80

Картофена принцеса

преди 4 години

Лоша работа. Юрданка е срам за женския пол. Сега разбирам защо в ислямската религия не ги зачита за Хора. 15 млрд. лева да ти минат през ръцете и градът да прилича на нужник!?!? Да лобират за узаконяване на проституцията. С тези пари София можеше да прилича поне на предградие на Дубай. Но откъде толкова акъл от учителка по развален български език, за която са гласували само тези които се возят без билет в Градския транспорт (тъмно русите).

79

:))

преди 4 години

До 80 анонимнаЕдна образована жена, създаваща дом. уют, възпитаваща бъдещето поколение.... дори стояща си в дома е много по полезна и значимо от всите тези 37м послушници на ББ!

78

анонимна

преди 4 години

Точно така, от вас искам само минуси, защото плюсове от ***.......ри не ми и трябват - а като били дойдели ордите - ами не виждате ли, че и те са само мъже, правете си войни и се трепете на воля! Има толкова терени за съзтезание, но не би - трябва млатене!? В главите на много от вас само надменност, агресия, простащина, незачитане на другия и тъй до безкрайност.......

77

:))

преди 4 години

До 78Аха, тепърва ем предстои да е основно в менюто! Суджук ББ!

76

колко курища изяли?

преди 4 години

През чии мъжки юргани са преминали?

75

:))

преди 4 години

Жени ще управляват 37 общини в страната-----------Впечатляващо! Те това вече е еманципация! / до около 92ро год бях твърдо за!/ Къде са обаче съпрузите, мъжете им или синовете им?Предполага се да са на масата със салатаката и ракииката в къщи!

74

MGTOW

преди 4 години

Тук ако се водим по вашите "новини".... Жени ни управляват, жените карали по-добре ми ние да си ходим освен? Краставици си имате.

73

Във съдебната палата

преди 4 години

До РЕЗУЛТАТИТЕТам всички съдийки са стари моми престояли!

72

РЕЗУЛТАТИТЕ

преди 4 години

НИСКАТА РЪЖДАЕВОСТ..................

71

Майкъл до 68

преди 4 години

Браво ! Точно така е - досега като управляваха мъже 1300 години и България цъфна и върза. Сега е матриархат и жените командват навсякъде. А дано нещата да потръгнат по добре, ама надали, щото жените са меки и като дойдат коравите орди и ще ги премажат. Просто е - трябва баланс между мъжката сила и женската хитрост.

70

Анонимен

преди 4 години

Ако в неделя бяха гласували само още 20 000 човека за Манолова за да неутрализарат роския вот за Фандъкова, сега вместо да надуват фанфарите ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ ЕООД щеше да се чуди къде да се завре и да брани властта. Наглостта и лъжите ако продължават ще изкарат народада ги линчува. Данъците и таксите хвръкнаха вече към небесата а новите кметове още не са встъпили в длъжност.

69

до "Кадърност и

преди 4 години

На кукловодите не им трябват кадърни. Амбициозни - да.*** и амбициозен - идеалната комбинация. За шеф. В България.Свирнята е предимство.

68

феминист

преди 4 години

Ще цАфтим и върДжИм, с местните меркелки, сталинки, боковки...

67

Кадърност и Амбиция

преди 4 години

Когато една жена е кадърна и амбициозна, тя може да стане шеф на фирма, Кмет, Президент, Премиер, Шеф на Европейския съюз - всичко.

66

анонимна

преди 4 години

Ястига с това подигравателно отношение към жените, бе задръстеняци със задръстеняци! Вие като сте управлявали страната на 1300 години какво сте направили - още малко и ще загубим малкото, което ни е останало от безграничния ви ум и находчивост, сега развъждате сещате се кого, изтървате читавото население и още куп идиотщини!

65

Анонимен

преди 4 години

Ох, пак ли извадихте това Мрънкало ...

64

Анонимен

преди 4 години

Калинка до калинка.

63

MGTOW

преди 4 години

Това феминистките са голяма работа значи. 228 мъже на 37 жени и пуска гръмкото заглавие: "Жени ще управляват 37 общини!" :D

62

Анонимен

преди 4 години

Ако аз бях избрана с гласовете от маалите щеше да ме е срам де се показва пред софиянци.Ама нагла, алчна и крадлива *** и срам ...

61

Селяндур

преди 4 години

Жени ще управляват 37 общини в странатаБоже, пази Замунда! :( ;(