338

Анонимен

преди 4 години

скоро може и да не ни позволяват да напускаме страната. Кой ще иска да остане в таз пробита кофа... Дали ще са БСП или ГЕРБ нищо няма да се промени.Обещанията за промяна да ги разправят на 93 годишният ми дядо.

337

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

Плащаш винетка, то пътища няма, те магистрали. Плащаш здравно, получаваш шут в гъz0

336

Mudyu

преди 4 години

Тоя па коментираш, по конституция. Алу не може да няма държава, пък да има коституция. Няма такава държава

335

Анонимен

преди 4 години

Ефектът ще е обратен на търсения. По-дълги и повече болнични ще вземат хората и бизнесът ще страда повече. КРИБ се състои от ***, които нищо не разбират от управление на човешки ресурси.

334

Juls

преди 4 години

Браво чорбаджи! Хайде сега като почнат хората ти да идват грипозни и заразни на работа и натръшкат всичкото останало персонал, как ще ти излезне сметката на края като турнеш чертата, дали ще си спестил някой лев от на чиляка болничния или ще си биеш гЗъ в тавана че сроковете гонят *** няма кой..

333

Изхвърлете Боклука

преди 4 години

Тотално неподчинение, масови стачки, неплащане на нищо. Изхвърлете *** и Бандата му. Няма бъдеще в тази територия за вашите деца!!! Аз нямам и не смятам да правя повече роби! Който вече се е объркал да му мисли. Поемете отговорност ако не за себе си , поне за децата си, които ще бъдат роби на бодигарда на бодигарда! Не просто да сдаде властта! Трябва да бъде публично изгонен или линчуван, всичко да му бъде конфискувано. Може и каторжен труд. За него и всички около него!

332

ля ля

преди 4 години

защо? как няма срам в тези болните че са се разболели!!!

331

БойкоТ

преди 4 години

Спирам да плащам каквито и да било осигуровки, данъци , технически прегледи и т.н.Който се чувства *** да плаща!Когато има А има и Б. След като официално спират да ми осигуряват социалния минимум за който си плащам , спирам да плащам! Не се наядохте Бойко *** и БАНДАТА!

330

боко3

преди 4 години

работа работа работа до гроб, че шефа има нужда от коли и имоти

329

Анонимен

преди 4 години

Edin den samo e mnogo malko. Tova sa 8 rabotni bg chasa po 60 minuti po 1 lev nosten policeiski trud naprimer sa samo 8 leva...Triabva da e izmereno s kolichestvo bg levove, naprimer 2,3,4,5,600 leva po izbor za 1 godina. Vseki sam si plasta tesi 200 leva za edna godina bg zdrave. Zdravnata kasa da pokriva samo gornicata do ozdraviavaneto. A socialnata slujba da pokriva ostanalite nujdi na bg unak, dokato stane zdrav i pochne da pie alkohol i pushi cigari kato zmey gorianin...ili triglav zmey..

328

Анонимен

преди 4 години

Айд е в, българи! Само мрънкане ли ще им пак?

327

Анонимен

преди 4 години

Бил съм при работодател, който казваше - "имаме по план, да съкрати 10 работника, така че внимавайте".Съкрате ите все бяха по-възраст и, по-болнав, а и никоя жена не смееше да с еомъжи, преди да забременее, защото директно я изритваха.

326

Анонимен

преди 4 години

До ПочтенДа, има го в 1% от фирмите.. За съжаление, остнаите 99 са н аоритивоположното мнение.

325

Факт

преди 4 години

Фалшивите болнични са малко и са най-вече в частния сектор и то по искане на дебеловратия робовладелец. Нали точно затова преди няколко години прехвърлиха плащането на първите три дни от държавата към работодателите. Нещо много ви е къса паметта. На държавните служители им режат бонусите при болнични и те нямат никаква полза от фалшиви болнични.

324

Анонимен

преди 4 години

А протести?

323

драги смехурковци

преди 4 години

яжте демокрацията с бананите

322

Анонимен

преди 4 години

Съберете в един общ списък всички подобни безумни инициативи на властта през последните 10 години и ще разберете защо всеки гледа да избяга от тук колкото се може по-далече.

321

Анонимен

преди 4 години

старото ченге и бойков довереник отново ви сипа с черпака. Пак за тях гласувайте, маймуни

320

Анонимен

преди 4 години

монголеца каза - майната на болничните ви

319

Анонимен

преди 4 години

Не ме учудва тази власт. Чакам сега да вкарат и закон, да плащаме на робовладелците (пардон - работодателите), когато сме болни.Ама защо така някак леко и невинно ни набутвате тези неща след изборите?Нищо такова не пишеше в програмата на управляващата партия.