79

Анонимен

преди 4 години

Какво се вижда бе? Сега става обратното-някой нахъсва хора да говорят това което този някой иска, и те го правят защото имат полза.Ако някой съд се върже и касира изборите това наистина ще бъде доказателство,че правосъдна система в България няма. Ако е имало нарушения за тях трябваше да се сигнализира по време на самите избори. Каквото и да се каже сега не трябва да бъде прието за истина, просто защото на хората набутани в това просто не може да се вярва. Изборите приключиха Край

78

Anonimen

преди 4 години

И да има е ясно какво ще реше съда. А те доказателствата се виждат и с просто око:)

77

Кънчо Райчев

преди 4 години

Житони, като в дебела прозрачна плоскост полимер или стъкло с клетка-място за всеки жетон (като пиксел), от двете страни на плоскостта да има непрозрачно фолио с прорези за житоните, като житонът влязъл един път да не може да бъде изваден. Когато приключи изборът, се отлепя фолиото и всички свидетели виждат и фотографирват резултатът. А всички съсловия да имат достъп до законодателната власт, депутати без заплата 40% избрани с жребий. Без избирателни списъци ЕГН в ценрален компютър(и) и гласуваш

76

Кънчо Райчев

преди 4 години

Защо е нужно да се носят протоколи и чували, има интернет, телефони, само да се съобщи резултатът от изборът, проверен с достатъчно плурализъм и светлост. Най просто е да се гласува с житони, като в дебела прозрачна плоскост полимер или стъкло с клетка-място за всеки жетон (като пиксел), от двете страни на плоскостта да има непрозрачно фолио с прорези за житоните, като житонът влязъл един път да не може да бъде изваден. Когато приключи изборът, се отлепя фолиото и всички свидетели виждат и фотографирват резултатът. А всички съсловия да имат достъп до законодателната власт, трябва повече предс

75

масово

преди 4 години

Мастилото от химикалът изчезва ако не е в квадратче за ГЕРБ. ро-ми влизат с белязани бюлетини, тънко с молив в квадратчето за ГЕРБ, или с попълнени бюлетини. Ето защо при неграмотните ро-ми, няма недействителни.

74

масово

преди 4 години

Мастилото от химикалът изчезва ако не е в квадратче за ГЕРБ. *** влизат с белязани бюлетини, тънко с молив в квадратчето за ГЕРБ, или с попълнени бюлетини. Ето защо при неграмотните ***, няма недействителни.

73

Паисий

преди 4 години

Майче,Казвахме ти, че няма да те изберем а ти пак се напъваше!Провери какъв е адреса на най - близкото Бюро по труда за да се регистрираш като безработна!

72

няма да мине

преди 4 години

Вдига пушилка за да не я забравят.Тя си знае че никой не я иска, но по-добре да я помнят с лошо отколкото да я забравят. Все пак нали се кандидатира за управляващото тяло на ОЧЗ.

71

Анонимен

преди 4 години

Какви избори?Хората сме си овце,накъдето ни подкарат с тоягата натам вървим.

70

юрист

преди 4 години

Ако изборите решаваха нещо те щяха да бъдат забранени със закон!

69

Анонимен

преди 4 години

ПИТАМЕ, дали Гешев е започнал образованието си в института на МВР в Симеоново във факултета Национална сигурност и после се е прехвърлил във факултет Милиция (Полиция)?Това означава, че със сигурност е бил агент на Държавна сигурност от ранни години по подобие на Борисов, Първанов, Доган, Каракачанов и тн. Припомняме, че баща му е ченге-милиционер, завършил същият факултет.ПИТАМЕ, ченгеджийско-милиционерското минало на Гешев ли предопределя неговото бъдеще, кариера и номинацията му за главен прокурор?ПИТАМЕ, докога презряни доносници, мутри, милиционери и ченгета ще ни управляват? Пита

68

з

преди 4 години

не само в софия, а в цялата страна , няма кмет без значение от коя партия е , да е избран по честен път няма такъв за всеки са раздавани пари ,и колкото по голяма е общината толкова повече е плащано, всеки го знае но на кои му пука, а колкото до мая манолова и неините гласове дошли от римляните да не да не са платени

67

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаВиждал съм с очите си агитация и попълване на списъци с евентуално гласуващите, и после-справка в коя секция са гласували, и колко гласа имаа виждал ли си как на бабите гласоподавателки на бсп им раздават клечки? Изравнява я в горния край на бюлетината и драска кръстче където свършва клечката. ДПС също прилагат този номер.

66

Питане !!!

преди 4 години

Защо и беше на БСП да прави телевизия, когато вероятно с много по-малко пари купиха БТВ да им върши същата работа.

65

Еее

преди 4 години

През цялото време специално коментарите в този форум са били много ласкави за Манолова.Само, че тези хора не разбраха, че с ттролските си изяви могат само да отблъснат хората.Така, че пишеге пишете -- сега съдът ще й е виновен на госпожата.

64

Тези

преди 4 години

По поведение и изявление копират Слави Трифонов. На неговото ниво са !

63

До 49

преди 4 години

Хората?!?Намекваш май за Ромале (в превод - хората)

62

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА НО СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е ПОДЧИНЕНА НА БОРИСОВ!Ако беше така цялото БСП от Бенчо Бенчев до Гумен Гадев да е в затвора.

61

Анонимен

преди 4 години

Какви доказателства?На кого му пука за доказателствата?Щом БСП говори дори цифрите мълчат!

60

Анонимен

преди 4 години

Съдът решава...Но съдът е сформиран от свои хора, обвързани със зависимости.Съдът е послушен и резултата предварително е ясен.Няма независим съд, понеже няма независим висш съдебен съвет.