26

Велес

преди 4 години

ВСВ бе пример за ужасни човешки страдания и материални загуби! -Затова, видни представители на Руското общество не пропускат да подчертаят, че "Русия вече никога няма да допусне да се воюва на нейна територия"....И са прави....

25

Боби

преди 4 години

До Калеко АлекоТези стратези пак ще трябва да ги удари Тунгуския метеорит ... и след него да остане един огромен трап!!!1. Тунгуския "НЕЩО" се е взивил във въздуха ЕКСПЕРТЕ и НЯМА ТРАП ОСТАНАЛ СЛЕД НЕГО2. Дори и да взивиш над Москва Цар Бомба (50 мегатона) диаметър на поразената площ 9км след 2 часа радиацията пада под леталните стойности а метрото и бункерите не са засегнати3. Ако взривиш НАЗЕМЕН/Плитък ПОДЗЕМЕН Ядрен взрив където и да е ТИ СИ БЕЗУМЕЦ след това свои и чужди ще те гонят

24

Анонимен

преди 4 години

"Пентагонът разчита на пари от Южна Корея - Вашингтон иска Сеул петорно да увеличи средствата за издръжка на американския контингент в азиатската страна"----------------------------Едва ли Вашингтон ще иска само от Сеул петорно да увеличи средствата за издръжка на американския контингент. Защо да не предположим, че същото иска и от София, но на нас няма кой да ни каже.

23

Анонимен

преди 4 години

"Особена загриженост" предизвиква според него дейността на Пентагона, откриващ "по цял свят и най-вече в страни от ОНД лаборатории, където (. . .) може да се създават биологични оръжия".----------------За АЧ по праслаците ли говори?

22

Анонимен

преди 4 години

До gf hf mf :>Не знам точно за какво говориш, но ядреното оръжие има само т.нар. възпиращ ефект. В днешно време няма опасност никой който има такова да го използва. Това би довело и до собственото му изчезване и това му е ясно на всеки. Никой не е самоубиец. Има някаква опасност начело на някоя държава с ядрено оръжие да дойде психопат който да плащи с него, но като гледам как дори диктатори като Путин и севернокорейския Псай си правят сметката, дори това е малко вероятно.

21

gf hf mf :>

преди 4 години

До 22,Нашите прабаби и прадядовци преживяха две световни войни само защото Германия беше унижавана. Каква е гаранцията, че сме си научили урока и няма да се появи един нов диктатор, който по пътя на Хитлер реши да прочисти и завладее света, но този пък чрез нови похвати в зависимост от времената, в които живеем? Дали ядреното оръжие ще бъде гаранция още дълго време?

20

Анонимен

преди 4 години

До gf hf mf :>Защото без да можеш да си защитаваш възгледите никой не те бръсне за нищо. На практика от един момент нататък на глобално равнище въпросното превъоръжаване е само дрънкане на оръжие. На локално равнище обаче оръжията играят важна роля. Разбира се, големите играчи почти никога не влизат в открита конфронтация. Затова пък използват/предизвикват локални конфликти за да демонстрират кой кой е във военно отношение.

19

gf hf mf :>

преди 4 години

До 20,Кажи защо тогава и едните и другите се превъоръжават, а и се намесват нови сили в играта? Кой има полза от цялото това въоръжаването, защото не го правят само едните? За какво подготвят света?

18

Анонимен

преди 4 години

До жальДа, и аз това казах в пост номер 3. Винаги когато нещата в къщи започнат да се оакват се започват активните приказки за това колко е голям врагът или как навън е много зле (разбирай, те а виновни за нашето положение и тук сте на сигурно. Путин вече няма олимпийски игри или световни първенства да създава на хората чувство че са приети другаде и сега е ред на КГБ методите.

17

Калеко Алеко

преди 4 години

Тези стратези пак ще трябва да ги удари Тунгуския метеорит, само че този път вместо в Сибир, да се стовари в центъра на маскава ... и след него да остане един огромен трап, в който да бъде погребана цялата кремълска клика ... !!!

16

страх

преди 4 години

Не знам защо всички се правите на луди,всички знаем кой е агресора и врагът и това не е Русия както виждаме?!

15

жаль

преди 4 години

Явно икономическото положение в Русия се евлошило. Подготвят народа за нови лишения. Дреме ми за тях, но ние трябва да внимаваме защото сме много близко и имаме значително количество зомбирани с руска идеология.

14

Анонимен

преди 4 години

Този който най-много пречи за благополучието на Русия се намира в Кремъл!Както казва бившият шпионин на КГБ в САЩ,Игор Швец, ,,Путин успя да направи с Русия това ,което ЦРУ,Мосад и китайците взети заедно не можеха да наравят,ако има някаква световна централа работеща срещу Русия,то Путин би бил нейн супершпионин!

13

НЕ

преди 4 години

Вия какво очаквате от Русия която е обградена от войски и бази на НАТО и САЩ?!да се предаде ли,да ама не....

12

Анонимен

преди 4 години

Абе някой знае ли къде отидоха чеченските терористи или Путин сега ги ползва за "омиротворители" на "свободените" територии !?

11

факт

преди 4 години

До Анонимен80% от територията на Сирия е свободна от терористите и хората се връщат по домовете си....благодарение на Иран и Русия.....

10

Анонимен

преди 4 години

Прави са рамките за каубойте. Само да се погледнат и себе си и да не говорят в НИКАКЪВ случай за 'благополучието на Русия"! Такова не съществува заради самите тях.

9

анонимен

преди 4 години

Евро-атлантиците пак се развилняха. Оставете я Русия! Гледайте си вашия гулаг.

8

Анонимен

преди 4 години

Абе Путин "освободи" ли Сирия ?...или друг път !

7

Анонимен

преди 4 години

Пак ли ще остъклява някой руския Гулаг !