83

Тодар Правешки

преди 4 години

Алоу, петолъчниците. Я по-добре идете да запалите по една свещ в храма за здравето на Виденов, че и той е взел-дал. Партията разреши да се влиза в църква още от 1989 година.Не коментирайте Филип Димитров. Коментирайте Филип Боков, че прокуратурата не можа, но Господ го наказа!

82

Народен

преди 4 години

Тоя жив ли е?

81

Тоя

преди 4 години

Мухал му трябват 100 гея предател.

80

До 83

преди 4 години

Нищо не се гради без база,а този унищожи каквото можа.Как видя нещата 10години напред като повечето хора и до днес изнемогват ,всичко е унищожено и йищо не работи?

79

Румен

преди 4 години

Най големия политик. Който виждаше нещата 10- 20 години напред. Така и се получи след като 1992г. СДС отпадна.Ако аз бях 1992г. премиер. Всички от ДС . На бюрото по труда и със социални Пенсии. Държавата трябваше да почне отначало да се гради , по Западен модел.

78

Ужас

преди 4 години

Един има проблем с главата,друг краде кремове и излага страната и на тези хора се дава трибуна да ръсят,,мозък",който нямат,друг е писал сгихотворения за партията преди 1990сега пише пак за тази партия,но не я величае ,а плюе. Лично аз не мога да ги гледам и слушам,а вие?

77

Анонимен

преди 4 години

Фил Кенеди открай време го хапят мухите, ама той не усеща......

76

Анонимен

преди 4 години

Фил Колинз-дългото изречение,Надежда Нейнски,Едвин Сугарев-гладния,Г.Марков и т.н.т....как си ги причинихме?!.Грамофон свири -майка плачи!Боже пази България!

75

Анонимен

преди 4 години

Много сме прости и страхливи, защото допуснахме наглеци да ни управляват! И тези измислени СДС и БСП, съставени от комунисти и ДПС, създадено на етнически принцип.

74

Поручик Ржевски

преди 4 години

Честит празник на бананите!Благодарим ти Филипе за всичките банани, които ни осигури. Верно, нарязахме индустрията, ама то не може да получиш банан без жертва.

73

Анонимен

преди 4 години

Мисля,че Филип Димитров бе от внедрените комунисти в СДС,за да за да окрадат по лесно банките и икономиката на България.Помним "Синята мъгла",когато хората ликуваха краха на комунизма,а комунистите плячкосваха по схеми на БКП.

72

6

преди 4 години

С твоята заплата в долари и аз бих бил оптимист ! Ела да я размениш с моята учителска пенсия и после пак ще те попитам за оптимизма ! Пътят не е верен , защото не тръгнахме към истинска демокрация , а към кражби ,разруха , корупция ....!

71

Боклукчия

преди 4 години

Когато не можем да представим обвитото в целофан л.но за шоколад, посипваме го с *** и пращаме още по-големи б.луци да му правят маркетинг, та народът да не разбере какво му пробутваме.

70

Анонимен

преди 4 години

Този нямаше ли проблеми с главата?!Защо го пускате да пръска мозък по сайтовете?!

69

Анонимен

преди 4 години

Ф.Димитров от посредствен адвокат умело се уреди в ръководството на СДС--------Какво значи посредствен адвокат?Примерно като Мая Манолова ли?Дето се уреди 5 години омбудсман и взима заплата без да си мръдне пръста за нищо?

68

HH

преди 4 години

Оптимистите , като този са само с диагноза, останалите са реалисти, те са без зъби !

67

nf

преди 4 години

За тези продажници- посоката на пълно затриване на България- била вярната посока - пфу- предатели.Как може 30 годишен период да го наричаш "преход" - та това си е цяла епоха. Преход е 2-3-5 години и след това градиш новото. А то една-трета век мина. Ми той "лошия" комунизъм беше кажи-речи с такава продължителжост.

66

Нямам думи....

преди 4 години

***!!!!!Млади и умни продължават да напускат БГ завинаги 30г.след 10ноември.!!!!

65

Анонимен

преди 4 години

Факта че отбелязваме 10 ноември като 9 септември доказва ,че нищо не се е променило .Днес на мястото на борците против Фашизма и капитализма има борци против комунизма и тоталитаризма.

64

Анонимен

преди 4 години

Предател!