46

Анонимен

преди 4 години

Що не кажете , тия от гей-парадите и те ли флиртуват като нормалните хора , и каква е целта на техния флирт - брак и дете ??

45

Sichtpunkt

преди 4 години

Много пъти съм казвал, ще го кажа и сега.Яне Сандански е дал отговор на най- щекотливият въпрос- Какъв е смисълът на живота? - като е казал:"Робът се бори за свобода, а свободният за СЪВЪРШЕНСТВО!"Да децата са важни от физиологическа гледна точка, но за задоволяване на духовните потребности, човек е устроен така, че се стреми винаги към съвършенство.

44

Селяндур

преди 4 години

До Анонимен 42Ами те 90% от моите познати са разведени и мъжът изплаща издръжки. Щото, нали, някой го е засърбяло котиту за БиБиСи... Казвам, че се връзвате на еврейската пропаганда Феминизъм, но никой не вдява. Вместо да раждате бели деца вие издържате с данъците си ор*ки от Африка и Азия.

43

Селяндур

преди 4 години

До КоткофилНаправо си е Разпрана-котарана.

42

№42 е до СЕЛЯНДУР

преди 4 години

Да

41

Анонимен

преди 4 години

До СеляндурЗа да роди една разумна жена, трябва да се е намерил отговорен мъж, който предварително да е заявил, че ще сподели с нея отговорностите, свързани с родителството.Ти за какво агитираш? Жените масово да стават самотни майки, докато мъжетенай-безотговорно си развяват байрака? Или жените да действат като подли хитруши - първо да забременее, после да го притисне за брак или поне за издръжка? И двата варианта са неприемливи.

40

Коткофил

преди 4 години

Малко коте е до 20-21 г. Над 30 вече е бая мачка с опит.

39

До 36

преди 4 години

Съжалявам, че не можеш да имаш деца, но недей с такава злоба.

38

Анонимен

преди 4 години

Свестните жени още преди 30 са флиртували, омъжили са се и имат поне две деца. Щом на 30+ ще ми флиртува, значи не е стока. Има разбира се изключения.

37

Анонимен

преди 4 години

До 37И нас това какво трябва да ни интересува?!

36

Селяндур

преди 4 години

Продължавайте в същия дух, драги жени. Африканците, турците и арабите ще превземат по-рано Европата от предвиденото, защото вижда се, сте добри и изпълнителни опитни мишки на господарите си.

35

Анонимен

преди 4 години

До 35Твоя живот може да е безсмислен без деца, и с деца може да е безсмислен. Даже децата няма да го променят това, щото ще ги възпиташ да са безсмислен материал като теб. Всеки човек намира смисъл в различни неща и това, че за теб децата са смисъл на нещо си, съвсем не значи че и за мен това е така.

34

Анонимен

преди 4 години

Животът без деца е безмислен и пропилян напразно, а флиртът е първата стъпка към децата. Осъзнават или не, жените започват флирт с мъж, който би могъл да е баща на децата им. Проблемът е, че в 30+ години вече е малко късно.

33

Sichtpunkt

преди 4 години

Айде чао, пожелавам на всички приятен, ползотворен ден и си свиркайте!:)))

32

До Rosso

преди 4 години

Защо изхождаш от идеята, че на жената й трябват деца?! За да съществува не й е необходимо да ражда. Що се отнася до осеменяването скоро ще има и клониране. Яйцеклетката на жената ще се опложда инвитро от собствения й генетичен материал. Ще се раждат деца от женски пол, които физически ще бъдат клонинги на майката.

31

Sichtpunkt

преди 4 години

ин витрото е процедура по осеменяване, за която освен яйцеклетка трябва и сперматозоиди. И тях ли ще извличаме от жената?Ти не ми отговори на въпроса - има ли начин мъж сам да има бебе, дори и с чужда яйцеклетка. Аз не съм казал никъде, че жената може да има бебе без участието (пасивно) на мъж. А казах, че за да има една жена бебе не е необходимо СНОШЕНИЕ с мъж!!

30

Анонимен

преди 4 години

бе аз знам как да ги, ама не мога да ги хващам.С чепаре, хващат се по няколко риби! :DСамо, че трябва да ти е много голяма макарата с месина.

29

Rosso

преди 4 години

ѝтака по всички фронтове, йес..Защо се правите на ударени? Природата те притиска, защото след 30 бремеността при жената често е проблемна. На запад прожектираха филма, че жената трябва да си гледа кариерата, а после ако има време и желание - дете. Резултатите са видни, няма да ги коментирам. Иначе, ако искаш само да ядеш, може и до 100 да си я караш сама, да. Sichtpunkt, ин витрото е процедура по осеменяване, за която освен яйцеклетка трябва и сперматозоиди. И тях ли ще извличаме от жената?

28

Sichtpunkt

преди 4 години

Щом е минала 30 години и флиртува, значи е правила грешен избор досега.Търррр градски спри за малко. Флирта на една улегнала жена, се различава сериозно от Флирта на една двайсет годишна. И арсенала на флирт, значително се увеличава с напредване на възрастта както при мъжете така и при жените.

27

Анонимен

преди 4 години

А бе аз знам как да ги йеба, ама не мога да ги хващам.С чепаре, хващат се по няколко риби! :D