35

Анонимен

преди 4 години

Полска пияна гарга...Виждали ли сте?

34

Пижо

преди 4 години

Единственото, за което е прав е "***"!

33

Анонимен

преди 4 години

Туск е моят президент, Радев е ку чка на Путин,

32

Анонимен

преди 4 години

И каква е Москва щом не му е партньор? Личните глупости на такъв пост нямат никакво значение. Приискало й се и на жабата да я коват като гледала как подковават коня, та и неговата работа същата. Хиена в сянката на лъвове.

31

Ррр

преди 4 години

А какъв е ефекта от санкциите гусина с измислената длъжност президент на ЕС....А Германията що не спазва санкциите....окачи си друга табелка в кабинета и да пише Туск е тъ..п

30

Анонимен

преди 4 години

полша и украйна са големи ама няят атомни бомби.--------Да, ама са толкова близо до Просията, че използването на атомни бомби е все едно Путин сам да си простреля крака.

29

Анонимен

преди 4 години

Руските *** масово ругаят Туск защото той е имал смелостта да им каже истината в очите.

28

Анонимен

преди 4 години

Туск е умен политик и Полша е много по-добре от Русия.

27

Никодим Ангелов

преди 4 години

Полша първо да се справи с алкохолизма, аз толкова пияни хора не съм виждал никъде.. а съм бил в някой от набедените за такива държави, включително и Москва, Русия! Може би само в Лондон съм виждал нещо подобно! Но това което видях в няколко града в Полша.. ме разтърси!!!

26

Анонимен

преди 4 години

полша и украйна са големи ама няят атомни бомби.

25

Анонимен

преди 4 години

300 години малко ли са? Като се има предвид, че за това време са успели да превземат и Москва, не е зле. Полша и Украйна заедно са по-големи от Просията като население.

24

Евреино мерзък

преди 4 години

До Захари Стояновдуржавата Полша е почти толкова измислена както и държавата УкрайнаПослака държава е имало не повече от 300 години (сумарно) а т.н. Полски крале са всъщност различни Пруски или Руски еврей Поляците са почти толкова тъппи като Украинците нас окупатора САЮ ни изрекетира 2 милиарда долара и 185 милиона кубика прескъпа газ, докато Полските умници дадоха 38 милиарда долара и си купиха прескъпа газ чак до 2026Скоро в Полша ще има гладни бунтове като в Украйна

23

Послкия фъфльо

преди 4 години

Туск ......само ги погледнете "лидерите" на "обединена" европа ...

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя е по-противен и от Плевнелиев.

21

Захари Стоянов

преди 4 години

По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, афганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Ще ни кълне Полша, тая китка на славянството, която руските железни автократи три пъти хайдушки разделиха помежду три царства, с бесилници и с колове окичиха цели градове и села.

20

Сата НАТО

преди 4 години

"Няма славянин южен или западен, няма свесен човек, кой би имогъл да съчувствува на такава абстрактна идея, каквато е тази на русите, с осъществяването на коя се поглъщат цели народности, отделени една от друга с история, литература, нрави, обичаи. С химическото сливане на подобни народности става композицията на робството, на яда, кой приима почти цяло столетие болната Полша." Христо Ботев

19

Сата НАТО

преди 4 години

Eвропа няма изгода от конфликт с руснаците, но европейците не може да се кланят на Путин. Туск е умен политик.

18

До стар чвор

преди 4 години

Тази глупост откъде я измисли? Ти като пишеш поне сам вярваш ли си ? Няма такава новина в интернет, нито ти самият можеш да посочиш достоверен източник. Аман от фалшиви новини.

17

Слав Караславов

преди 4 години

"Русия не е наш стратегически партньор, а стратегическият ни проблем. Санкциите срещу Москва бяха удължавани при целия ми мандат, посочи Туск."----------------------------------------------Вероятно Туск ще ни зарадва с някаква стратегическа идея за решаването на проблема Аз ще го подкрепя! Напр. Русия да се премести зад Урал, а в европейската част да се заселят мигрантите, които постоянно ни създават ядове. И украйнците да ги пазят и превъзпитават!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Май не е много добра идея да санкционираш държава дето може да ти изпари цялата държава за 30-40 мин.Тоя ще да е европейски американофил. Реално Европа няма никаква изгода от конфликт с руснаците.