новите пакистански владения на толерантния Запад!

37

Анонимен

преди 4 години

Ама никой не е длъжен да им предоставя условия, които да им харесват. Като не им харесва, да не мигрират. Преди да можем да пътуваме в Европа без визи, беше немислимо да "мигрираме". Да не говорим, че много хора без да са мигрирали също не живеят в прекрасни условия, още по-малко пък изискват някой безплатно да им предостави такива.