45

Ванга

преди 4 години

Дойде времето, но ще гледате само.Ще страдате и децата ви ще умират .Управляват ви крадци и измамници. Ревете ли , ще ревете но няма кой ви прости.Сега ще ви кажа че умирате бавно и работите за хляба само .

44

колелото

преди 4 години

Защо не бъдем първата държава забранила автомобилите. Ще спасим сета!

43

Съвет

преди 4 години

Защо да не бъдем първата държава с забрана на тротинетките? Ще бъдем добър пример и ще имаме последователи.Нека и от нас да излезе нещо добро .

42

Да допълня...

преди 4 години

До йойо 44 Точно така. Пълна забрана.Нали уж водим борба за намаляване на смъртните случаи при ПТП. Няма тротинетка , няма проблем.

41

йойо

преди 4 години

Отдавна трябваше да се забранят!

40

Анонимен

преди 4 години

тротинетките са небивала напаст.... чиста физика - един движещ се човек с маса 70 кг по скоростта на квадрат върху 2 ви се стоварва при сбълъск с това нещо... забележете - скоростта на квадрат... а те както виждате се движат доста бързо ... в случая изобщо не мисля за сигурността на тези които се движат с тях - тях не ги мисля - те са си избрали това... грижата е за останалите пешеходци - казвам го от поглед на човек , блъснат от такова нещо

39

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките трябва да се забранят. Така няма да има проблем, ако може изобщо да не се произвеждат тези играчки, ще е още по-добре.

38

Дедо

преди 4 години

към 3-тата мин: Ако водачът бил с каска,автомобилите се движели по-близо до него?!?!?!Някой добър човек би ли ми обяснил КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ ТОА!?!!?

37

и шофьор и тротинетк

преди 4 години

ей кретенковци,защо все се опитвате да измислите нещо, което в чужбина вече е измислено. смятате, че сте по-умни ли? съжалявам, че ще ви разочаровам, но едва ли е така. хвалихте се, че ще сме първия град, който ще регулира тротинетките, а май май изостанхаме, та станахме от последните градове, само че вместо да вземем най-доброто от мерките взети досега в останалия свят, ние си мислим нови. в европа вече отдавна са измислени рагулации, просто трябва да направите копи-пейст. среден пръст.

36

З

преди 4 години

И колан трябва

35

Анонимен

преди 4 години

И какъв е проблемът? Вчера на тротоар един помете възрастна жена! Ограничават ги да се движат по алеи или вдясно по улиците. Къде е проблемът?

34

Анонимен

преди 4 години

като чуя НПО и ми се до**ква вече, явно тва е новата стратегия на гроб за борба с безработицата - всякакви индивиди на държавна хранилка, медийни "звезди" със спорен интелектуален капацитет. Този вид транспорт е всичко друго но не и екологичен (за момента) и би следвало да се използва само от хора със затруднена подвижност.

33

Анонимен

преди 4 години

На НПО - Тата все и пречат правилата и законите.

32

Анонимен

преди 4 години

Стоицов- в Испания каските за велосипедисти е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Не си позволявайте да лъжете хората по най грозният начин и с рака на сърце си признайте чи и интересни обслужване!

31

Анонимен

преди 4 години

Масовото използване на велосипеди датира от 200 години насам. Ел тротинетките с какво са по различни, освен че ще разклатят нечии интереси!

30

Анонимен

преди 4 години

Както се казва: Нищо лично, просто бизнес. Че хората дали фира, техен си е проблема. Пред свободата на пазара какво там значат някакви си жертви.

29

жалкари

преди 4 години

Винаги когато държавата иска да въведе ред се появяват разни лобисти маскирани за НПО-та дето ръсят мозък и реват. Разбира се, че трябва да има ограничения и правила за велосипедисти и тротинеткаджии. Даже за тротинетките трябва да се въведе задължително изискване за притежаване на шофьорска книжка. Аман от непознаващи елементарни правила за движение по пътищата самоубиици дето летят с тия тротинетки и заплашват както себе си така и околните, а ако някой бутне подобен талибан ко праим...

28

Анонимен

преди 4 години

По тяхната логика продавачите на коли първа или втора употреба ще искат премахване на правилника за движение, книжките, глобите и възрастта за шофиране за да не страда бизнесът им от ограниченията

27

Анонимен

преди 4 години

На каските на велосипедистите трябва да има също така буркан с лампа и перка

26

Трополетка

преди 4 години

Време е да се забранят автомобилите в града, особено миризливите дизели.