14

Циник

преди 4 години

До *** до 12Щом си в Германия от 20 години, значи си наясно защо германците (и не само те) се стряскат като чуят за източноевропейци. В същото време нямат нищо против хората от "септичните яами на Азия и Африка". Само източноевропейците имате негативно отношение към бежанците.

13

Циник до 12

преди 4 години

Аз съм в Германия от вече почти 20 години...Най - обичам, когато всеки селянин от Карабунар - да ме "светва" как е в Германия.В България сте много "всичкоразбирачите" на 2 магарета сламата не може да разделите.

12

До Циник

преди 4 години

Хайде, хайде, недей с дежурните оправдания. В цяла Западна Европа имат едно наум за източноевропейците, а към хората от Африка и Азия нямат. Това не е случайно.

11

Анонимен

преди 4 години

Не е нормално да приемаш ежегодно един средно голям град същества, които никога няма да се впишат в местното общество. Когато маса от индивиди отиде в чужда държава без да се асимилира това се нарича инвазия.

10

Циник до 6

преди 4 години

Аз не съм "бягал".... Не съм искал убежище... Не съм цоцал социал.... Напротив - работя от първия ден - и плащам данъци - та да хрантутят с тях навлеци от всички септични ями на Африка и Азия.Мен никой не ме е "интегрирал"... Не ми е плащал курсове за език - и картата за метрото я плащам сам - 870 евро годишно.Къде се въдите такива и у нас?"Спасители" на лежанци!

9

Българка

преди 4 години

Белгия е една плюнка държава.Лудите им политици приемат по 5000 на месец.Защо не им сметне някой след колко месеца ще станат повече от белгийците?Не може Европа да приеме половината свят на социал.След 1-2 години ще пищят за разселване по квоти.

8

Анонимен

преди 4 години

До До ЦиниккПравите ли разлика между това да си легално някъде и да си нелегално? България е член на ЕС, а пещерните Афганистан,Сирия,Нигерия и т.н. не . Не може всеки да си живее където иска, защото Европа не може да приюти 7 милиарда души, които след 10 години ще са 8 милиарда.

7

ай сиктир

преди 4 години

Както е тръгнало в скоро време белгийците ще искат убежище, а и не само те.

6

До Циник

преди 4 години

И ти си си избягал от България в Германия, но никой не те гони от там. Какво ти пречи, че има и други като теб? Хората имат право да живеят, където искат. От което право ти очевидно си се възползвал, но смяташ че важи само за теб.

5

мак

преди 4 години

Тези действия като допускането им в Белгия, приемане на молбите, охрана на все още празна сграда са като покана и нищо чудно, че прииждат. И тези вечни обвинения в расизъм, ама само спрямо гостите, а не се говори за расистки подбуди спрямо местните след атентати. Сбъркана работа. Ще съжаляват горчиво.

4

Анонимен

преди 4 години

Скоро и зяпачите ще хвърлят коктейли, споко.Ще стане една, дето не е ставала...

3

Циник

преди 4 години

Белгия скоро ще заприлича на бившата си колония Конго.Ще има и афганопакистански отенъци - точно като цвета на легиран белгийски люгер.

2

Анонимен

преди 4 години

На снимката изтъпанили добре дошли бежанци после искат да ги разпределят на страни, които не ги искат.

1

Анонимен

преди 4 години

Къде са Афганистан,Сирия и Салвадор къде е Белгия? И що точно в Белгия, а не в Пакистан или Гуатемала?