11

Анонимен

преди 4 години

Очаква се военна диктатура на малцинството католици срещу индианците.

10

Да

преди 4 години

И този президент с какви големи очаквания го посрещнаха, как му се радваха, сега бяга в чужбина. Какъв луд свят, само ние сме остров на стабилност и протести почти няма. Сега общините ще вдигнат данъците, ние пак мишкуваме.

9

Анонимен

преди 4 години

А защо лекичко пропускате да споменете какво се случва в момента в Боливия и как "щастливият" и "освободен" народ пали полицейски участъци в цялата страна!

8

АнонимеН

преди 4 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ БАШАР АСАД ТОЗИ ИМА ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ДА НЕ ПРЕДАДЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ДЪРЖАВАТА СИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА Я ЗАГРАБИ И ИЗБИЕ НАСЕЛЕНИЕТО И!

7

Salomon

преди 4 години

Моралес последва съдбата на всички подкрепяни от кремлинското джудже диктатори! Да е благодарен, че още е жив. ПС: Следват Сев. Корея, Куба, Сирия и накрая Мужикистан.

6

Гост+

преди 4 години

Испано-Португалската олигархична хунта отново заграбва властта в Латинска Америка с безусловната поддръжка на братята от Севера. Можете да си представите колко честни, свободни и демократични ще са изборите след това което се случва сега. Всеки народ обаче си заслужава управлението. А Хунтите никога не доведоха до просперитет държавите от Южна Америка. Е, трябва да се признае, че и левите правителства бяха неуспешни поради липсата на опит. Колелото на прогреса обаче вече се завъртя.

5

Анонимен

преди 4 години

Моралес трябва да се радва, че не сподели съдбата на Че Гевара!

4

Анонимен

преди 4 години

Къде е кацнал? В Северна Америка или от другата страна на океана?

3

Анонимен

преди 4 години

Държавният преврат беше осъществен от Карлос Меса и Луис Фернандо Камачо с помощта на армията и полицията. Грешката на Ево Моралес бе в това, че допусна главнокомандващият на армията и шефът на полицията да бъдат привлечени на страната на превратаджийте.

2

Анонимен

преди 4 години

А в България няма военните нямат топки!

1

Анонимен

преди 4 години

Както казваше Арнолд Шварценегер - "I'll be back!" :)