48

вещер търси вещица

преди 4 години

Запазен вещер на около 1050 години, висок 2м и тежащ 350 кг. търси вешица обитаваща Софийска област. Изискванията ми към дамата са: да е на възраст от 500 до 700 години да е финна(да не тежи повече от 150кг) и да е опитна с метлата. Да обича семейният уют и да знае как да приготвя вкусна мусака от жаби и гущери. Моля самодиви,които мислят само за авантюри да не ми пишат, както и русалки(къпя се веднъж на 100 години). Очаквам само сериозни обаждания на телефон 06666666666.Поздрави Вещьо Вещерев

47

Анонимен

преди 4 години

Кога човека ще разбере, че религията не води до нищо хубаво. А и няма нищо общо с вярата.

46

Анонимен

преди 4 години

И тези хора ни обвиниха за расисити !

45

Анонимен

преди 4 години

Другото което ми изглежда да е верно е че те на национално почти ниво се включват в пропагандата без да имат директни указания. Просто имат изострени социални антени и когато видят че волето е пуснато от правителството или е органично генерирано, много от тях се включват и продължават да повтарят съобщението в случая с измислените грехоте на испанската инквизиция - с векове.Когато някой направи анимационен филм или филм по някои от тези митове това дава още повече тежест особено в ума на дете

44

Анонимен

преди 4 години

До 44Интересно, ще проуча в свободното си време. Изглежда другите Европейски нации не са толкова добри в пропагандата като англичаните. Чудно защо - може би защото англичаните са били изолирани на острова и директния военен подход и друг тип физически влияния са били не толкова възможни и са развили това много силно умение. Също и отвратително в това че 99% от случаите това са проекции на собствените им грехове.

43

човек

преди 4 години

До: номер 44Това не е вярно. Първите известни досега концентрационни лагери са били създадени по времето на Гражданската Война в САЩ - 1861 - 1865 г.Тогава е известно че 409 000 войници са били вкарани в концлагери и от двете враждуващи армии.Концлагерите по време на Втората Война с Бурите са били в периода от 1900 г. до 1902 г.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапълно е вярно това. Именно те измислят първите концлагери когато водят войни с бурите(бели фермери от нидерландски произход в южна африка). 30 000 жени и деца само и единствено. По същия начин набедяват германците и до днес пропагандират изопачена версия на новата им история.

41

човек

преди 4 години

Проблемът е глобален. Като пише за Англия, не обвинявайте само англичаните.В Италия например, имам чувството че положението е много по-зле.Там в магии и вещерство вярват не само отделни хора.Там в цялата им съдебна система има суеверия, и макар да не са възродили инквизицията, в много съдебни дела приемат за веществени доказателства например предмети използвани за вуду магии, урочасване и прочие глyпocти!Има една документална книга за конкретен случай - "Чудовището от Флоренция" се казва.

40

Анонимен

преди 4 години

Лова на Вещици е измислен от англичаните за социално нарочване на хора без съд. Има документални (стари) филми за това правени от BBC. Интересното е че англичаните са вродени ЕКСПЕРТИ по пропаганда - след това нарочват испанците с измислиците за инквизицията - за да не им излезе име че са хора които нарочват другите с пропаганда (лова на вещици)

39

До 31 и 33

преди 4 години

Има и в други райони на София такива агресивни, крещящи истерично без повод. мястото им е в здравни заведения, защото не се знае какво може да отключи и по-тежки техни прояви на агресия, ако наистина са психично болни.Теб съветвам да не се опитваш да се държиш с подобни хора така, както препоръчваш на друго лице в коментарите си. Преди години една такава беше нападнала с нож мъж, който предложил да й помогне да качи на тротоара количката с ***, която тя дърпала по уличното платно.

38

една фея

преди 4 години

Аз не съм вещица,аз съм фея. Просто по-удобно ми е да карам метла. Крилата ми се замърсяват от мръсния софийски въздух,а метрото е винаги пълно.

37

един софийски вещер

преди 4 години

Аз от асоциацията на вещерите в България АВЩБ се чувствам сериозно засегнат. В София си имахме даже клуб ,, Вещиците" преди години, намираше се точно на улица Шипка близо до СУ и ни го затворихте!! Значи може да си обратен,ама да си вещер не? Нали е демокрация? Свобода за вещери, таласъми, вампири и караконджули.Самодивите също ще ни подкрепят !

36

Анонимен

преди 4 години

Да не знаят фантазмагориите и измишльотините , дето всеки ден съчинявате? :)

35

Анонимен

преди 4 години

Ей, да преследва "вещари", много хари потър четете, слезте на земята и бъдете хора ако можете!

34

някой си

преди 4 години

Дори да са били сигурни,че децата им са вещери,що пък трябвало да ги бият? Важното е хората да не знаят.

33

честно

преди 4 години

Като прочетох някои коментари,честно се радвам, че в България на никого не му е дошло на ум да преследва вещери. Сигурно щяхме да сме под 1 млн. след подобни доноси. Всеки щеше да изкарва съседа или братовчеда,я вещер,я таласъм,я караконджул. Сигурно и завещания щяха да се обжалват,защото този който го е писал е бил под въздействието на черна магия или е претърпял негативна намеса от енергиен вампир.

32

Анонимен

преди 4 години

А, мен Аладин ме напсува като си карахме килимчетата...:))))

31

от 31 до минусите

преди 4 години

Тия дето ми написахте минуси съм сигурен,че ако бяхте видели гладно куч_енце(нямам нищо против животните) щяхте да му хвърлите свинска пържола,а за лудата жена дето ровела кофите за *** и кълняла всеки дето минел,щяхте да я наплюете или ударите. Що не сте й казали да не псува учениците? Ако продължи да псува,по-добре я игнорирайте и кажете на децата да не минават близо до нея. Не съдя никого и вие не съдете,защото човек не знае един ден какво може да му се случи.

30

Анонимен

преди 4 години

Фантазьорите да си сложат шапка на главата за спане, цвят- ЛИЛАВ задължително :) , да направят 5 клека на югозапад и 1 на заподоюг и готово :)

29

до 19

преди 4 години

Въпросната жена, която рови из кофите вероятно е психично-болна. Не е хубаво,че кълне когото и да е,но чак пък да я искаш да арестуват за психичен тормоз! Жалко,че няма кой да я нахрани и си няма дом. Помисли си за момент,ако ти си в нейното положение без никого на тоя свят и ти ще се озлобиш към всички. Ти не я псувай,а следващият път й дай филия хляб и я помоли на не кълне децата. Не я осъждай като ,,вещица". Едва ли и се замисля какви ги говори.