169

бай Иван

преди 4 години

Волен залита към СССР,което си е негово право.Но съзнателно пропусна факта,че СССР фалира и на принципа на доминото и останалите соц страни.Пропусна също факта,че БКП-БСП създадоха СДС с водач комуниста Костов,за да си имат контролирана опозиция,да приспят обикновения българин ,да стартира кражбата на века от номенклатурчици,агенти на ДС и пребоядисани такива внедрени в СДС.Типичен пример Корнелия Нинова! Да не говорим за МВР,прокуратура и съд,които си затваряха очите за бандитският грабеж,защот

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 196След преврата през 10 ноември 1989г. България след 30 години демокрация е най бедната в ЕС, без ясно бъдеще, с огромна корупция в държавния апарат, с огромна престъпност, ширеща се проституция и наркомания. По време на режима Борисов... Така е като продължаваме да точим сополи за Тошо и великия СЕСЕСЕРЕ.А хората плюха в мутрата на Русия и сега живеят добре.Борисов е безхарактерен и слаб и не може да унищожи гнусната партия проводник на руското робств - БСП.

167

Анонимен

преди 4 години

Какви червени куфарчета?През 1993г раздавахме цели заводи.Нора Ананиева - един от водачите на БСП

166

Анонимен

преди 4 години

Разнебитената съветска *** се разпадна.Ето това се случи.Следва да се разпадне и разнебитената руска ***.

165

besen

преди 4 години

абе големи сте разбирачи за проеста НЕВА Мултаците Луканов абе на 60 эгодини съм и всички говорят общи повърхностни работи аре по че тете и пак ще говоримписна ми от недоносени и недо осведомени

164

Анонимен

преди 4 години

1989 г. Главен редактор на в. "Демокрация" Сидеров: Да освободим "Альоша" от наряд !.2019 г. Вицепремиер Волен Сидеров: Да лъснем руския ботуш на "Альоша" !

163

Анонимен

преди 4 години

Проект "Нева" Максуел, Луканов, Мултигруп..

162

Анонимен

преди 4 години

Яко разграбване и бързо забогатяване.Това е прехода наречен Голямото крадене.

161

Асан

преди 4 години

Иван Костов: Ние не интерпретираме българската политика през българския национален интерес.

160

Ганю

преди 4 години

При едно от посещенията си в САЩ бившият български президент Петър Стоянов заявява: България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния суверенитет.

159

Нина

преди 4 години

До АнонименТова като беше в психото ли го научи .....

158

Анонимен

преди 4 години

Тоя е фалш отвсякъде. Като Мая.

157

Анонимен

преди 4 години

До200. Е какво не си разбрал за страните от бившия социал. Виж Унгария, виж Полща. Виж Румъния. И като не прочетеш сравни. В тия страни има лустрация . А такива като тоя Волен са много в България от тях е проблема. Пари от сивия сектор се въртят и разбиват икономиката. Младите го удрят на пиене и измами.

156

Анонимен

преди 4 години

абе бедни ама кафенетата пълни, и аз смятам да отворя няколко кафенета че тоз бедния изстрадал народ няма напиване на кафета.

155

Анонимен

преди 4 години

След преврата през 10 ноември 1989г.България след 30 години демокрация е най бедната в ЕС, без ясно бъдеще, с огромна корупция в държавния апарат, с огромна престъпност, ширеща се проституция и наркомания. По време на режима Борисов беше установена авторитарно тоталитарна власт която ще управлява докато поиска. Настоящият режим не може да бъде свален от българите а само от ЦРУ.

154

Зозо

преди 4 години

На 10.11.1989г. Волен беше обикновен фотаджия /не фотограф/. После стана музикант, художник, журналист, говорител на Мултигруп, руска ***, накрая клоун-наркоман... :)))))))))))))))))))

153

шматка

преди 4 години

Какво се случи ще разберем след още 20г ако САЩ разсекретят документите.От бившите соц страни няма да разберем истината

152

Ц......ИН

преди 4 години

Воленчо си преразказва урока в който е участвал, затва сега е милионерче). За съжаление българският народ не проля кръвчица тогава, затва такива като него и Винету ни поучават сега.

151

Анонимен

преди 4 години

Великият Бай Тошо, най-великият българин, одил при руския посланик да го пита не може поне да се запази поста в Държавния съвет на НРБ. Но Шарапов му казал безцеремонно, че такова нещо не се предвижда. Толкова за независимата държава НРБ.

150

ЮТЮБ

преди 4 години

В последната реч на Тодор Живков от 1 ноември 89-а, Тодор Живков казва - че Унгария го послушала, Унгария прави демокрация 23 октомври 1989 г. Събитията в Полша и Унгария се развили по техен сценарии. 4-18 юни 1989 г. - "Солидарност" победи на изборите в Полша. Тогава Вагенщайн има сдс-плакати на балконът си.