26

Анонимен

преди 4 години

Дрънкайте си вие старата мюмюнска песен, те лошите инглизи ще ви покажат как се прави когато се озовете пак на опашка за визи с паспортчето.

25

Анонимен

преди 4 години

Берачите на зарзават от ЕС са от благороден римски произход от България и Румъния, а тъкмо такива никак не допадат на британската политика за нетърпимост.Тревожното е, че напоследък и немците пропищяха от римляните, да им стискаме палци белким продължат да си ги интегрират, че нашите гета отдавна се пукат по шевовете.

24

Вангу

преди 4 години

Ако има менджъри българи във фирмите ,които наемат работна ръка -бягайте далече-НЕструват като хора

23

Гост

преди 4 години

Защо да няма работна рака,ингилизите да се хващат на работа стига са лежели и получавали помощи.Нали емигрантите са им виновни за всичко,да се справят без тях да ги видим.Мързеливи двуличници са тези бозавите...

22

Сотир

преди 4 години

Добър начин да заделиш легално бързи 10к за няколко месеца.Само разучете дали има българи в мениджмънта и началството ако има дааааалеч от тия ферми.Компексар от некво село да те юурка нема как да изтраяш и ще се занимаваш после с разяснениуя как не си го видял че минава докато си размахвал една тръба от орънжерията.

21

Анонимен

преди 4 години

До чилякБяхме ние преди 15 години? Че те още са така половинаъщта бе!

20

Роко

преди 4 години

Има и яки ферми за три дни вадиш колкото в Бг дават на работниците за цел месец,а палавите украинки са ти бонус.

19

Чиляк

преди 4 години

До човекАми гражданите на ЕС имат права и социални придобивки и се изнежиха не искат да пачкат две смени на цената на една,с тая квота ще вкарват украйинци,грузинци прочие гладни и бедни младежи както бехме ние преди 15 години.

18

Сър Пендхамър

преди 4 години

Който иска да си чупи кръста да заповяда

17

Дъ Клаш

преди 4 години

Всяка нацистка българска *** да заминава за дойчланд и да не смърди тука.Там си формирайте групички вейте знаменца и пейте немският химн.

16

Анонимен

преди 4 години

Koлониализмът се завръща! Трябват им роби за плантациите, но законни - законно да ги експлоотират.

15

Анонимен

преди 4 години

До: номер 13Ти сигурно си фен на Найджъл Фарадж?Поне звучиш като него, който един път се изцeпи: "Ако аз бях българин, тутакси щях да си събера куфарите и да побягна към Англия!"Нямам нищо против Англия като държава, но и там не всичко е идеално.Между другото, бях там преди години (не за да бера марули а на екскурзия).Така че знам какво говоря. В много отношения си приличаме, и те са същите мърльoвци като нас. Разликата е че са много по-стара демокрация от нас.

14

Анонимен

преди 4 години

Така навремето преди началото на Втората Световна Война, по времето на Третия Райх, в Съветския Съюз са подели рекламна кампания за набиране на работници в германските домакинства. Виждал съм такива плакати в интернет: Елате тук, в Германия е истински рай, рускинята с радост ще помага на германската домакиня в готвенето, чистенето, прането, а мъжете в завода или на полето ще прибират реколтата и т.н. и ще пеят песни и ще се веселят, и прочие...За концлагерите е излишно да коментираме нали?

13

Анонимен

преди 4 години

Плямпат троловете-мюмюни против Англия, но като се наредят отново на опашката за мечтаната сезонна виза за работа, ще видят къде зимуват раците и има ли брексит почва там.

12

човек

преди 4 години

Е що така? Каква стана тя? Нали Брексит щеше да ограничава придвижването на хора, тоест, очаквах обратното, да намаляват броя на работниците. Вместо това, те го увеличават? Каква е целта на тоя Брексит в крайна сметка?

11

Анонимен

преди 4 години

Много правилно. мюмюните бачкат три месеца и после по един шут и кой откъде е.89300

10

шматка

преди 4 години

До ха ха хаЗнаят си правата друг път.Всеки който е на полето е роб.

9

Анонимен

преди 4 години

До Дъ Клашмисленето не е от силните ти страни

8

брях

преди 4 години

Е що така, на ингилизите не им ли се работи?!

7

Анонимен

преди 4 години

до 8Дь Клаш!Ам те точно тия с нацистките поздрави които са с нистка култура и образованост отиват да берат краставици и *** с африканци поляци и тнт... на острова!