89

хаха

преди 4 години

И сега какво се получава... трябва да сме благодарни на комунистите :))) Ами какво да кажем за СССР , от където мине комунист нищо не вирее след това :))) Състоянието в което се намират източните германски провинции е благодарение на руснаците и 50 години мракобесие ..

88

Анонимен

преди 4 години

Изолацията на Русия е търсен ефект от Путин, който има за цел единствено политическото му оцеляване.

87

Анонимен

преди 4 години

малиноФ не "затвърди" ли връзките, или е на Развигор?

86

Анонимен

преди 4 години

Винаги е била изолирана.....нищо ново......

85

Анонимен

преди 4 години

Отново изоставена без да е прелъстявана

84

Анонимен

преди 4 години

Както винаги. Русия е аутсайдерът в Европа. Винаги се изолират от другите. Това е така, защото Русия не приема съюзници. Ако искаш да си с Русия или трябва да си неин васал, или неин сателит, или да си по - силен от нея.

83

Анонимен

преди 4 години

До 96Русия е изолирана в смисъл, че е останало само на Путин да циркулира от време на време, колкото да си направи селфи за твое успокоение и за вътрешна пропаганда.Дори и търговията с газ на Путин от средство за рекет към Запада, се оказа, че той може да бъде рекетирания.

82

Анонимен

преди 4 години

Берлинската стена се премести пред подмосковието. Путин наднича зад нея и плаши с допотопни оръжия цивилизования свят

81

Вари

преди 4 години

За какво им е още една пияна руска ***!

80

Анонимен

преди 4 години

до 98Путин обявява собствена "версия" на Уикипедия и ...... се събуждаш.

79

Анонимен

преди 4 години

Абе вие шегувате ли се бе! Я погледнете на картата и ми кажете как може да се изолира нещо такова? Ами само на отношенията им с Китай и Индия да обърнем внимание и ще се окаже, че са най - популярната страна в света... А нека не говорим за бизнес изолация, понеже всяка позната компания има ако не производство там, то поне представителство. А политическата им изолация е само в медиите. Познайте защо.

78

Анонимен

преди 4 години

96"Никой не вярва на Русия".

77

Анонимен

преди 4 години

Русия изолирана в смисъл?

76

Анонимен

преди 4 години

ПРАВ СИ 92- НИКОЙ НЕ РАЗБИРА КОЛКО МНОГО ТУРИСТИ ПОСЕЩАВАТ РУСИЯ, КОЛКО ВИСОКИ СА ЗАПЛАТИТЕ И КОЛКО ДОБРЕ СА СОЦИАЛНО ЗАЩИТЕНИ. ПРАВ СИ ПРЕД РУСКИТЕ ПОСОЛСТВА СЕ ИЗВИВАТ ОПАШКИ ЗА ДА ВЗЕМАТ РУСКИ ВИЗИ И РУСКО ГРАЖДАНСТВО, ТЕ НЕ ПИЯТ ГЕЛ ЗА ВАНА ОТ АВТОМАТИ- ТЕ ПОЛУЧАВАТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ ВПЕЧАТЛЯВАЩИТЕ 230 ЛЕВА- ЗАТОВА ВСЕКИ ДЕН НАХЛУВАТ БЕЖАНЦИ ЗА ДА ИМАТ ПОДОБАВАЩА ПОДКРЕПА И ЧОВЕШКО ТОПЛО РАЗБИРАНЕ- ЗАТОВА И НАШИТЕ РУСОФИЛИ СА ВЗЕЛИ ВИЗИ ЗА ДА СА В ЕЖЕДНЕВЕН ДОПИР С РУСКАТА КУЛТУРА.

75

Анонимен

преди 4 години

До До 87Аз искам да знам колко "милиона" молби за руско гражданство от западни граждани се обработват годишно. Не ме интересува колко монголци, таджикистанци и пр. искат да станат руски граждани.

74

Анонимен

преди 4 години

До Дойче ДезинформелеПрав си, има, но отговора ти е грешен: правилния е "да си българин който симпатизира на комунисти руснаци".

73

До 87

преди 4 години

ГлYпако, просветли си мозъка с една бърза проверка колко милиона туристи тази година са ходили в Русия до днес и виж колко милиона молби годишно обработват от кандидати за преселваане и гражданство.Свери ги с желаещите да посетят нашатаа ко4инка и после се изхвърляй така авторитетно.

72

Анонимен

преди 4 години

Русия била изолирана???Поредните пълни глупости от западната пропаганда, предназначени да ни промиват мозъците.Много ми е любопитно, как ще изолират 1/5 от земното кълбо? И сигурно не са забелязали каква върволица от западни началници се точи през ден при Путин и как го посрещат навсякъде като цар?Последните няколко месеца ходи да му се кланя Макрон, говори три пъти по телефона с Меркел, два пъти се среща официално с шефа на Финландия, ходи в Унгария и т.н. ... Авторът на писанието сляп ли е?

71

Анонимен

преди 4 години

Само *** може да напише подобна глупост !!!!Кое е изолирано на Русия !?Пропагандонски бълвочи !Изолирай половината планета ?!!!?

70

ПроСоТо

преди 4 години

приемането на Русия в ЕС и дори НАТО,ако искате,ще доведе до небивал мир и напредък на Стария континент.Но това е най-големия КОШМАР за ония отвъд Океана и те няма да го допуснат никога..па и наш Плефню,нали и той е твърдо против "рашъните"...Еврейчето "Паси" тоже...А тия са велики и влиятелни люде..