9

Борнео

преди 4 години

Яжте човешко, има в излишък.Защо прасета, телета, кучета може а човеци не може?Защото е по-евтино и го има на една ръка разстояние, само някакви законови пречки.

8

бай ганю

преди 4 години

казват че у нас изчезнали доматите от бай тошово време това означава чесегашното поколение никога няма да има шанса да опита истински домати колко тъжно нали истинска трагедия една нация да е пристрастена толкова силно кум доматитеслагат се на всяка манджа,и са във всяка салата....е как да очакваме от новото поколение да израснат свестни хора след като нямаме истински домати да ги нахранимелошо много лошо но аз намерих заместител чрез сочна пържолка по френски

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДинозаврите са изчезнали много преди да се появи хомо сапиенс. Обаче бъди сигурен че ако тогава живееха хора нямаше да има нужда да ги удря астероид за да изчезнат. Пък и кой знае - при тези габарити можеше и да наситят предоволно нуждите от месо. А някои са били хищници и не се знае кой кого би изял. Но да не фантазираме повече. Да оставим това на Стивън Спилбърг. Той може да изфантазира нещо по въпроса.

6

Анонимен

преди 4 години

Въпросът не е в това да не се яде месо, а да не се яде дивеч, тоест животни които живеят в природата. Затова са изкуствено създадените породи. Не обичам изказвания от рода: това трябва, онова не трябва да се яде.Трябва да се яде от всичко въпросът е колко и какво точно. Ако нямаше нужда от месо, природата щеше да създаде човека вегетарианец по естествен път и той нямаше да има нужда да става такъв изкуствено. Няма вредни храни - има преяждане и неправилна употреба. Всичко друго е бизнес.

5

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо са оставили последния странстващ гълъб да умре, а не са го изяли?

4

Офф

преди 4 години

" Днес много видове отново са на ръба на изчезването. А според Нюман, формулата за справянето с проблема е да се яде по-малко месо"ПАК ВЕГАНСКА ПРОПАГАНДА!

3

Анонимен

преди 4 години

Почвай тогава 1,6 млрд китайци. Бон апетит

2

Анонимен

преди 4 години

Ми, дебеуците са я изплюскали за да станат по 400 паунда.

1

Анонимен

преди 4 години

Поредната веганска пропаганда, веганите ядат растения, растенията пречистват въздуха, животните излъчват въглероден диоксид и замърсяват планетата.