172

Анонимен

преди 4 години

до 189а не трябва ли да има,какво пречи системата да е комбинирана и да има фонд с индивидуални партиди,да има и система на бисмарк и вноските да са фифти-фифти,защо трябва да се разчита само на една система

171

Анонимен

преди 4 години

Няма пенсионен фонд, няма и индивидуални партиди, т.е. средствата не се събират. Има немска осигуеителна система на Бисмарк. Не пишете дивотии!

170

Анонимен

преди 4 години

до 147не е лесно да изчезнат ако периодично се преобразуват в златен резерв,който се разпродава ,когато дойде време за получаване,не се правете на ударени,не е необходимо индивидуалните партиди да стоят в банкноти,даже ще е глупаво ако е така,пенсионния фонд трябва да е автономна институция с вложения в сигурни инструменти за които няма изкуствена инфлация,например златото

169

БКП проекта 'Ти

преди 4 години

Управлението на евреина израелски шпионин и мутра Бахур Бахар ще остане в историята на България с милиони Ц..иг.Ани неплащащи лев данъци поголовно източващи всички социални системи в държавата Рекет масова безработица некачествени строежи жалки порутени магистрали кражби масова бедост престъпност и cкапaните производства най нискo добавена стойност при най мизерни условия заплати ишлемета поточни линии ,които и в Китай не ги щат и една изоставена на 99% държава.Това геноцидно животно разруши БГ

168

анонимен

преди 4 години

Социалните помощи се нуждаят от пари, за да има за огромните администрации на Социални грижи във всеки град, грижещи се за ромите, безработни цял живот, вече няколко поколения, невнасящи и лев в хазната, но усърдно източващи държавните пари, които пенсионерите са внасяли по 40 г. от заплатите си! И сега за тях няма да има пари! Това ли е "социалната" държава?!

167

анонимен .

преди 4 години

Защо ранното пенсиониране не ги признават за пенсионери Ареално са си пенсионери .Втора категория по чл.69 от КСО НЕ ГИ ПРИЗНАВАТ НЯМАЛИ 64.5 ГОД ПРЕДЕЛНИ .Гаврри Гаври .Втора категория им дават коефицент 1.12 за изчисляване на пенсия

166

гражданин

преди 4 години

За ограничаване на Държавните служители нищо не се коментират да си плащат осигуровките съвсем.Защо не се обърне пенсионерите да получават пенсииот държавния бюджет а Администрцията от осигуровките .

165

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Ми как ще издържи системата след като наД 2-3 ХИЛЯДИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ВЗЕМАТ МЕСЕЧНО ХИЛЯДИ ОТ БЮДЖЕТА И ПНСИОННИ ФОНДОВЕ .

164

Еднозначен

преди 4 години

отговор ли искате? Ми - не! Каквито и лакърдии и увъртания да се лансират. Защото всички средства от десетилетия се наливат и опоскват от общия кюп, от който се краде като за световно!

163

Мая

преди 4 години

Тази зле изглеждаща IT специалистка не е за този пост. Лукса на пенсионерите и идва в повече.

162

Мария

преди 4 години

Какво значи ще издържи ли системата. Всички пенсионирани са с осигуровки. Къде са парите им заделяни за тази цел през годините когато са работили.

161

Анонимен

преди 4 години

Vai, vai...bg dirijavnata admunisracia samo s pensionirani slugi...dirjava samoten pensioner...

160

Анонимен

преди 4 години

Пенсионната система е измислена в Германската империя, когато са били на върха на икономическата си мощ и демографията им още е била като при феодализма - с по 5-6 деца в семейство. Няма как да работи добре при застаряващи тъмни балкански субекти в посткомунистическа държава.

159

Анонимен

преди 4 години

V Bansko i Nesebarai postroiha li novi krematoriumi?

158

Анонимен

преди 4 години

Hahaha....samotni nad 75 godishni sa prioritetni...v bulgaristan...za glavata rumen radev na republika bulgaria...

157

Шибка

преди 4 години

Гъсти орди лазятпо урвата диваи тела я стеляти кръв я залива

156

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 177За да работи тая схема трябва да си от боята!

155

Fallschirmspringer

преди 4 години

""Все повече възрастни хора у нас, ще издържи ли системата?""Ами какво да се прави-демокрация и неолиберална икономика

154

Жеков

преди 4 години

Времето на образованата и евтина работна сила изтече. Вече ако някой иска обучени и подготвени хора ще трябва да плаща и то доста.

153

Ганчев

преди 4 години

Системата няма да изържи не само у нас но и по целия свят. В Япония ще почнат с ефтаназията първи.