8

Не ви интересува

преди 4 години

Ей, ***!!Що за жалки същества сте? Как може да сравнявате постоянно хората с животните? В тази пробита държава всеки е комплексиран, бит и тормозен с лош живот. Така се въдят съдисти които масово издевателстват над беззащитни животни. Нямате ли поне малко милост? Какъв е проблемът, че се помага на животни? А на колко не е имало кой да помогне? И какви ужаси се случват по приютите и по улиците?На хората също се помага и се транспортират когато е нужно. Добрите хора обичат животните.

7

Ddd

преди 4 години

Ако беше човек дали щяха да го докарат до София? Или щяха да го държат в местната болница докато му източат парите от пътеката и ако още е жив тогава да го пратят към Софето.

6

ДЛВ

преди 4 години

До Анонимен 4 А ти си на свобода , защото местата в психиатричните клиники са заети.

5

Анонимен

преди 4 години

Урааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!! Това е най-важната новина за БГ ! За кучето има безплатна медицина, но за бедните и изоставено хора - НЕ ! Е, те това е кучешка държава ! Бравооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Тоя е на свобода , щото е човек на герб !

3

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО ТОЯ ОЩЕ Е НА СВОБОДА. Очевадно е психопат и със сигурност ще върши това и със хора.

2

АнонимеН

преди 4 години

ЕС ПЛАЩА ОГРОМНИ СУМИ ПАРИ ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ДА БЪДАТ СЪБРАНИ И ГЛЕДАНИ !!! РАЗБИРА СЕ ГЕРБ КРАДЕ ТЕЗИ ПАРИ КАКТО ВИНАГИ И ПРОБЛЕМА СИ ОСТАВА!!!НЕ СЛУЧАЙНО КУЧЕТАТА СЕ ВРЪЩАТ НА УЛИЦАТА И ИЗЯДОХА ПРОФЕСОР БОТЬО ТОЧКОВ!

1

Анонимен

преди 4 години

Кучета и пенсионери все се намира кой да набие. Мужкарците в БГ само дотам стигат, иначе ако видят бой на улицата си цъкат в телефона сакън да не помогнат