56

Гост+

преди 4 години

"...историческата значимост на НАТО за световната сигурност.." Да, да, например НАТО в Югославия, Афганистан, Ирак, Либия, сега тръгна към Иран, и т.н. Такава световна сигурност настъпи благодарение на НАТО, че само дето още не ни събличат "голи" по летищата - без да коментираме радиацията, която натрупваме от проверките навсякъде.

55

Скарлет

преди 4 години

Не само НАТО е в моэъчна смърт!!! Апропо, ЛИБЕРАСТИЯТА, иэигра на човечеството най лошата шега!!! Преди эаветния 10 ноември нямаше просяци, каэани эа смет не се ровеха эа коричка хляб, нямаше беэработни, както сега, улиците са пълни с беэцелно насочени хора!!! Инфлацията пропъди милиони в чужбина эа по добър живот!!! Каэармите, тогава въэпитаваха мъже, а не както е сега ***!!! Границите се паэеха и се стреляше на месо эа нарушителите!!! Колко е силно юдейското лоби в световен мащаб!!!

54

Анонимен

преди 4 години

НАТО е в наркосмърт. Тиджендарите по цял ден се дрогират и драскатн тука

53

Сатанато

преди 4 години

Нато не е в мозъчна смърт, а във физическа и фактическа. Тоя Микрон е взел да мисли и да се осъзнава най-накрая.

52

Анонимен

преди 4 години

Макрон е прав!Сламеният *** не се съобразява с никого, преследва единствено интересите сиПринуждава "партньорите си" от HAТО да наливат пари в оръжейната индустрия на CAЩ, че току виж им се пукне мегабалонът ...

51

баба мара

преди 4 години

де гол извади франция от нато българия влезе без референдум вън ам бази отбългария и балканите няма да ни скарате с русия борисов няма защо да се разкарвадо сащ за да му набиват канчето с простотии

50

Анонимен

преди 4 години

Франция веднъж е излизала от НАТО.Подобно изказване направи Тръмп.Ролята на НАТО се изчерпи след Варшавския договор, НАТО е оръдието на корпоративни интереси на една мощна икономика, която се спасява само с войните за нефт и ресурси, под фалшивата идея за "демокрация".Самият ЕС е мухлясъл паразитен грохнал орган.Мъдрите българи казват, че "общите работи - кучета ги яли".

49

Анонимен

преди 4 години

Според Макрон НАТО е в мозъчна смърт, а Русия трябва да бъде спасена от Китай и това може да го направи единствено съвременният Наполен г-н Макрон. Тоя прихвана старчески маразъм от жена си.

48

Анонимен

преди 4 години

След изказването за българските банди и босненската бомба, сега и това... Този човек нещо полудя.

47

Стамат

преди 4 години

НАТО е смърт!

46

Край

преди 4 години

Прав Макрон. НАТО нали за това иска да приеме СМакедония. Северните макета до един са юнаци, стратези и пълководци като Ал. Македонски. Те ще пазят НАТО от лошите. Те ще са му мозъка.

45

Ryszard Ewiak

преди 4 години

Не съм изненадан от това. В Библията се казва: "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а) Това също означава разпадането на Европейския съюз и НАТО.

44

Анонимен

преди 4 години

Е какво очаквате от британски вестник освен да е проводник на интересите на US, много по-добре е обединена европейска отбрана, отколкото американската задушаваща прегръдка и подчинение

43

Анонимен

преди 4 години

ЕС трябва да се обедини със САЩ и да поробим Просията.

42

123

преди 4 години

Мерси.че ми триете коментарите!

41

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Каква армия е вафен сс гледах един клип някакви немски войници едвам прескачат ограда смех пълен и това става на източният фронт 1941.Били са силни срещу еврейски жени и деца и старци.

40

Йово

преди 4 години

Много е прав Макрон, отдавна НАТО е в мозъчна смърт. Вече няма НАТО, а има САЩ и неговите васали. Каквото каже САЩ това става. Именно от това се страхуваше навремето през 50-60-те Шарл Дьо Гол, да няма организация НАТО която да е на принципа каквото каже САЩ а останалите слушат. През последните години точно това стана. Каквото каже САЩ това става и другите се подчиняват. Няма никаква равнопоставеност на държавите а има САЩ и останалите.

39

Анонимен

преди 4 години

<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">диагнозата на Макрон е вярна, но решението, което той предлага - да засилване на европейската отбрана - е опасна илюзия. Вместо да превръщат Европейския съюз в супердържава, страните членки би трябвало да продължат да гледат напред...... като още по-активно продължат с жалкия си слугинаж към световния сатрап, целувайки му *** всеки ден, както винаги до сега са го правили?!?Не мерси.ЕU да се освободи вече!

38

Отговор

преди 4 години

Космите

37

Без думи

преди 4 години

От статията : "Объркването в НАТО от Дестабилизиращата тактика на Путин "На крив . . . Какво му пречи ?!?