29

Анонимен

преди 4 години

Колата ми стой в ГАРАЖ и ако има сняг не я карам ако няма отида да си свърша работа в рамките на София за какво са ми Зимни гуми!?

28

Анонимен

преди 4 години

Всесезонен размер.

27

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 28Какъв размер, да уточним все пак?

26

Анонимен

преди 4 години

Нямам пари за зимни гуми щото си купих летни джанти. Сега съм гъзар!

25

Анонимен

преди 4 години

Хубавите зимни гуми започват от 250-300 лева бройката.

24

Georgiev

преди 4 години

И нещо важно за зимните гуми. Не са само заради снега, това е много странно разбиране, показващо липса на информираност. Летните гуми в ниски температури стават на пластмаса и се губи сцепление. Зимните са пригодени за по-ниски от 8 градуса температура. Смятам, че ако човек няма пари да поддържа автомобила си, по-добре да не ползва такъв. Аз съм имал периоди без финансова въмозножност и просто нямах автомобил. Не е драма.

23

Georgiev

преди 4 години

ДО 25 Насокото ЯкатаИ на мен така са ми казвали майстори, съсипвали се пружините. По-добре една чистачка да смениш, отколкото целия механизъм.

22

Насакото Яката

преди 4 години

относно чистачките от друг майстор слушах, че е пълна глупост това да се вдигат, защото, за да запазим едни чистачки от 10-20 лева рискуваме да повредим пружини, които ги изпъват, които в дългосрочен план би било по-фатално и трудоемко за оправяне, затова аз не вдигам чистачките, всеки си решава

21

Анонимен

преди 4 години

Тази зима ще се забави във времето. Ако падне сняг то той щее през януари и февруари и ще се задържи два три дни. Зимни гуми даже и вериги ще им трябват само на тези които живеят високо в балкана там сняг ще има до април.

20

Анонимен

преди 4 години

Както обикновено ганювеца дето от 3 години кара няква си там кола е най големия спец по всичкология и по разбира от гуми от разните там екипи от хиляди инженери дето измислят как се правят и произвеждат гуми в ститиците компании по света!Инженера е по *** от бай *** щото измислил всесезонни гуми,щот бай *** има гумажийница с хиляди докарани от запад изхвърлени гуми и трябва да го посещаваме по два пъти в годината да ни сменя гумите щот предишните дето ни е продал вика че те повече ре ставали

19

Анонимен

преди 4 години

До 18Tи имаш кола за 100,000, но аз нямам. Нямам и пари за зимни гуми. Имам обаче запазени летни гуми и малкия се е натрсал зад теб не заради зимните си гуми, а защото е карал силно или не е внимавал. На пътя можем да сме отговорни и с кола за 1000 лв., айде да не си мерим морала и другите неща тук.

18

До 18

преди 4 години

Какво се хабиш да обясняваш на всезнайкото защо се кара със зимни гуми? Нека си говори за световни конспирации и да си мисли, че е прав. То се вижда от акъла му на какво ниво е в обществото, какво му обясняваш, няма да те разбере.

17

до 14

преди 4 години

Миналата година едно дете, мислещо като тебе, се наби в задницата ми. С нови летни гуми бил, били добри за зимата. Трепереше целият, като видя в каква кола се заби, и си мислеше, че ще яде много бой, но аз не съм такъв човек. На разни смехурковци, като вас, винаги им давам приятелски съвети в живота защо аз имам пари за кола за 100к лв. и то от заплата в София, как да се развият кариерно и как да мислят, ама- на. Не слушат повечето. После защо взимали 1500лв.. Е колко да взимате с това мислене?

16

Анонимен

преди 4 години

До СигмаТочно всесезонните гуми са най-голямата глупост. В едно видео в тубата едни експерти (хора, които само с гуми се занимават), обясняваха че няма такова нещо наречено всесезонна гума. Защото е направен компромис и е нито зимна, нито лятна, демек всесезонна гума лятото е нестабилна, мека и бързо се износва. Зимата пък всесезонната гума е жалко подобие на зимна гума. Или ще си с истински зимни или с летни. Средно положение няма.

15

Анонимен

преди 4 години

До СигмаГрайфер, канали, шарка - все едно е, без значение от терминологията. Човекът е обяснил, че е с нови и запазени гуми и аз го подкрепям, щото ония и*диоти отгоре се дотегнаха с техните зимни гуми. Аман.

14

Бай Пешо

преди 4 години

За поредна зима НЯМА да сложа зимни гуми, а ще карам летните, защото:1. Летните ми гуми са нови.2. Грайферът е дълбок 6-7 мм3. Температурите са високи4. Няма сняг.5. Няма да ставам роб на корпоративните гумаджийски интереси.

13

Анонимен

преди 4 години

Зимни гуми на +20 градуса! Смехория!

12

до 7

преди 4 години

Другия път като изчистиш снега рано сутрин около целия блок,*** на психолог,после се наспи.

11

Анонимен

преди 4 години

Кола без гараж, като жена без .ици. ;)

10

Анонимен

преди 4 години

С такси ми е най-лесно.Не купувам колата,а я ползвам ако ми е нужно.Остяавяйте бакшиш на таксиджиите щото не им е лесно да просят бакшиш,да поддържат колата,да плащат данъци за колата,застраховки...