64

13

преди 4 години

Намират се луди, има и тарикати, които идват да смукнат някой лев, програмки дарения, и после пак обратно. Няма как да очакваш някой на 3000Е да се върне и да работи на 5-600Е в умряла инфраструктура, мутри, ***, свръх замърсяване и т.н.

63

Анонимен

преди 4 години

Завръщат се само нека, дърниците. Защо аз не се върнах от 25 г. съм в чужбина. Заминах 20 годишен без право на работа с 100 марки в джоба. Работех на черно спях в евтини хотели обличах се и обувах от контейнерите в които изхвърляха дрехи. Изпрани напарфюмирани. Много от тези които бяха с мен не издържаха и си тръгнаха но аз бях казал че в Мутренска територия няма да живея. Две години мъка докато се запознах с една Австрика. Ожених се започнах легална работа две деца и живота продължава.

62

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да се връщаш, като забравиш лошото, а си спомняш хубавото, което някои му викат носталгия просто идваш в днес.бг и прочиташ статия, а после и коментариите и ти минава.

61

до Храма на ...

преди 4 години

Носталгията е нещо което те кара да се върнеш за да се убедиш защо си заминал.----------Добре казано!Уви, за наше огромно съжаление......

60

гост

преди 4 години

В бг още са еничари и ***...играят си на държавица и никакво съществуване...

59

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 4 години

Носталгията е нещо което те кара да се върнеш за да се убедиш защо си заминал. Много е зле.. държавата която само взема.

58

Анонимен

преди 4 години

Всеки който се завръща в Бг си има своя лична причина.Някои просто не могат да се адаптират, други се затварят в себе си, а трети получават предложения от фирмите за които работят в чужбина да работят в техен клон в Бг.Това разбирасе са само някои от причините.Но, за съжаление напускащите Бг са в пъти, в много пъти повече!И едни от основните причини са: реализацията в чужбина, високите доходи, социалната защита, просперитета, кариерната сълбица и т.н. и т.н.

57

Анонимен

преди 4 години

а за 5 млрдната дупка в НОИ някой ще напише ли нещо , януарското увеличение на пенсиите умря , няма балъци които да бачкат и хранят пенционерите .

56

иr

преди 4 години

Завърналите се в множествено число ?!! Кой се е завърнал бе *** на мутрите ? Връща се един на 1000, докато други 1000 вече са заминали. Скапана държава, скапана журналистика, пишете за истинските проблеми!

55

Анонимен

преди 4 години

До 55Ами да. Наистина не е толкова трудно. Плюс това никой не ви кара да работите за някого. Днес чрез Интернет възможности за печелене на пари бол. Само трябва да намалите мрънкането малко

54

Анонимен

преди 4 години

"Ръководи отдел в американска компания" ей тука е разковничето на завръщането, хем е в БГ, хем взима американска заплата. Няма начин да не е добре ако не го дразнят мрсотията, простотията, шуробажданащината и пр. ежедневни дреболии.

53

Анонимен

преди 4 години

Заминават по 100 на ден,Връщат се 2-*** на 3 години.Това е тъжната истина

52

Анонимен

преди 4 години

Работата била ясна бе приятели, в България не било зле, просто човек ако имал висше трябвало да си поиска бее. Как не сте се сетили да си поискате по-голяма заплата? Добре че си ти да им отвориш очите на хората.

51

Анонимен

преди 4 години

дето ги е страх да си поискат по висока заплатаТая глупост като я написа повярва ли я? Защото и тука има бол *** душици, дето ги е страх да си поискат по висока заплата ама и те взимат големите заплати, как става тая бе приятел?

50

Анонимен

преди 4 години

Страшно са много, затова една 6 милионна държава е с най-ниските заплати в ЕС? Нали знаеш, че 6 милиона са един голям европейски град? Това с мерцедесите ти го давам за пример, защото българина масово си мисли, че като кара мерцедес и е на минус в банката вече е успял и богат.

49

Анонимен

преди 4 години

До 50Много са. А иначе познавам такива вишисти с трицифрените заплати - повечето са *** душици с манталитет "трай си да не ти се случи нещо" дето ги е страх да си поискат по висока заплата. А за това с мерцедесите си е изцяло въпрос на лични финансови умения и няма нищо общо с държавата. Стига сте си търсили глупави оправдания само.

48

Анонимен

преди 4 години

Просто има хора, които искат да са по-добре от околните, които са зле.Та те искат да живеят с България.

47

Анонимен

преди 4 години

И колко сте ти ибтвоите кръгове? Масово са бедни хората в БГ, масово. А манталитета на младите е да си земат C класа мерцедес, нищо че в банката е на пет червени цифри, нали зима 5000лв като програмист? Има и хора на които им е добре и взимат добри пари, но всичко което взима под 1500лв и има магистратура или бакалавър е просто експлоатирано.

46

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се опитвате да мислите!Разбира се, че има хора, които се връщат. Но те са малко и в България живеят много по-добре от колкото в УСА. Да ви обеснявам ли кои са тез хора?

45

Анонимен

преди 4 години

До 42Така ли? Как така аз и моите кръгове може да сме добре. Очевидно си некадърен и гледаш всичко освен себе си да обвиниш. Космоса му бил крив на дървения философ. Аман от мрънкала.