79

Анонимен

преди 4 години

Краят на БСП ще дойде, когато дойде краят на Русия - казах!

78

Анонимен

преди 4 години

Преход? Те такова животно нема. Ако става дума за преход от т.нар. социализъм към т.нар. капитализъм,то той свърши мноооого отдавна. Останалото е приказки за лека нощ. Служат за оправдание на управляващи и други за оправдания пред хората за лошото положение тук.

77

ютубе

преди 4 години

В последната реч на Тодор Живков от 1 ноември 89-а, Тодор Живков казва - че Унгария го послушала, Унгария прави демокрация 23 октомври 1989 г. Събитията в Полша и Унгария се развили по техен сценарии. 4-18 юни 1989 г. - "Солидарност" победи на изборите в Полша. Тогава Вагенщайн има сдс-плакати на балконът си.

76

един процент средна

преди 4 години

При капитализмът няма опашки 60% от добавената стойност отива в богатите, 5% от купувачите. Капиталистът произвежда продукт но не купува толкова колкото му е печалбата, така се спестява 50% от потреблението. И това е кризата на капитализмът. 100 лева е бил средният доход до 1989та, купуващ сега колкото 500 лева, сега средният доход на човек е 250лв.

75

БКП

преди 4 години

Решихме НАПРАВИХМЕ добро на другарите от народът - пролетариатът - трудещите се, като вече не чакат за жигула 15 години, а да станем капиталисти и да им внасяме коли на пазарни цена. И применувахме нашата - червената буржоазия - елитът на НРБ, в БКП - българска капиталистическа плутокрация. И да продаваме свободно бананите всеки ден и всеки час.

74

Чужденец

преди 4 години

Преходът мина и замина.Но за несретниците той е вечен. Всеки според акъла си.

73

соц реалност

преди 4 години

соиализъма съм го запомнил с опашки за всичко:- за хляб- за мляко- за сирене- за бира (много ожесточени)- за маслини (два пъти годишно)- за портокали (по нова година)- за лекар в поликлиниката- за общежитие- за военна регистрация- да си платиш тока- да си платиш водата- да си купиш маратонки- да си купиш дънки- за бензин...

72

Анонимен

преди 4 години

Преходът е вечен в България заради това че не разстреляхме комуноидните пиявици 89-та и заради продажаните русифилистици които продължават да тикат България в пропастта.

71

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ЛУКАНОВ ПО нареждане наМОСКВА СВАЛИХА ЖИВКОВ НАПРАВИХА СИ СДС ВРЕМЕТО СТАНА ТЯХНО ИВАН КОСТОВ ПРИВАТИЗИРА БЬЛГАРИЯ ЗА 1 ЛЕВ

70

Анонимен

преди 4 години

Докато бягат хората от България ще има преход.Когато започнат емигранти да живеят тук прехода ще свърши.Това обаче означава да няма комунисти във властта.В момента всички в Народното Събрание са комунисти и ченгета.По села и градове също.Всички са комунисти и чнгета начело с ГЕРБ,БСП,ДПС,ВМРО и т.н.

69

Kruss

преди 4 години

До TridentНе! България е пълна с платени червени продажници на КГБ, които спъват всичко добро!

68

Trident

преди 4 години

България е прекрасна страна със калпави хора. За толкова години не успяха една монархия да възстановят и да просперират като Англия, Испания, Холандия, Белгия, Дания, Швеция, Норвегия. Монархията е вечна и при нея няма преходи и други такива .

67

Щерю

преди 4 години

Няма да е вечен, но ако сме се отклонили и вървели в ляво 45 г. от правия път, най- малко още толкова години ще ни трябват да се върнем, там, откъдето сме се отклонили...

66

Женя

преди 4 години

На калпавите руснаци - българите им пречат.Явно и този е закърмен с руска литература.

65

Анонимен

преди 4 години

прехода ще е вечен кото прос.тотията българска

64

Край

преди 4 години

Е Прехода може да бъде и безкраен - българите могат да чакат някой да ги "оправи" още стотици години. Като се има предвид как деградира образованието...

63

Край

преди 4 години

Няма демокрация без истински Избори - т.е. МАЖОРИТАРНИ избори за човек на който имаш доверие да те представлява в парламента.Това което имаме е ерзац демокрация като ерзац комунизма дето имахме.Според мен МЕНТЕТО е наш патент. Баклавата с фъстъци, локума от желатин и щафетната "гладна" стачка е еманацията на ментака. Китайците просто ни копират.

62

Край

преди 4 години

От години се наричам Край. Края на прехода са два мандата на НС с МАЖОРИТАРНИ избори в два тура. Всичката тиня на Прехода Корнелии, Воленовци, Киро Добровци десетки гербаджииски анонимници ще изтекат в канала на историята.Очаквам КРАЯ на Прехода.

61

Анонимен

преди 4 години

тъпо е ,че винаги сме ориентирани навън,следваме нещо дето някой ни налага и твърди,че е много убаво,трябва да сме ориентирани навътре,да гледаме и да развиваме собствените си плюсове по съвсем различен и конкретен от другите начин,ние сме различни от всеки друг и ни трябва различна от другите система.Никой това не го разбра и не го желае,никой не мисли,че сме едно цяло и трябва да се поддържаме и развиваме един с друг и помежду си,всеки чака ръкопляскане отвън,а такова има само в техен интерес

60

Анонимен

преди 4 години

Комунизма и демокрацията са двете страни на една и съща монета!Истината е че робството никога не си е отивало. Феодалния строй все още си е тук. Просто вече е реформиран много сериозно и действа глобално от много високо ниво. Хората все още са роби, но вярват че са свободни просто защото сега не могат да видят господарите си. Но това че нещо е невидимо не значи че не съществува!