10

lutko

преди 4 години

Polovinata ot psihichno bolnite stavat kloshari sled smarta na roditelite im.Nikoi ne govori za tova no e fakt.Nikoi ne iska da bade vrazvan sas kaishiza legloto vav tezi zavedeniq.YJASNO E.

9

Totenkopf

преди 4 години

Това доказано ли е, че е психично болен или отново свободни съчинения?

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3А знаеш ли при какви условия опандизваше психично-болните твоят соц? Питай някой студент по медицина или доктор от онова време.

7

Анонимен

преди 4 години

Една държава си личи каква е по грижите за бездомните, сираците и психичноболните.

6

До 4 Анонимен

преди 4 години

Държавата за наличните психично болни не може да се погрижи, той още нови щял да търси...

5

Адолф Хитлер...

преди 4 години

Тези хора вместо да го гледате, трябваше да ги убиете. Ако вие не ги убиете на време, после те вас. Природата не си играе на тинтири-минтири...

4

5-ти км.

преди 4 години

И най-лошото е, че рано или късно, но един ден пак ще е на свобода. И след 1-2-5-10 години пак ще четем за същия психично болен, направил друг зулум.

3

Анонимен

преди 4 години

Докато не се вкара психичното здравеопазване в програмата на НЗОК и всички българи да минават профилактично два пъти в годината на прегледи така ще е! Освен това докато не се вземат и мерки против употребата на наркотици сред младите ученици и студенти, все по-зле ще става! Именно те отключват шизофрения, биполярни разстройства и обикновенни депресии! Началото на всеки срок и семестър да се правят кръвни проби, а за другите хора профилактично през 6 месеца! Също и криминализиране на употребата!

2

Анонимен

преди 4 години

За такива които не ги слуша главата по времето на недоносеният соц. имаше специални заведения в които се грижеха за тях, и не бяха допускани до обществото. Къде са тези заведения и кой е допуснал този човек да е сред нормални хора. Виновни няма ли всички са невинни.

1

Анонимен

преди 4 години

За това на психично болните мястото им не е сред обществото. Щом дори най-близкото същество на човек - майката не е в безопасност какво остава за околните.