17

Анонимен

преди 4 години

Много лошо място!Минавал съм от там многократно-по това време на годината мъгла и дъжд едновременно, аутобана се явява и околовръстно на Любляна с много натоварено движение.Шофьора на корсата , още от началото на видеото се вижда ,според мене влиза в завоя с несъобразена скорост,получи се явно аквапланинг и занасяйки се заби в предницата на камиона.Определено вина на шофьора на корсата!

16

Ето на

преди 4 години

Ето отговора на въпроса може ли малката кола да обърне автобуса на Тракия с многото жертви

15

Анонимен

преди 4 години

Наистина е ужасно!! Как се обърна тоя камион като детска играчка!

14

Анонимен

преди 4 години

Не е трябвало да пази колата с цената на живота си. Пълно е с убийци като шофьора на корсата.

13

Анонимен

преди 4 години

Уажно е!!!!

12

Митко

преди 4 години

Жалко за шофьора на камиона - другия просто го изблъска на много лошо място и като гледам с каква скорост му влезна, определено е негова вината. Този в камиона се опита да го спаси и затова толкова рязко камиона се отклони... Пак невинни умират заради любители на скоростта или просто некомпетентни водачи...

11

До долния дебил:

преди 4 години

Ти да си видял шофьор да протестира? Протестират БГ собствениците на фирмите. На шофьорите никой не им дава думата на екран.

10

Анонимен

преди 4 години

До Моля"Хората хранят семейство, докато живеят в ужасни условия 24/7, 365 дни в годината" - така е, но нали протестираха срещу пакета за мобилност. Значи не искат по-добри условия.

9

Моля

преди 4 години

Да се въздържите от дебилни коментари. Никой не се е качил на камион за удоволствие. Хората хранят семейство, докато живеят в ужасни условия 24/7, 365 дни в годината. И в жега, и в студ (на място). Гледах клипа и ми се дорева. Това не ви е бързи и яростни. Помислете за душевното си здраве.

8

До Анонимен 7

преди 4 години

Нарича се инерционна сила и понеже има и завой има и центробежна сила. При леко отклонение, става много трудно да се овладе и колкото е по-голяма силата (скоростта) на обекта, толкова повече става трудна за контролиране. Най лесния начине, да завъртиш един пумпал и леко да го духнеш.

7

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да им се иска на тия дето пишат сензационни заглавия, тази ситуация не е "Corsa избута камион", а "шофьор на камион спаси шофьорка на Corsa с цената на живота си".Има и голяма доза малшанс, защото май дори не се движеха много бързо.

6

Анонимен

преди 4 години

Да го обяснат физиците, не е шега това. Такава маса явно при лек удар става неконтролируема. Ужасно. Жалко за човека.

5

АнонимеН

преди 4 години

И МРАВКАТА ПОБЕДИ СЛОНА!!!НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОВА ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ КОГАТО ЕДНА БЛЪСНА АВТОБУС НА ТРАКИЯ С КОЛАТА СИ И ГО ИЗКАРА ОТ ПЪТЯ ПРАВО В КАНАВКАТА ,НО ГО БЛЪСНАЛА ТОЧНО В ПРЕДНАТА ГУМА!!!ЯВНО ПРЕДНИТЕ ГУМИ СА ВАЖНИ И АКО ТЕ БЛЪСНАТ ТОЧНО В ТЯХ НЕ Е НА ДОБРЕ!

4

Бау

преди 4 години

Е той камиона се е опитал да избегне удара. Завъртял е завалията в грешната посока :(

3

ДА

преди 4 години

Тоя с корсата е за разстрел

2

Анонимен

преди 4 години

Ако искате сигурен автомобил, купете си Опел корса - мачка камиони!

1

Анонимен

преди 4 години

.ааах го!