71

Анонимен

преди 4 години

БЛАГОДАРНОСТИТЕ КЪМ РУСИЯ ЗА ИМПЕРСКИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛНИ ВОЙНИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ И ВСВ СМЕ ПЛАТИЛИ С ЧИСТО ЗЛАТО, ОСТАНАЛОТО Е ПРОПАГАНДА НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ НАРИЧАТ РУСОФИЛИ- УЖ ЛЮБИТЕЛИ НА РУСКАТА КУЛТУРА, А ВСЪЩНОСТ ЗАЩИТНИЦИ НА НОВАТА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА НА ПУТИН. МОЯТ РАБОТЛИВ, ДОБЪР И ОГРАБВАН ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ НАРОД Е ПЛАТИЛ И ПЛАЩА ЗА ВСИЧКИТЕ ТАРИКАТЛЪЦИ- ДОШЛО НИ Е ДО ГУША ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО НА РУСОФИЛИТЕ, ОТ ЧИИТО ПОСТОВЕ ЛЪХА НА ЛЮБОВ КЪМ РУСИЯ И ОМРАЗА КЪМ СОБСТВЕНИЯ БГ НАРОД.

70

Анонимен

преди 4 години

българия.българите не са доволни никога от русия=че ги освободи от турците германия най важното от комунизма и бг избра пътя си демократично за американска демокрация а се оказа демокрадане от страна на политиците. при соца беше по добре.имаше и много минуси .но немислехе за работа здравеопазването

69

Анонимен

преди 4 години

в европа какви беди идват за тях е виновен само путин.да путин е виновен че ви търпи капризите ви вайсалите казват какво им диктуват.за мен ес са диктатори

68

Анонимен

преди 4 години

До РусофилТИ ПРОУМЯВАШ ЛИ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА СЕПАРАТИЗЪМ- ЩЕ СЕ СЪГЛАСИШ ЛИ ПРИМЕРНО РОДОПИТЕ ДА МИНАТ КЪМ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ, А ДОБРУДЖА КЪМ РУМЪНИЯ- АЗ НЕ, А АКО НЯКОЙ РЕШИ ДА ДЕЛИ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ КЪМ РУСИЯ Я ВИЖ УКРАЙНА И ДОНБАС, А ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАШ- ТИ СИ ЛЮБИТЕЛ НА РУСКАТА КУЛТУРА ИЛИ НА РУСКАТА ПОЛИТИКА.....

67

Stefano

преди 4 години

По този начин правят Русия велика сила ,без да го желаят ...

66

Русофил

преди 4 години

Путин и Русия постепенно ще станат символ за подкрепа в всички точки по света, където хора се борят за свобода и независимост. Какво падение за Западната Демокрация да търси руска намеса там, където се предполага тя да ръководи тези процеси.

65

А сега сериозно

преди 4 години

Няма как да няма руска следа. Путин и русия са толкова мощни. богати и велики че всички президенти, партии, жилетки по света са назначени и платени от тях. Китай, ЕС и САЩ ряпа да ядат.

64

Анонимен

преди 4 години

До Приятели на Русия...Бразилия (икономически), Алжир, Египет и много други африкански държави, Индия, Виетнам, Монголия, всички бивши съветски републики в Азия. Повече от 2/3 от населението на Земята!

63

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Има руска следа !Путин прати Меси да играе в Барса и да прави гол след гол.Барса стана шампион, а Каталуния полудя.Така националното сепаратистко самосъзнание на каталунците се изостри и те поискаха независимост.

62

Анонимен

преди 4 години

"Дойче Велле" ми действа като английска сол.

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Научи този труден български, бе ***!Имената на държавите се пишат с ГЛАВНА БУКВА.В този текст на правилен български трябва да е "намесват", а не "замесена"!Въпрос: а ти защо си въртиш трътката в тази тематика? Ще ти платят ли? Колко?

60

Стамат

преди 4 години

До преди 4 години никой никъде не разследваше американската (исраелската, масонската и тем подобни) следа...

59

Анонимен

преди 4 години

Общо взето във всички злини и гадости които се случват по света почти винаги е замесена русия.

58

Анонимен

преди 4 години

днес валя дъжд , май путин пръскаше с пъскачка , веднага да се разследва случая

57

Анонимен

преди 4 години

Една жена в трамвая каза, че Русия се е намесила в полза на Фандъкова на изборите за кмет на София.

56

Вуна

преди 4 години

И в нашето село за да стане кмет бай Шиле има руска намеса, по време на изборите бяха забелязани рускоговорящи лица облечени с дълги шлифери и бомбета.

55

Анонимен

преди 4 години

Една лъжа повторена много пъти, няма да стане истина.

54

Анонимен

преди 4 години

И не се прави на Господ, че който копае гроб другиму, сам пада в него! -------Как точно се правя на Господ и на кого копая гроб?

53

дедо поп

преди 4 години

руснаците вече крият слънцето и става тъмно

52

Пешо

преди 4 години

Не зная дали руснаците имат пръст в събитията в Каталуня, но определено имат интерес да разбият и тази европейска държава. Супер странно е, че във времена, когато държави с различни етноси и религии, като нашата се стремят към обединение, то други с еднаква религия и език да се делят по съмнителни причини и идеи. Дано истината излезе наяве!