31

Анонимен

преди 4 години

Какво трябва да пише на електронните цигари?Какви картинки трябва да има?

30

Анонимен

преди 4 години

Авторката ! - никога не е имало витамин Е ацетат в нормалните течности за ел.цигари !Тези наркомани в САЩ сами са я добавили ! Неграмотни и неуки сте , но де ли пишете и пишете ...

29

Анонимен

преди 4 години

Аз не пуша - може ми затова не се нравя на шефовете, понеже не излизам с тях навън в почивките да одумвам колежките какво хубаво д... имат !

28

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантически ценности!

27

Анонимен

преди 4 години

вейпинг продуктите ?????????????????????????????????????????????????????Така, къзъм, така! Първо научи българския, после го замръсявай, щом такава е политиката!

26

Анонимен

преди 4 години

Тази съставка Е ацетат е налична във всички водноразтворими витаминни таблетки.Масления вариянт на Е,зависи от къде е извлече,защото се продават и капсули маслен вариянт.Новите цигари със нагряване са същия ***.Добавена е мластмаса във филтъра,която се нагрява до висок градус,отново канцерогенност.

25

ПорЦелан

преди 4 години

Течностите за електронни цигари са ограничени до размер 10мл и концентрация 18мг/мл. Ако дете изпие едно такова шишенце сигурно ще му стане лошо, толкова лошо, колкото от изпушването на една цигара, но нищо повече. А иначе въпросните ацетати няма нищо общо с тези течности които продават по магазините. Там става въпрос за THC масла купувани от улични дилъри. Пушенето на тютюн, с огън или без доставя на организма коктейл от алкалоиди които водят до пристрастяване.

24

Анонимен

преди 4 години

Имало сметка населението да растяло и да е здраво! Така разсъждаваше и г-жа Меркел. Изведнъж дойде и работна сила в страната, и раждаемостта се повиши. И пак има достатъчно работа, особено за слугуване.

23

su

преди 4 години

За този проблем основна вина имат американците. Вместо да си пафкат стандартните електронни цигари те решиха да си правят разни пиратски течности с масло от канабис , където се съдържа въпросния витамин Е ацетат. Инъче най добре е да не пушите нито обикновенни цигари, нито електронни, нито с нагряване. Това е ясно на всички.

22

бай ганю

преди 4 години

защо ли в европа все още не се е чуло за подобни проблеми?явно регулаторите и стандартите са различни

21

Анонимен

преди 4 години

Някой пушат, защото тея цигари имат свръхконцентрация на никотин и други работи. Няма да се изненадам, ако не с набухано и с някакви сериозни опитали---Колко милиграма никотин съдържа течността, се избира от потребителя. Стандартните в момента са 0, 3, 6 и 12 милиграма. А от свръхконцентрация на никотин ти става лошо и почваш да повръщаш. Казва се никотиново натравяне. Не е набухано с никакви сериозни опитали, те се се продават като такива.

20

Анонимен

преди 4 години

И за да приключим въпроса - всички пострадали лица в САЩ и Канада без изключение са ползвали цигарата, за да пушат въпросните готови депа с наркотици. Много повече от половината са си признали. Витамин Е ацетат не се съдържа в легалните течности за електронни цигари никъде.

19

Анонимен

преди 4 години

витамин Е ацетат, която се среща и в течността, използвана в електронните цигари...Пак ЛЪЖА!!! Нито ЕДНА течност за Е-цигари, независимо къде произведена, не го съдържа и никога не го е съдържала. Става въпрос за депа за еднократна употреба със собствен нагрявящ елемент, които се завинтват след отстраняване на атомайзера. Съдържат наркотици, разредени в това олио, и са нелегални. Течността за е-цигари е от пропилен гликол и глицерин, които от химична гледна точка са алкохоли, а не масла!

18

Анонимен

преди 4 години

До 17 - мдаСамо да добавя че имат сметка да е здраво и глупаво и объркано, ако може да са зомбита - това е идеала на корпоративния шеф

17

Анонимен

преди 4 години

До сериозноКой би имал сметка от това, да се намали населението? Това автоматично означава, недостиг на работна ръка, край на плащане на данъци и богатите да няма от къде да смучат още пари. Напротив, всички имат сметка, населението да расте и да е здраво, но мааалко трябва да помислиш, за да стигнеш до този извод.

16

сериозно

преди 4 години

Цигарите са част от небезиствестен план за намаляване на населението до няколко стотин милиона. Глупаците полека трябва да се самоизтребят.

15

Анонимен

преди 4 години

До 4Любопитното е, че в Европа, юпи гипс тура с ел цигарката мина и замина за катон летен грип преди 2 години, а в САЩ само стават повече и повече.

14

David

преди 4 години

Правете разлика, тука става въпрос за електронни цигари с течност гликол деривати, а не за тютюневи изделия с подгряване до точката на горене. Вторите са в пъти пъти по-безвредни от "нормалните" цигари, тъй като няма катрани и отровите получаващи се при горене. Аз не употребявам никои от посочените, засега

13

Анонимен

преди 4 години

До 9Благодаря за урока, гупожоу

12

Анонимен

преди 4 години

До 10Някой пушат, защото тея цигари имат свръхконцентрация на никотин и други работи. Няма да се изненадам, ако не с набухано и с някакви сериозни опитали или стимуланти...