14

Анонимен

преди 4 години

Богатството на Безос е компютърна грешка в капитализма, поне според Джон Оливър.

13

ПорЦелан

преди 4 години

Захарта в напитките има стотици пъти по-силен ефект от газираната вода. Лимона в газираната вода намалява ерозийният ефект до нула, който и без това е пренебрежимо малък.

12

Анонимен

преди 4 години

До До ПорцеланАма ти вярно ли смяташ, че кавитацията и мехурчетата вългероден двуокис са едно и също ?! Ако да, съм сигурен ,че си недоучила рожба на демокрацията, смята, че "Каубой срещу Извънземни" е исторически филм и капитан Америка е президент на САЩ. И освен това ми е ясно защо сме на тоя хал с такива като теб.Не гледай клипчета само ,а чети истински книги, научни!

11

Анонимен

преди 4 години

Искат да кажат, да се спре с газираното, дето се пие от цяла вечност и да се мине ТВЪРДО на Изоспорт, Хелл, Монстър, Шарк и други енергийни напитки.Да ви имам демокрацията!

10

Анонимен

преди 4 години

забранете го с декрет както цигарите

9

имало едно време

преди 4 години

Когато по химия ни учеха как СО2 се разтварял в кръвта и подобрявал кръвообпъщението и в това се състояло освежаващото му въздействие! Днес е точно обратното....................

8

Анонимен

преди 4 години

ало?

7

ПорЦелан

преди 4 години

Става ми приятно от кавитацията. :) Имам една пломба, а съм над 55 години. Майка ми е над 80 години и има две пломби.

6

До Порцелан

преди 4 години

Порцелане, напиши в Гуглето - кавитация разрушение, виж какво излиза и на какво сирене стават витлата на водните съдове. Същото гърмене се чува като се пукат балончетата СО2 в устата ти. Помисли как пука по емайла на порцелановите ти зъби със свръхзвукова скорост.

5

ПорЦелан

преди 4 години

Газираната вода не влиза в този списък. Газирана вода с две резенчета лимон и лед е моята напитка. Ако няма газирана - минерална по същият начин.

4

Анонимен

преди 4 години

Имам доста приятели, които на кръчма, купон и т.н пият минерална вода вместо газирани напитки. Аз също не пия газирано и то не поради здравословни причини, а защото не го харесвам. Пил съм, но постепенно го замених с вода. Разбира се алкохолът е друг въпрос.

3

Балканджия

преди 4 години

Кой пие вода бе братче,аз пия само бира,пия алкохол.Др. Радева ми е забранила да пия вода

2

анонимен

преди 4 години

Простите хора си вредят с бира и водка. Иначе е вярно написаното в статията, газираното е много вредно за здравето.

1

анонимен

преди 4 години

До Анонимен Пич, обобщаваш. Кока Кола знаеш колко милиона е спечелила. Мисля, че 60% от хората пият кола, но не си признават. В компания от приятели е нелепо да се пие вода, въпреки че аз не бих имал проблем, а за да не пиеш газирано, с приятели, трябва да пиеш алкохол. На купони ако има Кола, Фанта и сокове младите (ученици и студенти, а и хора на 35-40, 50 или 60 години) няма да се алкохолизират.