29

Анонимен

преди 4 години

15- ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СВОЕ ВИЖДАНЕ- ОБАЧЕ СЕ ПИТАМ АКО Е ТОЛКОВА ХУБАВО, А НЕ ПРЕКАЛЕНО НАТУРАЛИСТИЧНО, ЗАЩО РАЗЛИЧНИТЕ МИГРАНТИ ЗАРАДИ КОИТО САЩ СА ПОСТРОИЛИ ВИСОКИ СТЕНИ НЕ СЕ ЗАПЪТВАТ КЪМ КУБА, А РИСКУВАТ И ПРЕСКАЧАТ ВИСОКИТЕ ЗИДОВЕ, ЗАЩО ХИЛЯДИ КУБИНЦИ С ЛОДКИ ПРЕМИНАВАТ В САЩ- ОТВАРЯМ И ИЗГЛЕЖДАМ В ЮТУБ- КЪДЕТО ЕДИН УБАВЕЦ РАЗПРАВЯ, ЧЕ НА КУБИНЦИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ИМ ДАВА ВСИЧКО, ДАЖЕ ПО ДВЕ КЪЩИ И ЛЕКИ КОЛИ- ЗАЩО ИМ Е ДА БЯГАТ ОТ ТОЯ РАЙ В БАНКРУТИРАЛАТА КРАВАРИЯ....

28

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 4 Продължителността на живота в Куба е по висока от тази в САЩ.... Разбира се. Там всички са на здравословна диета.Не се тъпчат с хамбургери и огромни телешки пържоли от птеродактил.

27

Пенсионер

преди 4 години

Фидел съсипа всичко. А Куба можеше да бъде рая на земята.Ама какво да се прави? Комунистическа съдба.

26

Анонимен

преди 4 години

тука разни празни недоучени дрогирани нещастници се упражняват на тематаами много е простовижте съседните държави на куба където управляват режими подчинени на сащкоято си изберете хаити ,доминика, са *** в сравнение с куба пуерто рико е обединено икономишчески със сащи това не му попречи да фалира 2017 годинаи въпреки това емиграцията към сащ не езаконна промъкват сес като кубинцитеа вие си плещете глупостите

25

Анонимен

преди 4 години

грешка 60 години

24

Анонимен

преди 4 години

какво може да докара на един 500 годишен град 50 години комунизъм

23

Анонимен

преди 4 години

Купони за захар.Дотам са се докарали.

22

Анонимен

преди 4 години

До адвокат ТеневКое им е по-добре от нас бе Глупашки?Всеки българин с паспорта си може да иде в Куба.А кубинците дори не ги пускат до хотелите на чужденците в собствената им страна.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Хм.Ти верно ли помниш Хавана преди комунистите?Да не си Лили Иванова?

20

Анонимен

преди 4 години

Комунисти, съсипахте прекрасната Куба, това беше една уникална страна, а Хавана уникален град, всичко стана на ла.на заради вас.

19

men

преди 4 години

американска демокрация, банани и тоалетна хартия. лекарите у дойчистаня да мият д.та

18

Анонимен

преди 4 години

До адвокат ТеневТака като ти гледам колко ти е акъла по скоро си говедар отколкото адвокат.

17

адвокат Тенев

преди 4 години

Куба търпи едни от най тежките санкции и ембарго и въпреки всичко не се предава....Живеят скромен живот и все пак са по добре от нас във всяко едно отношение...Еврейското лоби в Америка търси начин да направи пак Куба бардак и казино без да се интересува от народа...

16

Л

преди 4 години

Горд народ !

15

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 15Голям анализатор си! Браво! А днаеш ли, че преди 40г. Етиопия имаше 40 милиона население, а днес, даже след отделянето на Еритрея като независима държава вече има 140 милионно население. Защо не извадиш статистиката, там ясно се вижда, че най-слаборазвитите страни увеличават населението си с най-големи, ограмни темпове и обратно, в страните с голям стандарт има демографска криза и затова приемат имигранти. И накрая, защо не отидеш да поживееш малко в Куба, а не като турист?

14

F5

преди 4 години

Механиците да кажат дали части на Фиат Браво не се намират в модели на ффолксвваген груп, те и фиат груп са собственост на немците. Шефовете от ФВ са спрели производството и поддръжката на Браво, но щом ззнаят да експлоатират,, италиянците да ги съдят и да връщат поддржката!

13

Анонимен

преди 4 години

Господа и другаре незнам колко са изостанали или напреднали кубинците,знам само ,че страна с територия колкото България и имаща население през 80те колкото това на България,в момента е 11 300 000 жители ,и то без стотиците хиляди,ако не и милион бежанци!Още Фидел Кастро през 80те разреши на който не му изнася прав му пътя/морето/.А в ЕвроатлАтлантическа България реално живеят не повече от 5млн.!А,бяхме колкото Куба!

12

F5

преди 4 години

Идва реч , че умрялата Церовска е вещица, не говоря за другите Церовска, тя се е самоубила с тестостерон, че от падане чупи ли се гръбнак бе! Просто си е била адски трошлива от тестостерона, я да пускате Владо на свободаа!

11

До 10

преди 4 години

Съвсем прав си, идеите на комунизма се провалиха, СССР се разпадна и руснаците и бившите им сателити потънаха в мизерия. После цяла Източна Европа се присъедини към ЕС и НАТО и вече малко по малко изплуваме от червеното блато.

10

Анонимен

преди 4 години

Хаити е най-слабо развитата страна в "Централна и Южна Америка"Хаити са открити находища на Злато , Боксит Мед но те са слабо усвоенидоминиканска република-Слабо развита, аграрна страна залежи на "Боксит""Желязна руда медна руда, мрамор, злато, кобалт, и титансредна продължителност на живот най ниска в латинска америкае това са съседите на куба и процъфтяватама ги управляват послушници от краваршингтон и на нашите "независими " медии им е забранено да пишат за това