22

Нищо ново

преди 4 години

До Гацо Бацо: Да, това е процедура. А процедурата изисква да се проведе конкурс, с който Висшият съдебен съвет да избере един от няколко участници.А до Някой: Одобрението от президента също е процедура. Той е длъжен да следи да се спазва закона. Преценил е, че конкурс само с един участник не е легитимен. Кого устройва това и кого не - нека всеки сам си решава.

21

Гацо Бацо

преди 4 години

Съзтезателвостта е била много преди това да те предложат за гл.прокурор .Да покажеш качества с работата си .Това е само процедура.

20

Някой

преди 4 години

Разбра ли нещо смикслено от мотивите на Радев да върне избора.Единственото което се разбира е, че Радев се поставя в услуга на Прокопиев и Цветан Василев -- личностите които организират всички протести срещу Гешев.

19

Нищо ново

преди 4 години

До Ха-ха: "Социалистите смятат, че състезанието само с един кандидат не е състезание.""На същото мнение се оказа и Радев.""Случайност !!! :):):) и никаква политика ...."А според теб състезанието с един кандидат състезание ли е?Въпрос с повишена трудност за гербаджийски ***

18

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 14: Еднолично управление се мъчи да насажда бат'ти Бойко, не Корнелия Нинова. И работа на опозицията (и не само на нея) е да противодейства на това. А на троловете като теб работата им е да виждат в това "Червената армия" и други подобни г'лупости. Та всеки според акъла си.

17

4epa

преди 4 години

KAK TAKA SVIRAT VINAGI V EDNA TONALNOST-IMAT DOBRA REPETICIA !!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Оправяйте си социалистите социалните деформации и отрицателните явления- стремеж към лек живот ,неправилно разпределяне на обществените средства, бързият преход от по-ниско към по -високо равнище на живот и принизен морал .? На благовидно говорене на вечни депутати никой не вярва .

15

Анонимен

преди 4 години

Гешев е учил в Симеоново за полицай.Няма как да го предложат и още по-странно е да го изберат за пррокурор и после за главен прокурор, когато не е изучавал право в нужната дълбочина.Това си е просто една далавера.Вкарват си човек на ГЕРБ, който да им служи и понеже е некомпетентен, ще могат да си го манипулират.

14

Анонимен

преди 4 години

Червената Коркондела се опитва непрекъснато да насажда преддеветосептемрииска риторика - репресии, преследвания, еднолична власт, диктатура, системата убива,.... - но съветската армия не идва !

13

Анонимен

преди 4 години

Който и да е главен прокурор ако отношението към реда ,правосъзнанието, готовността да се противодейства на неправдата ,беззаконията или неправдата се уважават и законите се спазват от обикновените граждани и принципът на равенство пред закона не е еднакво за всички хора. Ако, ходатайствам за Румяна Арнаудова ще бъде ли избрана?

12

Ха-ха

преди 4 години

"Социалистите смятат, че състезанието само с един кандидат не е състезание.""На същото мнение се оказа и Радев."Случайност !!! :):):) и никаква политика ....

11

ognyanz

преди 4 години

До Нено: Незнанието не е аргумент. Освен Висшия съдебен съвет кандидаът за главен прокурор можеше да предложи и министърът на правосъдието (наследникът на Цецка). Но той не го направи и така кандидатът остана само един.Бойко чрез министъра си можеше поне за имитация на избор да предложи още някой, но не го направи. Така че никой не му е виновен, логично беше Радев да не подпише.

10

Нено

преди 4 години

Ми ТИ ***,,,, ЗАЩО НЕ ПРЕДЛОЖИ ДРУГ КАНДИДАТ. ТВОЙ ЧОВЕК

9

Бат Ветко

преди 4 години

На всичко слагам ВЕТО! Иначе не мога да си оправдая името Ветко Проклетко!

8

Анонимен

преди 4 години

просто трябваше да подпише, не да слуша все курнелята какво му казва

7

КОКИНОВ

преди 4 години

"ЦАЦАРАВ нали сам си го избра, Хи,Хи,Хи". Защо да очкваме, че с ГЕШЕВ иначе стоят нещата

6

Анонимен

преди 4 години

кьормусун та не видяла :)) ??

5

Паисий

преди 4 години

Една от причините софиянци да не изберат Мая Общата е че щеше да се държи после като Президента!На всичко щеше да казва, че е лошо и постоянно да саботира развитието на БГ!

4

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Нинова не видяла политика в решението на Радев !?Како,ми тури си още един кат наочари,белкем видиш .

3

Гошо

преди 4 години

Тоз президент все в политиката се меси вместо да си гледа президентството. Работата му е да ходи на гости на японския император, да награждава видни заслужили дейци, да ни поздравява на празниците и други такива важни дейности да извършва, не да се меси в работите на правителството или на съдилищата..