36

до Разумен :)

преди 4 години

! ЩЕ ГО ПРАТЯ И НА СЛАВИ ТРИФОНОВ!-------------------хахахахахаххахахаха баш пък да плашиш, че ще пратиш нещо на тоя лузър хахахаххахахахаххахахахаххахя напиши, напиши да видим какво толкова ценно си написал да чак и са те изтрили не защото е глупост, а защото е супер ценно мнение хаххахаххахахаххахахаххаха

35

Разумен

преди 4 години

ПРАВЯ ВИДЕО ЗАПИС НА ТОВА КАК СЕ ТРИЯТ НЕУДОБНИ МНЕНИЯ ПРОТИВ ГЕРБ!!!ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ КАЧЕНО НА ВЛОГА МИ УТРЕ! ВЕЧЕ ИМА МАТЕРИАЛ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ! ЩЕ ГО ПРАТЯ И НА СЛАВИ ТРИФОНОВ!

34

Имигранта

преди 4 години

Докога България ще се управлява от гл.упаци.Не ми увеличавайте парите за всичко,а вземете спрете корупцията.Така се пълни каца без дъно(гаранция го знаят).За жалост всичко което има мозък в главата бяга от България и няма кой да се вдигне.....

33

Анонимен

преди 4 години

брей, ТУК ПИШАТ РОМИ ОТ БСП И ПЛЮЯТ РОМИТЕ ОТ ДПС

32

F5

преди 4 години

Двойниците, лицата им мажете с фреш от портокали или мандарини, той витаммин це киселина.

31

Професор

преди 4 години

Уважаеми мои почитатели, съратници и приятели! Този долу който пише под псевдоним "Професор" не съм аз. Истинския Професор съм аз автор на множество книги и статии! Само Герб да живее Генерал Борисов! Горе главата Горанов мачкай комунистите!

30

Професор

преди 4 години

Коранов, не се предавай народа е зад теб и те подкрепя мачкай комунистите! Само Герб да живее Генерал Борисов!

29

Анонимен

преди 4 години

Производство имаше при Тошо.Сега производство има в Китай.Всичко идва от там.Нямаме селско стопанство ,нямаме лека и тежка промишленост.Нямаме и кадри.По читавото е в чужбина.Тук останаха ученици, пенсионеринедъгави ,болни и крадливи партии и депутати.

28

Анонимен

преди 4 години

Пенсионер съм с 240лв.пенсияНощно време ходя по кофите с кучетата и ровя да намеранещо за ядене.С тия пари за никъде.А имам 40 г.трудов стаж.Дал сам толкова много на тая държава.

27

110

преди 4 години

Кои взимат 700лв? Бивши военни, полицаи и тем подобни лентяи? Баща ми с 40+ години стаж получава 300лв, което е обидно, не е бил метач ако това е важно. Имаме познати медицински сестри също пенсионирани на минимума. Така че моля без обобщения.

26

извратеняци

преди 4 години

Здравеопазването е под всякаква критика.Примерно Ананиев получи инсулт,7 дни е в болница по клинична пътека и после го хвърлят в къщи.Ами ако няма близки2 Няма хосписи,мосписи.Осигуряваш се цял живот за 7 дни престой в клиника.После се оправяш сам,ако можеш.

25

Анонимен

преди 4 години

Всяка година като видя какъв бюджет приемат ми иде да емигрирам....Баси бездарниците.

24

Дядо130

преди 4 години

Това ще е национална катастрофа

23

Анонимен

преди 4 години

Спора и дебата продължиха по-малко от 40 минути един учебен час, след това се метнаха в лъскавите лимузини и отидоха да хапнат няколко кебапчета заедно.

22

Анонимен

преди 4 години

Мента Стоянова с министър Горанов и Винету ще ни опраат.Нов заем от 2.2млд.вдигане на данъци и такси и по високи ценина всичко.А иначе имало излишъци.Със сигурност има но само за тях.

21

Пенсионер

преди 4 години

До МендаКои пенсионери нямат пари за хляб? Тези със 700 лв. пенсия ли? Или тези с тавана на пенсията 1300 лв.?

20

Пенсионер

преди 4 години

До А за пенсионерите ?Пенсионерите масово са с 500-600 лв. пенсии та не знам за какви 300 лв. пенсия бълнуваш. Това беше по ваше време, когато Станишев беше премиер.

19

А за пенсионерите ?

преди 4 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

18

Чиновник

преди 4 години

До АнонименТе феодалите с робовладелско мислене останаха само тук-там, където простолюдието с робско мислене им пълзите в краката и си ги поддържате. И по-лошото е, че така възпитавате и децата си, та робовладелците още дълго време ще имат "аудитория".

17

Анонимен

преди 4 години

Приели са някакъв си бюджет, от който не е ясно кое правителство на България емитира облигационния заем за 16 милиарда лева. След правителствата на Методиев Борисов идват служебни такива. Никой не иска да управлява фалирала държава. Това е толкова естествено и просто.