21

думани

преди 4 години

целта ние да идем там,а те тука в България

20

емиграция

преди 4 години

В Италия нямам работа.Само на екскурзия я посетих.2000г. си купих съборетина в Габровския балкан за 1800лв. по онова време с три дка двор. Елате и вижте какво съм направил.....До тук съм вложил около 30 000 е... Няма кал, няма шум. Каквото си сътвориш сам. Това е .Около 40 човека живеят в селцето и работят в Габрово и Севлиево.За сега само летните месеци се събираме с децата и внуците.Дано сме живи и здрави за пенс

19

Анонимен

преди 4 години

Защо давате грешна информация, направо реклама? Гледах по телевизията няколко (небългарски) филми за тези къщи. При повече от 90%, къщите се нуждаеха от много сериозен ремонт. Това са материали, труд и т.н.

18

Сп???нс

преди 4 години

Къде си тръгнал да сравняваш селски имоти в българската провинция с такива в Европа!?Нали ходих да видя дядовата ми къща , добре че предвидливо бях наел един джип- пътя до селото е чакъл , из селото от улиците останало само името им.

17

до 7

преди 4 години

Купих си такава къща преди години- аз съм програмист. Това, което си казал, за абсолютни 101% глупости. Мафията с обикновените хора не се занимава, драги ми смехурко. Даже обратното- помага им. Мафиотските босове са изключително вежливи. В Катаня имам познат, за който се говори, че е не знам кое поколение в тези среди (познавам го покрай технологичен проект). Вярваш или не, същият той ми помогна с къщата, в която в момента живеят родителите ми пенсионери вече 5 години. Влагаш 12к евро и това е.

16

шматка

преди 4 години

До 17Не съм от София но те питам какво ще работиш в това забравено от бога градче.Ако бе хубаво то местните нямаше да бягат от там.Не се лъжи по лъскавите снимки.Туристическиге брушури са далече от действителноста

15

?

преди 4 години

Колко пъти ще пускате тази статия?

14

Дааа

преди 4 години

До .Явно не си мърдал извън границите на България. Няма чистачи *** в европейските държави. В Гърция, гърци, в Италия италианци или албанци. В Германия бели българи или поляци.

13

Анонимен

преди 4 години

До 16 шматкаА в софия е най добре , така ли ? Предпочетам къща в Италианско сицилианско село пред прескъп апартамент със съмнително качество в пропаднала софия

12

шматка

преди 4 години

До 5Има къщи и по 3-4хил.лева.Въпроса е какво ще правиш там.Геройте от статията си го казват ясно.Купуват си ваканционни имоти.Дори и там не става за постоянно живеене.Разберете го вече.Провинциите в Европа умират и всяка инвестиция там е на загуба

11

хъша

преди 4 години

До Анонимен 10за чистенето си има техника не е нужен ръчен труд на малцинството което го мързи да се преквалифицира в професии като за 21-ви век

10

Анонимен

преди 4 години

За чий давате на пакистанци да си купуват къщи в Европа?! ВТф, нормални ли сте?! Сввтът отива към тотална катастрофа с толкова много дебилизъм на управленско ниво.

9

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 10В такъв случай ще почакаме някой небългарин като теб,да благоволи да чисти по улиците.Явно не ти харесва в България,затова прав ти път!

8

Анонимен

преди 4 години

ДО 1,,,,,,Ако Всички ромове се изнесат ше замиришете на прокиш бе. Ще отидеш ли да работиш в чистотата. Колко от българите ще станат чистачи по улиците. Колко ще тръгнат с камионите да товарят контейнери. Колко ще отидат по строежите. И по бай Тошово време ви чистеха ла*ната и сега пак ви ги чиистят. Когато ми отговориш на тези въпроси тогава пиши глупости.

7

Анонимен

преди 4 години

Хм , а на Цвъки за 1 евро и асансьор до хола му прекараха !

6

Коза Ностра

преди 4 години

Къщи за по 1 евро има в Апуля и Калабрия, където са Ндрангетата и Камората. Купуваш я и комшия ти е Дон Корлеоне, в такива забравени от бога мафиотски места действат законите на капото и утре тая Моргана като й поискат 1000 евро такса спокойствие, ще си бие чуукалата обратно откъдето е дошла.

5

бай ганю

преди 4 години

не схванах чия собственност са къщите обявени за продан?частни?общински?ако можеше и у нас всички запустели руини да се разпродадат по същата схема с условието за ремонта но няма на какво отгоре някой да си похарчи парите у наше село без дори елементарна инфраструктура и *** в изобилие

4

Анонимен

преди 4 години

В България също е пълно със евтини имоти по селата. Навсякъде в провинцията има годни за живеене къщи със големи дворове за по 10-15 хил. лева. Но купувачи почти няма. Засега.Рано или късно обаче хората ще осъзнаят че тези имоти са много подценени и ще започнат да ги купуват като топъл хляб. Просто още не е дошъл момента.Ценното на тези имоти не са самите къщи. Ценното е земята върху която вече има постойка. Тоест без проблем може да събориш старата къща и на нейно място да постоиш нова.

3

Анонимен

преди 4 години

Бе братята на витошка се разработили.Аре стига бе добър вечер

2

Анонимен

преди 4 години

Кой ще ги хрантути на готово там, тука ще са си вечно.