12

МИСЛЯ, ЧЕ Е ПРАВИЛНО

преди 4 години

Така е правилно и мисля, че го заслужават. Все пак щом са станали депутати, значи са умни и образовани хора, които здраво са се трудили в този си живот, за да стигнат до високата и отговорна трибуна, на която се намират в момента. А вие завиждате за това, което сте постигнали, защото сте неможачи и не ви остава друго освен да плюете по честните и успели с кариера хора! Засрамете се! Заради такива като вас завистливи неможачи държавата потъва и умните и честни трудолюбиви хора страдат!

11

някой

преди 4 години

Наработиха се за тая държава ,стига толкова ,а сега за бизнеса си

10

Анонимен

преди 4 години

"...с наработиха набързо" - оправете си заглавието, защото така нищо не се разбира...

9

пфффф

преди 4 години

До кога ще ги търпим тия негодяи бре?!?!?!Ай някой да сметне колко пари ще се спестят на държавата ако се закрие тоя парламент.Крайно време е вече за президентска република.Никви парламенти и хрантутници!!!

8

ПроСоТо

преди 4 години

сега ще ви кажа една истина,за която явно не искате да говорите:-какво става?..-ВСИЧКИ УЖ сме против корупцията,ДЕРИБЕЙСТВОТО,АВАНТИТЕ и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА,но всеки един от нас В СЪРЦЕТО си НЕ иска тия ПРОКАЗИ да изчезнат,а ТОЙ-ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС,ДА БЪДЕ на мястото на сегашните,ТОЙ /всеки един от нас/ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА от тая ..ужасна ЩУРОБЛЪСКАНИЦА,завладяла държавата ни....Надявам се се изразих ясно..

7

ПроСоТо

преди 4 години

ох!...Дано да ни са са преуморили народните лубимци!..Защо са тормозат толкова?..-ЦЕЛИ 30 минути зор?!?!......Това е нечовешко!Сега им са полагат десет деня отпуск и поне сто хиляди километра воаяж по пътищата на Републиката и ЕС!!!..Да релаксират след тоя тежък труд ,де..ДА ЖИВЕЙ!

6

Анонимен

преди 4 години

Заглавието ме обърква

5

Радослав

преди 4 години

Или да си пуснат отпуска или да се води самоотлъчка, а заедно с миналата дето работиха цели 45 мин. стават точно за дисциплинарно уволнение според Кодекса на Труда! Кога най накрая ще се намери поне един журналист да пита Курналина, Рабойко и компания защо НС отказва да прилага закони които, то самото е приело? Кога най накрая ще има дисциплинарно уволнене дупедат за това, че не ходят на работа? Цялата работа е в това, че 1989г. не направихме като румънците! От там идва целия проблем!!!

4

Гербераст - комунист

преди 4 години

Както каза преди време майката на нацията Цецка Цачева, депутатите взимат големи заплати, защото много работят и взимат важни решения хахахаха.

3

анонимна

преди 4 години

До Анонимен 1Ми то който и да избереш, все такъв става. Явно властта ги разглезва. Или манталитетът ни е такъв... все по лесното.

2

.... ..

преди 4 години

БРАВО! На такъв народ-такъв парламент!........ ..ДГД....

1

Анонимен

преди 4 години

Ми стига толкова.Като има бал ъци да ги избират.